bu teli saturnde inceledim mükemmel bişey. avatarı yüklemişler içine yok böyle bir görüntü. ama keşke 2 cm daha kısa yapsalarmış cebe sığmıyor
İnceleme için teşekkürler ancak küçük bir düzeltme yapayım. Iphone LCD panelini LG'den değil Toshiba'dan alıyor.
bende BL 40 kullanıyorum açıkcası ben bu telefonu TR'de daha ismi bile geçmemişken duydum ve aldım ben bir telefonda %60 dış görüntüye bakarım %40 özelliklerine bakarım. bu telefon görüntüsüyle beni tatmin etti ancak almadan önce internette araştırdığımda telefon iphone rakip olarak gözükdüğü için ve bende iphone özelliklerine sahip ince zarif bir telefon aradığım için bu telefon tam bana göre dedim ve iphone herkezde olduğu için hiç düşünmeden bu telefonu aldım şimdi alalı yaklaşık 40 gün civarı oldu sanırsam ve satmayı düşünüyorum.
satmayı düşünmemin sebebi 1. navigasyon yükleyemiyorum kendi içinde var ama online yolda giderken bana göstermiyor. 2. msn yüklemek istiyorum ama beceremedim 3. telefonun ekranı HD. bataryası 8310 bataryası gibi ufacık ve özelliklerini kullanmaya kalkınca 1-1,5 günde bitiyor. 4. müzik çalarını açıyorum. örneğin 500. sıradaki şarkıyı dinlerken kapatıyorum ve sonra tekrar açıyorum hoop tekrar 1. şarkıdan başlıyor. kaldığım yerden başlamıyor. 5. facebookta firmvillage balıkoyunu gibi oyunları açıp oynayamıyorum. java hatası diyor web ortamından javanın sayfasından yukleme yapmaya çalışıyorum yine olmuyor.
satmamam için geçerli sebepler
1. ekranı HD 2. dış tasarımı gerçekten çok güzel
şimdi aklıma gelen 5 soruna karşılık 2 özelliği bana yarıyor. ve beklentilerimin altında çıktığı için bu cihazı satmayı düşünüyorum. ben bu telefonu almak için samsung P520 G.Armani telefonumu sattım. benim için P520 de dış görüntüsü çok güzel bir cihazdı bununda güzel ama şimdi gereksiz yere para vermiş oldum. satabilirsem elden 900TL ye vericeğim bilginiz olsun TK'dan kayıtlı full kutulu ve türkçedir. ben çapa tıp fak. alt kapısında medikalciyim.
quote:
Orijinalden alıntı: abismo
herkese selamlar.bende bu telefon var ,teknosadan aldım aynen hepsiburada comdaki fiyat avantajıyla.sizlere birkaç şey yazıcam telefon hakkında.gördüğüm kadarıyla kimse telefonu kullanmıyor yada kullananlar yorum yapmak istemiyorlar.madde madde yazmaya çalışıcam umarım işinize yarar ;objektif olmaya çalışıcam: -boyut uzun ama nedenini anlamışsınızdır sanırım.film izlemek ve webde daha rahat gezinmek için.boyutu elinizde okadarda sırıtmıyor.ince ve uzun sadece, kısa ve şişko değil.cebinizde o kadarda fazla yer almaz çok da ağır değil.129 gr.pille birlikte. -pil süresi; ilk gün webde çok dolaşmamdan dolayı hemen bitti.ikinci gün 24 saat gitti web yüzünden.3. gün hala pili var.diyeceğim o ki aynen iphone pili gibi bir performans veriyor...iki günde bir kesin sarj lazım. -web te dolaşmak keyifli ancak bazı siteleri açmakta çok zorlanıyor.mesela hepsiburada yada sahibinden con gibi.ama bunları açmada windows işletim sistemli telefonlar bile zorlanıyor.bu sorunu opera mini yükleyerek hallettim.sorun browserında galiba ,hafızada diil.dahili hafıza 1,1 gb..her bağlanmanızda