Şimdi Ara

DİKKAT,LÜTFEN OKUMADAN GEÇMEYİN KLİMADA MAX AKIM DEĞERİ VE SONUÇLARI(DİAMOND ELEKTRİK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aldığım klima ile ilgili bir dökümana ulaştım ve bu kafamı kurcaladı genel müdürlüğü falan aradım,beni bölge müdürlüğünde birine yönlerdirdiler adam küstah ve saygısız bir çıktı neyse daha sonra bora bey'e ulaştım sağolsun yardımcı olmaya çalıştı ilgilendi konuyla ilgili olarak konuda,konu başlığında yazdığı gibi maksimum akım değeri anladığım kadarıyla klima maksimum 8 amper çekiyor nominal çalışma dışında ancak elektrik tüketim değeri 1100 watt gözüküyor buda 5 amper yapıyor ancak bu 8 amper nereden çıktı onu anlamadım yanlış anlaşılmasın kalkış akımı değil bu maksimum akım zaten kalkış akımı 30 amper aletin,bora beyde yanlış yere baktığımı bu değerin inverter klima için geçerli olduğunu söyledi ancak ben tekrar kontrol ettiğimde bu değerin benim klimam olan dsh 12 xv modeline ait olduğumu teyit edip bora bey'e durumu bildirdim oda geri dönüş yapacağını söyledi sağolsun şimdi bekliyorum cevabı,bu 8 amper nedir ne değildir anladığım anlamda kompresör 8 amper'e kadar enerji çekiyor ve eğer çekiyorsa vay halime diyorum

SONUÇ:DİAMON ELEKTRİĞİ ARAMAMLA BAŞLAYAN DURUM SONUÇLANDI DİYEBİLİRİM,HEMEN KISACA ANLATAYIM GENEL MERKEZİ ARADIM TAYFUN BEY DENEN ŞAHSİYETİN TELEFON NUMARASINI VERDİLER,ARADIM ADAMA SORDUM BU 8 AMPER NEDİR DİYE VERDİĞİ CEVAP ŞUYDU(SAÇMA SAPAN SORU SORMA KARDEŞİM)SONRA SERVİSİN NUMARASINI VEREYİM DEDİ(ARADA HADİ KARDEŞİM İŞİM GÜCÜM VAR DEDİ)NEYSE DELİRDİM EN SONUNDA YÜZÜME KAPATTI TELEFONU KARAKTERSİZİARADIM NİYE KAPATTIN DEDİM YİNE KAPADI MEŞGULE ATIP DURDU(REZİLLİĞE BAK YANİ)NEYSE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARAYIP GENEL MÜDÜRÜ İSTEDİM BORA BEY'İN NUMARASINI VERDİLER,ARADIM SORDUM BU 8 AMPER MAX AKIM NEDİR DİYE CEVAP VEREMEDİ O DEĞER İNVERTER KLİMAYA AİTTİR DEDİ ŞÜPHEYE DÜŞTÜM SİTEDEN TEKRAR BAKTIM MAX AKIM 8 AMPER YAZIYORDU BU ARADA BORA BEY BANA DÖNECEKTİ,ARADIM BU ĞERİN DSH 12XV MODELİNE AİT OLDUĞUNU SÖYLEDİM SİTENİZDEN BAKIN DEDİM TAMAM DÖNECEĞİM DEDİ, ARADAN 3 GÜN GEÇTİ DÖNEN YOK ARADIM BUGÜN TELEFONU MEŞGULDÜ BİR DAHA ARADIM 5 DEFA ÇALDI FALAN AÇTI HEMEN TANIDI,NEYSE NE OLDU DEDİM DÖNECEKTİNİZ İSTANBULDAYDI,ANTALYAYA DÖNÜYORMUŞ BEN DÖNECEĞİM DEDİ YİNEÜTÜNDE YAZAN DEĞERDE 3 GÜN GEÇMİŞ ALTI ÜSTÜ BİR SORU MAX AKIM 8 AMPER NE DEMEKTİR BUNU CEVAPLAYACAKLAR DAHA BEKLEMEM GEREKİYORMUŞ(BU ARADA BAŞINDAN ATMAYA ÇALIŞAN BİR TUTUMU VARDI)İŞİN TEMELİDE ŞURDAN GELİYOR İNTERNET SİTESİNDEKİ DEĞERLERLE KLİMADA YAZAN DEĞERLER BİRBİRİNİ TUTMUYOR UFAK FARKLILIKLAR VAR ANCAK ADAMIN AKLINA ŞÜPHE DÜŞÜYOR BU NASIL FİRMADIR DİYE,NEYSE BEN CEVABIMI ALAMADIM YİNE TEKNİK SERVİSİN NUMARASINI VERDİ O ZAMAN 3 GÜN ÖNCE VERSENİZE NEDEN 3 GÜN BOYUNCA BENİ OYALIYORSUN DEĞİLMİ,FİRMA OLARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM ÇOK İLGİSİZ,KÖTÜ BİR FİRMA(YANIN GEÇMEM DERLER YA O DERECE)BİRDE HAKARET YEDİM,EN SON BURDAKİ SERVİSE GİTTİM ALİ ABİ'YE SORDUM BU NEDİR DİYE KLİMANIN ÇEKECİĞİ ELEKTRİĞİN PEAK NOKTASIDIR DEDİ YANİ KLİMA 1760 WATT ELEKTRİK HARCAYABİLİR DEDİ(KLİMA 1100 WATT HARCIYOR GÖZÜKÜYOR ÜSTÜNDE YAZAN)AMA BU SÜREKLİ OLMAZ BU KADAR ENERJİYİ ÇEKMEZ DEDİ,BU AY Kİ ELEKTRİK FATURASI GELİNCE ANLAYACAĞIZ AK KOYUN KARA KOYUNU,OLMADI AMPERMETRE ALIP ÖLÇECEĞİM DEĞERİ İNŞALLAH 1760 WATT FALAN HARCAMIYORDUR KISA SÜRELERDEDE OLSA,YOKSA İŞİMİZ İŞ DİAMOND ELEKTRİK İLE BU KLİMAYI KESİNLİKLE İADE EDERİM İŞ UZARSA TÜKETİCİ MAHKEMESİNE KADAR GİDER Kİ FİRMA ÇALIŞANLARININ BU TUTUMLARINA BAKARSAK BÖYLESİ BİR DURUMDA OLACAĞI BUDUR

