Şimdi Ara

[Deleted]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yakın mesafedeyken tarayabilirsin fakat adamın ayağına doğru tara yoksa farklı yerlere gider mermin.

Uzak mesafedeysen düşmana , ikişer ikişer veya üçer üçer at mermilerini aralıklarla, isabetli gidecektir
  • [Deleted by Admins]
  • Uzaktaki düşmana ikişer ikişer at eğer tararsan çok dağılacaktır.Düşman yakınında ise göğsünü tara
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiddenDeath

quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Yakın mesafedeyken tarayabilirsin fakat adamın ayağına doğru tara yoksa farklı yerlere gider mermin.

Uzak mesafedeysen düşmana , ikişer ikişer veya üçer üçer at mermilerini aralıklarla, isabetli gidecektir

Ben de Böyle Yapmayı Deniyorum Ama Hs Atamıyorum Malesef Ya Tutturamıyorum Hiç Deli Olucam Yani

Herkes ilk başta çok iyi ak47 kullanamaz , aim_ak-colt vb. maplarda tecrübe kazanarak zamanla daha iyi kullanabilirsiniz doğal birşey yani

• quote:

quote:

quote:

Yakın mesafedeyken tarayabilirsin fakat adamın ayağına doğru tara yoksa farklı yerlere gider mermin.

Ben de Böyle Yapmayı Deniyorum Ama Hs Atamıyorum Malesef Ya Tutturamıyorum Hiç Deli Olucam Yani

Herkes ilk başta çok iyi ak47 kullanamaz , aim_ak-colt vb. maplarda tecrübe kazanarak zamanla daha iyi kullanabilirsiniz doğal birşey yani

Bende 1.5'te kullanamıyorum konum mevcut

• [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    deleted
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ben böyle geliştirdim kendimi Tavsiye ederim.

• CS'de ne kadar iyi taktikleriniz olursa o kadar iyi oynarsınız , peki nasıl taktik kazanıcam derseniz tecrübe kazanmanızı öneririm . Çünkü ne kadar tecrübe o kadar taktik , zaten alışkanlıkla kendiliğinden tecrübe kazanıyorsunuz
  • crosshair yüksek tut uzaklara cok rahat tek atarsın
  • abi herkes demiş zaten 2şer 3er mermi at.. bi de sabit durma asla.. hep sağ sol yapıp durduğun anda ateş etmeye çalış boyun göğüs kısmına nişan almaya kas uzaktaysa; ama yakındaysa otur adamı takip ederek bas üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk.. -- 19 Şubat 2009; 23:27:19 >
  • Counter-Strike da AİM ve recoil birisi anlatarak ogrenilmez yaşayarak ogrenirsin publarda filan takılma 2-3 ay sadece dm veya 1on1 veya aim_map 2on2 filan oyna kendin ogrenirsin!

Ama sana bu konuda tek tavsiyem adam gibi oyuncularla oyna cunku karşında kotu oyuncular olursa yanlıs aim ve recoil ogrenebilirsin ve buda sana ileride sorun yaratır sen o ezikleri oldururken kendini king sanarsın ama guclu adam gelince o taktiklerinin hiç birişe yaramadıgını anlarsın

Unutma sağlam adamlarla oyna
  • Ben sıfırdan başladım öyle taktikle felan olmaz bence tecrübe sana hepsini öğretir
  • [Deleted by Admins]
  • tık tık bom HEADSHOT!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabulous- -- 20 Şubat 2009; 12:19:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fabulous-

tık tık bom HEADSHOT!!

Bu arada recoil ne demek oluyor ?
  • quote:

Bu arada recoil ne demek oluyor ?

Silahın geri tepmesi.
  • Sniper veya Scout alıp zoom açmadan HS atmaya çalış.En iyi bu şekilde geliştirirsin kendini.Bunu nasıl yapacaksın?Sol tarafta düşmanın adını görmen yeterli(tabi sen boynuna veya kafasına isabet ettirmelisin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

Sniper veya Scout alıp zoom açmadan HS atmaya çalış.En iyi bu şekilde geliştirirsin kendini.Bunu nasıl yapacaksın?Sol tarafta düşmanın adını görmen yeterli(tabi sen boynuna veya kafasına isabet ettirmelisin)

Nerden ögrendin bunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

Sniper veya Scout alıp zoom açmadan HS atmaya çalış.En iyi bu şekilde geliştirirsin kendini.Bunu nasıl yapacaksın?Sol tarafta düşmanın adını görmen yeterli(tabi sen boynuna veya kafasına isabet ettirmelisin)

Sol tarafta dediğiniz olay, player idsi, hemen anında gözükmez, gecikmeli gözükür.

Ona güvenerek aim alırsanız hs felan atamazsınız.

Scout ile zoomsuz atmak kolay, awp ile direkt zoomsuz atmak kolay mı peki ?

Siz AWP kullanırken dürbün açma zahmetinde bulunmuyor musunuz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.