Şimdi Ara

[Deleted] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: HiddenDeath

quote:

Orjinalden alıntı: khafa

Kesinlikle uzaktaysan 2'şer 3'er vur ve A,D yapmayı unutma.Eğer karşındaki noobsa yani bekliosa kafaya nişan alıp tek atabilirsin.Yakındaysa zaten iş kolay aşşaları tara hs atıosun.

Neden Up'ladın ki şimdi konuyu?

cidden ya 6 aylık konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk.. -- 30 Haziran 2009; 13:34:50 >

• Mouse ve Pad'in Sağlam ise , Direk Kafasına Nişan Al Hafiften Tara Yukarı Sekse bile Tara Elbet Merminin 1 Tanesi Denk Gelir , Ben Çoğunlukla Susturucu Takıyorum. Yakındayken Devamlı Tara Uzaktaysa Hafiften Az Aralıklarla Tara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkey.Legend

Mouse ve Pad'in Sağlam ise , Direk Kafasına Nişan Al Hafiften Tara Yukarı Sekse bile Tara Elbet Merminin 1 Tanesi Denk Gelir , Ben Çoğunlukla Susturucu Takıyorum. Yakındayken Devamlı Tara Uzaktaysa Hafiften Az Aralıklarla Tara.

Keleşte susturucu mu var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

Mouse ve Pad'in Sağlam ise , Direk Kafasına Nişan Al Hafiften Tara Yukarı Sekse bile Tara Elbet Merminin 1 Tanesi Denk Gelir , Ben Çoğunlukla Susturucu Takıyorum. Yakındayken Devamlı Tara Uzaktaysa Hafiften Az Aralıklarla Tara.

Ne cahil adamsın

• Tarıaycak san dusmanın dızlerıne ve ayaklarına doğru tara (yakındaysan)
    u-Uzak ise 2 li ve 3 lü seklde dusmanın karnına dogru ates et.(1.inci mermi karına,2.mermi kafaya gırer buyuk olasılıkla ve oynamayı biliosan.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

Yukarıda Birisi m4a1 Dedi Onun İçin Yazdım
  • Düşman uzaktayken teker teker at Düşman yanındaysa tarayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaLaNNz -- 30 Haziran 2009; 18:40:17 >
  • tarihi yeni gördüm ben.Googleden bişey araştırırken cıktı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.