BORA BEY KONUYU OKUYACAĞINIZI BİLİYORUM ONUN İÇİNDE YAZIYORUM BURAYA BENİMLE KONUŞAN TAYFUN BEY'İ ARAYIP GÖZLERİNDEN ÖPECEĞİM(YAPTIĞIN ŞEYDEN DOLAYI)Kİ BU ADAMI UYARMADIĞINIZI DÜŞÜNEREK YAZIYORUM BU ŞİRKETDE BU ADAMIN NE İŞİ VAR,SİZDE OLUMLU YAKLAŞSANIZDA BAŞTAN İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAYINCA BAŞINIZDAN SAVMAYA ÇALIŞTINIZ Kİ EĞER BU KONU HAKKINDA BİLGİNİZ YOKSA BİLE BİR YERE YÖNLENDİREBİLİRDİNİZ İŞİN EN BAŞINDA YANLIŞLIK VAR VE BU AY ELEKTRİK FATURAM UÇUK KAÇIK GELİRSE ÇOK UĞRAŞIRIZ(GİTTİĞİ YERE KADAR GİDER)

SON SÖZ:FİRMANIN MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇOK KÖTÜ İLGİSİZ KÜSTAH,YOK EĞER MÜŞTERİ HİZMETLERİ BÖLÜMÜ FİRMAMIZDA YOK DİYORSANIZ Kİ BEN NUMARAYI GÖREMEDİM NİYE YOK MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİYE CEAP VERİRİM SİZE,BAŞTAN SAVMA BİR FİRMA İZLENİMİ VAR BENDE(EER DEĞERİ 3.23 GÖZÜKEN CİHAZA EVDE BİR BAKIYORUM TAKILIRKEN 3.21 GÖZÜKÜYOR SES SEVİYESİ DIŞ ÜNİTE 49DB YAZIYOR BİR BAKIYORUM 52 DB BU FİRMA İÇİN KAFADA SORU İŞARETİ OLUŞTURMAYA YETMEZMİ)ZATEN HERŞEY BURADAN ÇIKIP BU NOKTAYA GELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 23 Ağustos 2010; 13:24:23 >

• Yeterli soğutma/ısıtma derecesine erişinceye kadar çekilen değerdir 8 amper.

Oda sıcaklığı atıyorum 28 derece, siz bunu 22 dereceye soğutmak istiyorsunuz.