wifi mi 3g mi diye soruyor.bunu ayarlamız mümkün.wm li tellerde bu neredeyse imkansız.wifi ye hemen bağlanıyor gerçekten hızlı...yatay ve dikey kullanım çok kolay hemen hemen hiç takılma yapmıyor. -mesaj yazmak gerçekten çok kolay t9 türkçe var.yatay konumda tam türkçe qwerty klavye çıkıyor; hassasiyetine şasırırsınız. -dokunmatik hassasiyeti inanılmaz.hertürlü telefonu kullanan birisi olarak size sunu söyleyebilirim;i phone belki biraz daha sonra bu hassasiyeti yakalayabilir.wmli telefonlarda ise daha çok beklememiz gerek.(şimdi bir çok kişi itiraz edicek ama gerçek bu: i phone dokunmatik panelini lg den alıyor desem ne dersiniz bana?)lg hem el ısısı(iphone gibi) hemde temasla çalışıyor ;dikkat. -görüntü kalitesi inanılmaz güzel.3boyutlu menüler arası geçiş çok hızlı 4 değişik ara yüz var. -işletim sistemi java.bu biraz sorun olabilir diye düşünüyorum ama neden kullanmak geregi duydular o zaman, diyede düşünüyorum.öyle çok program yükleme imkanı yok.lg pc suite çok kullanışlı.telefonu her taktığınızda güncelleme arıyor daha henüz bulamadı ama bulucak gibi duruyor.bu şu demek javayı lg sahiplendi galiba.herkes bir işletim sistemini kullanıyor.bu telefon üretilip kendi haline bırakılacak bir ürüne benzemiyor.kesinlikle yeni güncellemeler ve programlar yapılacaktır. -gps var ingilizce ama ben bu kadar hızlı bağlanan ve uydu bulan gps görmedim.google yüzünden olsa gerek -tam bir multimedya canavarı mp3 leri direkt görüyor tel sesi yada mesaj sesi yapabilirsiniz.ses çok tatminkar ben en sonda kullanmıyorum 7 en son ses.bana 6 yetiyor.fm radyo var kanal bulmak çok kolay. -hava tahmin programı yüklü geliyor.dvix kodu var telde.bilgisayara direkt yükleniyor orjinal divx programı. -google'ın herşeyi yüklü telde.mesenger yok yüklemek lazım.you tube direkt erişim var. kutusu çok şık ama içerik çok ama çok zayıf.sarj aleti.beyaz !!!??? bir kulaklık(3,5mm) ,cd,kullanım kılavuzu,usb kablosu.kılıf yok(bunu satıyorlar ayrıyetten dünya para bu)temizleme bezi yok.tvout kablosu yok.piyada 50 lira.kılıf olayını ben gittigidiyordan hallettim 22,5 liraya.süper oldu.temizlik bezi olayınıda eski telefonların bezini kullanıyorum.zira telefon çok şık ve hemen lekeleniyor. -işçilik kusuru bulmak çok zor.telin içinde toz filan yok.bu benim çok önem verdiğim bir şey.nokia ,samsung ve iphone buna dikkat etmiyorlar artık.sıfır ürün alıyorsunuz ve içi toz dolu yada bir ay sonra tozlanmaya başlıyor sinir bir durum. -tele çok program yükleyememek sinir bir durum şu anda.ben wmli tel kullanmaya alışık olduğumdan bana öyle geliyor olabilir.fakat birçok insan bu teli karizma veya göşteriş için alıcağından sorun olmaz sanırım. son olarak fiyatı fazla düşmez çünkü ispanyada ilk gördüğümde gray markette fiyatı 500 euroydu.garantili 600 euro idi.bizdekiyle aynı.bu telefon kimseye rakip değil buna rakip teller çıkaçaktır.bu teli i phone alamayanlar değil ondan sıkılanlar alırlar benim gibi..her özelliğini kullanabilirsiniz kolay ve keyifli bir ürün.umarım almak isteyenlere yada almamak isteyenlere yarar bilgiler vermişimdir.kalın sağlıcakla....
