Şimdi Ara

deleted

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsansecer -- 22 Eylül 2019; 4:9:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pert ederler, çok geçmiş olsun ...
  • geçmiş olsun.

pert olmaz bence.
  • Pertlik bir durum yok fakat, sigorta acentaları yaptığı her işlemden para kazandıkları için her şey olabilir
  • Merhaba.
    Hasar önde olmasına rağmen arka kapı perde yastığının da açılması yüksek hızdan dolayı mı?

• Geçmiş olsun arabanız pert. Birşey soracağım; Airbag açılmış. Yüzünüz vs yandı mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, aracınızın kasko değeri yüksektir muhtemelen, ben de pert olmaz diyenlerdenim.

Düzenleme: Ön tarafın iç hasarı yüksekmiş, pert olma ihtimali daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 1 Kasım 2015; 1:24:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    deleted
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun herşey expere bağlı ama araç onarılabilicek bir seviyede. %70 pert diyorum bende

• Geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelmiş şükredin. Aracınız buradan bakıldığında pert gibi gözükmüyor. Ama ön göğüse bir bakın, içeri doğru geldiyse ön göğüs muhtemelen pert raporu verirler. Hava yastığından başka ön göğüsde problem yoksa pert olacağını sanmıyorum.
  • yüksek ihtimalle perte çıkar
  • Kaza nasıl oldu hocam ? Siz mi hatalısınız ? Çarptım falan demissiniz.
  • Hocam bana perte cikarmazlar gibime geldi,hakkinizda hayirlisi olsun. Gecmis olsun.

• Citroenin parça fiyatları pahalıdır. Kesin pert. Sonuç belli olunca haberdar edersiniz.

• Bence pert olur, o kadar hava yastığı açılmışsa şaside de sıkıntı olabilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle çok geçmiş olsun umarım durumunuz iyidir.Araç perte çıkar gibi geldi bana.
  • Geçen hafta gittiğim kaportacıda bundan çok daha hasarlı doblo vardı. Araç tamir için parça bekliyormuş. Bencede pert olmaz.

• Çok airbag var açılan kesin pert

• Çok geçmiş olsun hocam. Araç bence de pert olur. Ama anlamadığım bir konu var arkadaki doblo ile mi çarpıştınız? Nasıl o şekilde bir kaza oldu anlamadım

• Arabanin nerdeyse tum hava yastiklari acilmis ama kaportada bisey yok gibi. Onun bi yuzdesi vardi galiba , atiyorum 50 bin liralik aracta 30 binliralik masraf varsa gibi.

• Ön cama ne oldu ?

sankı içerdeki yolcunun kafası çarpmıs gıbı:s
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.