Bu esnada klima 8 amper çeker, oda sıcaklığı düştükçe 5 amper değerine gelir.

Tahmini bir bilgidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

Yeterli soğutma/ısıtma derecesine erişinceye kadar çekilen değerdir 8 amper.

Oda sıcaklığı atıyorum 28 derece, siz bunu 22 dereceye soğutmak istiyorsunuz.

Bu esnada klima 8 amper çeker, oda sıcaklığı düştükçe 5 amper değerine gelir.

Tahmini bir bilgidir.
    o zaman klima değerleri olan,eer:3.23 ve cop:3.61 yani bizim için önemli olan elektrik tüketim değerleri 1100 watt (5 amper)olmuyor bu durumda klima 1660 watt harcamış oluyor kafama takılan soruda bu klima belli bir potansiyeli yakalayabilmek için 8 amper'e kadar güç çekiyor(maximum akımda)ee peki o zaman klima ile ilgili teknik bilgilerde neden 1100 watt yazıyor elektrik tüketimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

o zaman klima değerleri olan,eer:3.23 ve cop:3.61 yani bizim için önemli olan elektrik tüketim değerleri 1100 watt (5 amper)olmuyor bu durumda klima 1660 watt harcamış oluyor kafama takılan soruda bu klima belli bir potansiyeli yakalayabilmek için 8 amper'e kadar güç çekiyor(maximum akımda)ee peki o zaman klima ile ilgili teknik bilgilerde neden 1100 watt yazıyor elektrik tüketimi

Alıntıları Göster
    bu soruya cevap verebilecek biri varmı arkadaşlar,sanırım mbirol hocam cevap verebilir ancak buna,taktım kafaya neden max akım 8 amper ama tükettiği elektrik 1100 watt

• quote:

bu soruya cevap verebilecek biri varmı arkadaşlar,sanırım mbirol hocam cevap verebilir ancak buna,taktım kafaya neden max akım 8 amper ama tükettiği elektrik 1100 watt

Alıntıları Göster
    Hocam bende SRK28HG R22 gazlı 9000 btu var... Teknik degerleri iç ünitede aynen şöyle;

DİKKAT,LÜTFEN OKUMADAN GEÇMEYİN KLİMADA MAX AKIM DEĞERİ VE SONUÇLARI(DİAMOND ELEKTRİK)

ısıtmada 3 A (685 watt harcıyor) maximum bir değer var orda 4 A (880 watt diye) yazıyor %25 lik bir fark oluyor ama bunuda elektronik wattmetrede hiç 880 göremedim ısıtmada yada soğutmada...

Normal Test koşullarI:
    Soğutma:
    iç sıcaklık 27°C Kurutermometre/19°C Yaş termometre, Dış sıcaklık 35°C Kurutermometre/24°C Yaştermometre
    Isıtma: iç sıcaklık 20°C Kurutermometre/15°C Yaştermometre, Dış sıcalık 7°C Kurutermometre/6°C Yaştermometre

Olarak standarttır şimdi oda ısısı örnek 35°C dış sıcaklık 45°C olursa tabikide biraz daha farklı bir zorlanma ve iklim şartı oluşucak harcanan güçte en zor şartta sizin cihazda 8A olarak test edilmiş olmalı, endişelenmeyin bence o degerlere gelebilmesi için çok anormal şartlar gerekli olmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: samet007tr

Hocam bende SRK28HG R22 gazlı 9000 btu var... Teknik degerleri iç ünitede aynen şöyle;

ısıtmada 3 A (685 watt harcıyor) maximum bir değer var orda 4 A (880 watt diye) yazıyor %25 lik bir fark oluyor ama bunuda elektronik wattmetrede hiç 880 göremedim ısıtmada yada soğutmada...

Normal Test koşullarI:
    Soğutma:
    iç sıcaklık 27°C Kurutermometre/19°C Yaş termometre, Dış sıcaklık 35°C Kurutermometre/24°C Yaştermometre
    Isıtma: iç sıcaklık 20°C Kurutermometre/15°C Yaştermometre, Dış sıcalık 7°C Kurutermometre/6°C Yaştermometre

Olarak standarttır şimdi oda ısısı örnek 35°C dış sıcaklık 45°C olursa tabikide biraz daha farklı bir zorlanma ve iklim şartı oluşucak harcanan güçte en zor şartta sizin cihazda 8A olarak test edilmiş olmalı, endişelenmeyin bence o degerlere gelebilmesi için çok anormal şartlar gerekli olmalı...