Arkadasim kesinlikle katılıyorum ben son 3 senemi iphone kullanarak gecirmis biri olarak telefonun icerigine hicbir lafım yok ancak gerek şekli ve gerek menu gecislerinden cok sıkıldım 2g kullandım 2 sene suanda turkcell iphone 3g 8gb versiyonu kullanıyorum. Hatta burdan soyleme geregi duyuyorum tertemiz garantili full kutulu iphone la lg takaslamak istiyorum.
Arkadasim kesinlikle katılıyorum ben son 3 senemi iphone kullanarak gecirmis biri olarak telefonun icerigine hicbir lafım yok ancak gerek şekli ve gerek menu gecislerinden cok sıkıldım 2g kullandım 2 sene suanda turkcell iphone 3g 8gb versiyonu kullanıyorum. Hatta burdan soyleme geregi duyuyorum tertemiz garantili full kutulu iphone la lg takaslamak istiyorum.
bendede lgbl40 var 1 ay once aldım gerckten hd yayını falan cok iyi ama su kılıf sorununa bır cozum bulamadım ve iphone 3g ile dedıgın kadar temizse takas edebılrım....
bendede lgbl40 var 1 ay once aldım gerckten hd yayını falan cok iyi ama su kılıf sorununa bır cozum bulamadım ve iphone 3g ile dedıgın kadar temizse takas edebılrım....
quote:
Orijinalden alıntı: abismo
herkese selamlar.bende bu telefon var ,teknosadan aldım aynen hepsiburada comdaki fiyat avantajıyla.sizlere birkaç şey yazıcam telefon hakkında.gördüğüm kadarıyla kimse telefonu kullanmıyor yada kullananlar yorum yapmak istemiyorlar.madde madde yazmaya çalışıcam umarım işinize yarar ;objektif olmaya çalışıcam: -boyut uzun ama nedenini anlamışsınızdır sanırım.film izlemek ve webde daha rahat gezinmek için.boyutu elinizde okadarda sırıtmıyor.ince ve uzun sadece, kısa ve şişko değil.cebinizde o kadarda fazla yer almaz çok da ağır değil.129 gr.pille birlikte. -pil süresi; ilk gün webde çok dolaşmamdan dolayı hemen bitti.ikinci gün 24 saat gitti web yüzünden.3. gün hala pili var.diyeceğim o ki aynen iphone pili gibi bir performans veriyor...iki günde bir kesin sarj lazım. -web te dolaşmak keyifli ancak bazı siteleri açmakta çok zorlanıyor.mesela hepsiburada yada sahibinden con gibi.ama bunları açmada windows işletim sistemli telefonlar bile zorlanıyor.bu sorunu opera mini yükleyerek hallettim.sorun browserında galiba ,hafızada diil.dahili hafıza 1,1 gb..her bağlanmanızda wifi mi 3g mi diye soruyor.bunu ayarlamız mümkün.wm li tellerde bu neredeyse imkansız.wifi ye hemen bağlanıyor gerçekten hızlı...yatay ve dikey kullanım çok kolay hemen hemen hiç takılma yapmıyor. -mesaj yazmak gerçekten çok kolay t9 türkçe var.yatay konumda tam türkçe qwerty klavye çıkıyor; hassasiyetine şasırırsınız. -dokunmatik hassasiyeti inanılmaz.hertürlü telefonu kullanan birisi olarak size sunu söyleyebilirim;i phone belki biraz daha sonra bu hassasiyeti yakalayabilir.wmli telefonlarda ise daha çok beklememiz gerek.(şimdi bir çok kişi itiraz edicek ama gerçek bu: i phone dokunmatik panelini lg den alıyor desem ne dersiniz bana?)lg hem el ısısı(iphone gibi) hemde temasla çalışıyor ;dikkat. -görüntü kalitesi inanılmaz güzel.3boyutlu menüler arası geçiş çok hızlı 4 değişik ara yüz var. -işletim sistemi java.bu biraz sorun olabilir diye düşünüyorum ama neden kullanmak geregi duydular o zaman, diyede düşünüyorum.