Ayrıca scout ile zumsuz atmak kolay tabii ki attığın yere gidiyor crosshairi olmasa da kolay ama awpde hep aynı yere gitmiyor sapmalar oluyor çoğu zaman.
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: HiddenDeath
Alışa Alışa Olucak Heralde Şimdi Hiç Olmazsa Yaknımdakini Alıyorum
aim_ak-colt tarzı mapler açan server var mı peki cs 1.6 da?
AK47 Kullanınca Colt kullanamıyorum bende AK47 için kendini şartla göğüs hizasına 2-3 arası tıklatırsan yada durumuna göre head atarsan rahatça kullanabilirsin bence ve çok etkili bi silah
Ak çok Etkili ama kullanımı zor :/
ak47 o kadar da zor kullanılabılecek bı sılah degıl arkadaslarımın dedıgı gıbı ak-colt gıbı basıt bolumlerde kendını cabuk gelıstırırsın ayrıca ak-colt da cok iyi ses kasarsın ben o mapta gelıstırdım kendımı
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba aim_ak-colt tarzı mapler açan server var mı peki cs 1.6 da?
...
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba aim_ak-colt tarzı mapler açan server var mı peki cs 1.6 da?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
umıt abı o sıteyı vermeyı bende dusundum ama forum kurallarından vermeye bıraz tırstım acıkcası
Oyuna başladıgımdan beri o siteyi kullanıyorum ve Game monitor'de hiç aim_ak-colt tarzı bir map ile karşılaşmadım.. Hatta aim 'i bırakın, pro map bile 100'de 1 bilemedin 2..
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
quote:
Orjinalden alıntı: Jeasme
Sniper veya Scout alıp zoom açmadan HS atmaya çalış.En iyi bu şekilde geliştirirsin kendini.Bunu nasıl yapacaksın?Sol tarafta düşmanın adını görmen yeterli(tabi sen boynuna veya kafasına isabet ettirmelisin)
Sol tarafta dediğiniz olay, player idsi, hemen anında gözükmez, gecikmeli gözükür.
Ona güvenerek aim alırsanız hs felan atamazsınız.
Scout ile zoomsuz atmak kolay, awp ile direkt zoomsuz atmak kolay mı peki ?
Siz AWP kullanırken dürbün açma zahmetinde bulunmuyor musunuz?
AWP ile zoom açmazsanız isabetli atış yapmaz, rastgele bi yerlere atar.
Lazerli awp modeli de SXE tarafından engellenir zaten, oyuna da giremez olursunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: ilhami onay
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
quote:
Orjinalden alıntı: Jeasme
Sniper veya Scout alıp zoom açmadan HS atmaya çalış.En iyi bu şekilde geliştirirsin kendini.Bunu nasıl yapacaksın?Sol tarafta düşmanın adını görmen yeterli(tabi sen boynuna veya kafasına isabet ettirmelisin)
Sol tarafta dediğiniz olay, player idsi, hemen anında gözükmez, gecikmeli gözükür.
Ona güvenerek aim alırsanız hs felan atamazsınız.
Scout ile zoomsuz atmak kolay, awp ile direkt zoomsuz atmak kolay mı peki ?
Siz AWP kullanırken dürbün açma zahmetinde bulunmuyor musunuz?
Arkdaşım AWP dürbün acmadan ile belli bir uzaklıkdan sonra ister donal ister çöm ister kılını bile kıpırdatma mermi namnuyu tuttugun yere gitmez aslında gitmesi gerek ama oyun hatalarından biri...
Eger sen bunu daha bilmiyorsan bu oyunu oynama milletede yanlıs bilgi verip sacma sapan mesajlar atma...
Bu arada şu sacma muhabbeti kesin bir deli salladı lafı ortaya... Zoomsuz adam vurursan aim gelcekmiş
beyler ak-47 yi iyi kullanırım ancak, millet oynarken izliyorum pek tepmiyor. sağa sola tepiyor ama benmki anında tepiyor. cfg felan diyorlar, var mı aslı astarı bu cfg yi değiştirmenin?
Kesinlikle uzaktaysan 2'şer 3'er vur ve A,D yapmayı unutma.Eğer karşındaki noobsa yani bekliosa kafaya nişan alıp tek atabilirsin.Yakındaysa zaten iş kolay aşşaları tara hs atıosun.