Alıntıları Göster
    Kalkış akımının 30 amper olduğundan emin misiniz? Ya kalkış akımı 8 amper ya da klimanın içinde kendi özel sigortası vardır o 8 amper olabilir. İkinci bir konuda klima kapatılıp sigortası indirilip tekrar açıldığında kompresör gazı sıkıştırmakta çok zorlanır ve çok fazla güç harcar 8 ampere denk gelebilir bu da. Kitapçığında yazar çoğu klimanın kapattıktan sonra 15 dakika bekleyiniz diye. Kalkış akımı 30 amper ise iç tesisatta büyük surge gerilimlere neden olucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

Kalkış akımının 30 amper olduğundan emin misiniz? Ya kalkış akımı 8 amper ya da klimanın içinde kendi özel sigortası vardır o 8 amper olabilir. İkinci bir konuda klima kapatılıp sigortası indirilip tekrar açıldığında kompresör gazı sıkıştırmakta çok zorlanır ve çok fazla güç harcar 8 ampere denk gelebilir bu da. Kitapçığında yazar çoğu klimanın kapattıktan sonra 15 dakika bekleyiniz diye. Kalkış akımı 30 amper ise iç tesisatta büyük surge gerilimlere neden olucaktır.

Alıntıları Göster
    benim iç ünitede,1600 watt(8 amper)yazıyor sendeki fark %25 bendeki fark ise %60,kaldırılabilir bir değer değil 8 amper,çok anormal şartlar konusunda emin değilim bu değer klima bilgilerinde gösterilmiyor tüketim 1090 watt gözüküyor ama klima geldiğinde 1100 oldu eer 3.23 gözüküyor klimada 3.21 gözüküyor demek istediğim bir tutarsızlık var bunlar küçük değerler ama max akım 8 amper muhabbeti acayip bir olay,kardelen senin dediğine gelirsek kalkış akımı 30 amper,8 amper ise maksimum akım olarak geçiyor,büyük sürge gerilimi ne demek?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benim iç ünitede,1600 watt(8 amper)yazıyor sendeki fark %25 bendeki fark ise %60,kaldırılabilir bir değer değil 8 amper,çok anormal şartlar konusunda emin değilim bu değer klima bilgilerinde gösterilmiyor tüketim 1090 watt gözüküyor ama klima geldiğinde 1100 oldu eer 3.23 gözüküyor klimada 3.21 gözüküyor demek istediğim bir tutarsızlık var bunlar küçük değerler ama max akım 8 amper muhabbeti acayip bir olay,kardelen senin dediğine gelirsek kalkış akımı 30 amper,8 amper ise maksimum akım olarak geçiyor,büyük sürge gerilimi ne demek?

Alıntıları Göster
    30 amper kitapçıkta yazıyorsa birşey diyemem ama kendi ölçümünüzse büyük ihtimal hatalıdır. Surge gerilimi saniyelik olarak 220 voltun önce 100 v civarına düşüp sonra 400 v civarına çıkmasıdır (ms gibi kısa bir sürede olur). Işık kırpışması varsa anlayabilirsiniz tabi 3 faz gelmiyorsa eve. 8 amper büyük ihtimal içindeki sigortanın maksimum akım kapasitesidir. İçinize sinmiyorsa ac ampermetre veya pens ampermetre ile ölçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kardelen G. -- 21 Ağustos 2010; 19:20:21 >

• quote:

30 amper kitapçıkta yazıyorsa birşey diyemem ama kendi ölçümünüzse büyük ihtimal hatalıdır. Surge gerilimi saniyelik olarak 220 voltun önce 100 v civarına düşüp sonra 400 v civarına çıkmasıdır (ms gibi kısa bir sürede olur). Işık kırpışması varsa anlayabilirsiniz tabi 3 faz gelmiyorsa eve. 8 amper büyük ihtimal içindeki sigortanın maksimum akım kapasitesidir. İçinize sinmiyorsa ac ampermetre veya pens ampermetre ile ölçebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    www.servis-plus.net < bu sitede yetkili ve özel servislerin ve klimayla alakalı tüm bilgiler içermektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimold

www.servis-plus.net < bu sitede yetkili ve özel servislerin ve klimayla alakalı tüm bilgiler içermektedir.