öyle çok program yükleme imkanı yok.lg pc suite çok kullanışlı.telefonu her taktığınızda güncelleme arıyor daha henüz bulamadı ama bulucak gibi duruyor.bu şu demek javayı lg sahiplendi galiba.herkes bir işletim sistemini kullanıyor.bu telefon üretilip kendi haline bırakılacak bir ürüne benzemiyor.kesinlikle yeni güncellemeler ve programlar yapılacaktır. -gps var ingilizce ama ben bu kadar hızlı bağlanan ve uydu bulan gps görmedim.google yüzünden olsa gerek -tam bir multimedya canavarı mp3 leri direkt görüyor tel sesi yada mesaj sesi yapabilirsiniz.ses çok tatminkar ben en sonda kullanmıyorum 7 en son ses.bana 6 yetiyor.fm radyo var kanal bulmak çok kolay. -hava tahmin programı yüklü geliyor.dvix kodu var telde.bilgisayara direkt yükleniyor orjinal divx programı. -google'ın herşeyi yüklü telde.mesenger yok yüklemek lazım.you tube direkt erişim var. kutusu çok şık ama içerik çok ama çok zayıf.sarj aleti.beyaz !!!??? bir kulaklık(3,5mm) ,cd,kullanım kılavuzu,usb kablosu.kılıf yok(bunu satıyorlar ayrıyetten dünya para bu)temizleme bezi yok.tvout kablosu yok.piyada 50 lira.kılıf olayını ben gittigidiyordan hallettim 22,5 liraya.süper oldu.temizlik bezi olayınıda eski telefonların bezini kullanıyorum.zira telefon çok şık ve hemen lekeleniyor. -işçilik kusuru bulmak çok zor.telin içinde toz filan yok.bu benim çok önem verdiğim bir şey.nokia ,samsung ve iphone buna dikkat etmiyorlar artık.sıfır ürün alıyorsunuz ve içi toz dolu yada bir ay sonra tozlanmaya başlıyor sinir bir durum. -tele çok program yükleyememek sinir bir durum şu anda.ben wmli tel kullanmaya alışık olduğumdan bana öyle geliyor olabilir.fakat birçok insan bu teli karizma veya göşteriş için alıcağından sorun olmaz sanırım. son olarak fiyatı fazla düşmez çünkü ispanyada ilk gördüğümde gray markette fiyatı 500 euroydu.garantili 600 euro idi.bizdekiyle aynı.bu telefon kimseye rakip değil buna rakip teller çıkaçaktır.bu teli i phone alamayanlar değil ondan sıkılanlar alırlar benim gibi..her özelliğini kullanabilirsiniz kolay ve keyifli bir ürün.umarım almak isteyenlere yada almamak isteyenlere yarar bilgiler vermişimdir.kalın sağlıcakla....
Arkadaşım merhaba. Yazını okudum. Teli inceliyorum alacağım inşallah. GSF de okuyorum, çok yolculuk yapıyorum ve film çekimi ile uğraşıyorum. Bu telefon benim için bir nimet kısacası. Fakat bi kaç sorum var. Cevap yazarsan çok sevinirim. 1- USB den şarj oluyor mu? Ben Ceb'i Modem olarak kullanıyorum ve sürekli PC ye takılı olduğu için hiç şarj sorunum olmuyor. Sürekli şarj oluyor çünkü. BL40 tan PC yi internete bağladın mı hiç? 2- 2 saatlik bir film izlesem şarj durumu ne olur. Yeterince gidiyor mu? 3- Mesaj yazımında( tuşlara bastıktan sonra geriden mi geliyor ekrana yazılar), geçişlerde ve arama sonlandırmalarda hızı nasıl. Ekranda mesela arama biterken "kapatılıyor" gibi yazılar uzun süre sinir bozucu şekilde duruyor mu? Tel'i kapatıp hemen başka bi işleme geçeceğim mesela. Bu anlamda hızı nasıl? 4- Son olarak fotolara bakarken çok bekletiyor mu Foto açılmalarında falan?
