Şimdi Ara

deleted (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 kere perte çıkardım araçlarımı hava yastığı patladıysa o iş bitmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç toplanmasına toplanır ama 5 tane hava yastığının maliyeti çok fazla. Kesin pert.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsansecer

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: ihsansecer

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Geçmiş olsun. Aracınız büyük olasılıkla pert. Airbaglerin masrafı sadece 20 bin tl civarındadır. Dış mekanik aksamlar ve iç kısımda değişecek çeşitli yürüyenler ile araç işçilik dahil 35 bin TL seviyesinde servisten masraf çıkartır.
    58 bin TL rahici olan aracın nerden baksanız %60'ını geçmişsiniz, muhtemelen dışarıda yaptıralım, yetkili servisten çıkartalım tarzı taleplerde bulunabilirler kabul etmeyin. Pert olmasına diretin, size daha sonra düşük tutar ödemeye çalışacaklar pazarlık yapıp fiyatını yükseltin
    Tekrar geçmiş olsun

Teşekkürler. Anlamadığım şey masraf kusurlu olan tarafın sigortasından karşılanmayacak mı? Benim bildiğim kadarıyla öyle oluyor.
    Ayrıca servis yetkilisinin söylediğine göre aracın kasko değeri değil piyasa değeri önemli. Bu da 46-48 civarı sanırım.

Bedeli karşı taraftanda alsa yasal bir prosüdür var. Tampon ve far değişecek diye pert edilmez mesela :)
    2. eldeki piyasa değerine göre veriliyor ama pazarlık yapabiliyorsunuz

Yani eğer sigorta firması perte çıkarmak istemezse benim muhattabım kendi sigortam mı olacak yoksa karşı tarafın sigortası mı?

Tabiki kendi sigortanız.

• geçmiş olsun pert
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.