Alıntıları Göster
    30 amper sitedeki bilgilerde yazıyordu,kitapçıklarında teknik bilginin gramı yok,içindeki sigortanın değeri 8 amper olabilirmi iç ünitede input rated:8 amper yazıyor bu ne demek şimdi
  • quote:

30 amper sitedeki bilgilerde yazıyordu,kitapçıklarında teknik bilginin gramı yok,içindeki sigortanın değeri 8 amper olabilirmi iç ünitede input rated:8 amper yazıyor bu ne demek şimdi

Alıntıları Göster
    klimam diamond electric ama tabi ki midea üretimi midea'nın sitesinde hiçbir teknik bilgi yoktu neyse araştırarak buldum klimayı hatta eurovent sitesinde buldum ve ilginçtir klima c sınıfı gözüküyor işte buda link
    http://www.eurovent-certification.com/en/Certified_products/Access_by_programme.php?rub=04&srub=01&ssrub=&lg=en&select_prog=AC1&select_partic=330&select_marque=MIDEA&select_class=AC1%20/%20A%20/%20S%20/%20C&crit=midea
    hadi buyur burdan ye klima c sınıfı gözüküyor,burdaki bilgi %100 doğru bu kesin,taktım ben bu değerlere,bora bey geri dönüş yapacağını söyledi ama dönmedi,bekliyorum bakalım biri açıklama yapsın diye

• quote:

klimam diamond electric ama tabi ki midea üretimi midea'nın sitesinde hiçbir teknik bilgi yoktu neyse araştırarak buldum klimayı hatta eurovent sitesinde buldum ve ilginçtir klima c sınıfı gözüküyor işte buda link
    http://www.eurovent-certification.com/en/Certified_products/Access_by_programme.php?rub=04&srub=01&ssrub=&lg=en&select_prog=AC1&select_partic=330&select_marque=MIDEA&select_class=AC1%20/%20A%20/%20S%20/%20C&crit=midea
    hadi buyur burdan ye klima c sınıfı gözüküyor,burdaki bilgi %100 doğru bu kesin,taktım ben bu değerlere,bora bey geri dönüş yapacağını söyledi ama dönmedi,bekliyorum bakalım biri açıklama yapsın diye

Alıntıları Göster
    ilk mesaja ekleme yaptım

• quote:

ilk mesaja ekleme yaptım

Alıntıları Göster
    Hocam sizin cihaz sigortaya mı baglı yoksa prize mi bağlı? Sigortaya baglı ise bir elektrikçi çağırıp baktırabilirsiniz, eger fişle prize baglıysa bir wattmetre alın anlık olarak ne akım çekiyor saatte laç kw harcıyor herseyi net görün bauhaustan aldım ben çok memnunum birde benim klima 880 watt çekiyor degerleri olarak demiştim onu şu ana kadar birtek kalkışta görüyorum oda 1 sn. kadar. Endişelenmeyin benim klimada 30 A hiç görmedim 30 A degeri yanlış bence sizin klima kalkışta 8 A çekiyordur. Firmanın yaklaşımı tam amatörce olmuş KLİMAPLUS Firmasına bir baksınlar yada en azından bir telefon görüşmesi yapsınlarda müşteriye nasıl davranılır ögrensinler...

• quote:

Orijinalden alıntı: samet007tr

Hocam sizin cihaz sigortaya mı baglı yoksa prize mi bağlı? Sigortaya baglı ise bir elektrikçi çağırıp baktırabilirsiniz, eger fişle prize baglıysa bir wattmetre alın anlık olarak ne akım çekiyor saatte laç kw harcıyor herseyi net görün bauhaustan aldım ben çok memnunum birde benim klima 880 watt çekiyor degerleri olarak demiştim onu şu ana kadar birtek kalkışta görüyorum oda 1 sn. kadar. Endişelenmeyin benim klimada 30 A hiç görmedim 30 A degeri yanlış bence sizin klima kalkışta 8 A çekiyordur. Firmanın yaklaşımı tam amatörce olmuş KLİMAPLUS Firmasına bir baksınlar yada en azından bir telefon görüşmesi yapsınlarda müşteriye nasıl davranılır ögrensinler...