Çok teşekkür ederim. Kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: merkir
İnceleme için teşekkürler ancak küçük bir düzeltme yapayım. Iphone LCD panelini LG'den değil Toshiba'dan alıyor.
Arkadaşım merhaba. Yazını okudum. Teli inceliyorum alacağım inşallah. GSF de okuyorum, çok yolculuk yapıyorum ve film çekimi ile uğraşıyorum. Bu telefon benim için bir nimet kısacası. Fakat bi kaç sorum var. Cevap yazarsan çok sevinirim. 1- USB den şarj oluyor mu? Ben Ceb'i Modem olarak kullanıyorum ve sürekli PC ye takılı olduğu için hiç şarj sorunum olmuyor. Sürekli şarj oluyor çünkü. BL40 tan PC yi internete bağladın mı hiç?
USB'den şarj oluyor. kendi şarj aletinde de usb kablosu takılarak şarj oluyor zaten. PC suite ile kablo ile y ada bluetooth ile internete bağlanmak mümkün. ancak APN ayarlarını yapmanı istiyor. ben de tam olarak bilmiyorum ama öğrenirsem paylaşırım.
2- 2 saatlik bir film izlesem şarj durumu ne olur. Yeterince gidiyor mu?
2 saatlik bir film izlenebilir. internet, konuşma, film, müzik derken gün sonunda şarj etmeyi gerektirebilir.
3- Mesaj yazımında( tuşlara bastıktan sonra geriden mi geliyor ekrana yazılar), geçişlerde ve arama sonlandırmalarda hızı nasıl. Ekranda mesela arama biterken "kapatılıyor" gibi yazılar uzun süre sinir bozucu şekilde duruyor mu? Tel'i kapatıp hemen başka bi işleme geçeceğim mesela. Bu anlamda hızı nasıl?
telefon genel olarak oldukça hızlı çalışıyor ama arama sonlandırma da süreyi göstermek için bir süre bekliyor. ancak çok rahatsız edici bir şekilde beklemiyor. mesaj yazarken tüm dokunmatik telefonlarda olduğu gibi yazılar biraz geriden geliyor. ancak diğerleri ile kıyaslayınca yine chocolate oldukça başarılı
4- Son olarak fotolara bakarken çok bekletiyor mu Foto açılmalarında falan?
fotoğraf galerisi inanılmaz hızlı çalışıyor. resim geçişleri galeri geçişleri görsel açıdan da çok başarılı
GPS kullanan varmı arkadaşlar performansı nasıl iPhone ile kıyaslanınca?
Yardımcı olurmusunuz almayı düşünüyorumda bu telefonu..
arkadaşlar; BL40 daki gps olayının detaylı anlatrabikecek arkadaş var mıdır? İncelemelerden gördüğüm kadarıyla wisepilot diye java tabanlı bir uygulama kullanıyor. Diğer yazılımlar gibi harita yüklemesi yok sanırım. Sürekli net üzerinden harita güncellemesi mi yapıyor? iGO, garmin gibi programları yükleme durumumuz yok sanırım. ama en azından onlar gibi haritaları olan başka java tabanlı olan program var mıdır?
alsam mı almasam mı insan kararsız kalıyor fiyatıda yerinde malun aldıktan sonra lg satamazsında gps olayını bende merak ediyorum. kseke androidli olsaydı standart işletim sistemi yerine
bende bu telefonla crystal arasında kaldım acaba hangisi daha kullanışlı ve uzun ömürlüdür?
gold a 700 küsür bu telefon nie ölee ya
bende anlamadım arenadan daha düşük fiyatı acaba bl20 ile karıstırdılar
hakikaten 700 küsur.. alsammı ayaküstü diye düşündüm
gerçekten bu telefon gold da 800 lira alsak mı acaba???