Alıntıları Göster
    benim klima sigortayla bağlı duvarda bağlantı noktaları varya ne deniyor ona,ölçüm yapacağım artık bakalım ne çıkacak,sorma ya amatörce olsa yine iyi küstah küstah konuşuyor tayfun bey denen adam,yanımda olsa üzerine uçardım herhalde

• quote:

benim klima sigortayla bağlı duvarda bağlantı noktaları varya ne deniyor ona,ölçüm yapacağım artık bakalım ne çıkacak,sorma ya amatörce olsa yine iyi küstah küstah konuşuyor tayfun bey denen adam,yanımda olsa üzerine uçardım herhalde

Alıntıları Göster
    çok ucuzdur ampermetreler alın bir AC amper metre max 10 amper ölçüceğinizi belirtin klima falan diyin uygun birşeyler verirler.
  • quote:

çok ucuzdur ampermetreler alın bir AC amper metre max 10 amper ölçüceğinizi belirtin klima falan diyin uygun birşeyler verirler.

Alıntıları Göster
    elektrikçilere sordum ampermetreyi bir tane çıkartıyorlar oda kullanacağım türden birşey değil elektronik parça satam yere sordum oda ölçü aleti gibi birşey çıkardı,bu aleti en basit nereden bulurum arkadaşlar
  • quote:

elektrikçilere sordum ampermetreyi bir tane çıkartıyorlar oda kullanacağım türden birşey değil elektronik parça satam yere sordum oda ölçü aleti gibi birşey çıkardı,bu aleti en basit nereden bulurum arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Konuyu yarın araştırıp burada detayları paylaşmaya çalışacağım.malum işler bu ara yoğun,etikette bir problem var galiba.Pense ampermetre daha çok kliam ve soğutma işi yapanlarda bulunur.Min 150 TL civarında fiyatı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Konuyu yarın araştırıp burada detayları paylaşmaya çalışacağım.malum işler bu ara yoğun,etikette bir problem var galiba.Pense ampermetre daha çok kliam ve soğutma işi yapanlarda bulunur.Min 150 TL civarında fiyatı...

Alıntıları Göster
    "Anolog sadece amper ölçücem max 10 amperlik klima var onun amperini ölçmek istiyorum" faz hattı üzerine seri bağlanacak bir cihaz vermesi lazım. AC ampermetre olmasına dikkat edin burda. 10 lirayı geçmemesi lazım fiyatı çok iyi birşeyse 15-20 olur ama bu ampermetrelere 20 liradan fazla vermeyin. ( pens ampermetre daha profesyonal bir cihazdır fiyatıda yüksektir tabiki. )

• quote:

"Anolog sadece amper ölçücem max 10 amperlik klima var onun amperini ölçmek istiyorum" faz hattı üzerine seri bağlanacak bir cihaz vermesi lazım. AC ampermetre olmasına dikkat edin burda. 10 lirayı geçmemesi lazım fiyatı çok iyi birşeyse 15-20 olur ama bu ampermetrelere 20 liradan fazla vermeyin. ( pens ampermetre daha profesyonal bir cihazdır fiyatıda yüksektir tabiki. )

Alıntıları Göster
    vay allah razı olsun birol hocam,gözünü seveyim senin ya,etikette problem varda,birincisi neden var imaj zedeliyor üstelik sitede servis manueli bilgileri ve ürün üzerinden baktığın özelliklerde bile farklılık var ki sen uzmanısın bu işin 12000 btu 5 amperlik bir klima için 8 amper maksimum akım değeri fazla değilmi %60 fazla ve bu değer 1760 watt'a denk geliyor
    elektrikçi bir alet çıkardı pens ampermetre dediğin o herhalde kardelen adam 180tl dedi,yok kalsın dedim haliyle birde faz hattı üzerine bağlanan analog ampermetre gösterdi onu sormadım nasıl bağlayacağımı bilmiyordum

• quote:

vay allah razı olsun birol hocam,gözünü seveyim senin ya,etikette problem varda,birincisi neden var imaj zedeliyor üstelik sitede servis manueli bilgileri ve ürün üzerinden baktığın özelliklerde bile farklılık var ki sen uzmanısın bu işin 12000 btu 5 amperlik bir klima için 8 amper maksimum akım değeri fazla değilmi %60 fazla ve bu değer 1760 watt'a denk geliyor
    elektrikçi bir alet çıkardı pens ampermetre dediğin o herhalde kardelen adam 180tl dedi,yok kalsın dedim haliyle birde faz hattı üzerine bağlanan analog ampermetre gösterdi onu sormadım nasıl bağlayacağımı bilmiyordum

Alıntıları Göster
    birol hocam konuyu araştırabildinmi fırsat bulup,valla şunu bir açıkla,şu adamlarda gelip elini öpsünler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.