Şimdi Ara

[Deleted] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
40.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben lg chocolate ve hemen ardından lg kf 510 kullanmıs bırıyım.. lg yı cok sevıyorum bu telefonu ve burda yazdıklarınızı uzun suredır takıp edıyorum.. bu telefondan almak ıstıyorum..hatta cok istiyorum tarzı cok hosuma gidiyor ve lg nın tasarımlarına bayılıyorum fakat öğrenciyim ve bunu almak ıcın cıddı bı bırıkımımı harcayacagım .. ve hanı işi,n dogrusu acaba buna degermı dusuncesı olusuyor .. benım ıstegım gps den tam verım yada facebookta oyun yada msn felan değil zaten kullanmayı planlamadıgım özellikler..
    beni endişeye düşüren telefonu ne kadar kullanabılecegım.. çunku bu telefonu aldıgımda ıkıncı el olarak degerlendırmem cok zor bı ıhtımal yıllardır lg kullanan bırı olarak bunu ben ıı bılırım:) yanı aldıgımda bozulana kadar benle kalacak.. ve korktugum nokta erken bozulması.. kf 510 bu konuda lg ye olan guvenımı sarstıgı ıcın bu endıse var ıcımde.. ama dediğim gibi lg sankı sırf benım ıcın telefon uretıyormus gıbıde sevıyorum dızaynlarını.. elinde bu telefon olan arkadaslar ve diğer telefonalrı buna tercih edenler var burda.. hepinizin ortak fıkrı benım ıcın cok değerlı olacak..

1 öncelıkle telefon yazılımsal bır hata verıyormu? yada verecek gıbı duruyormu?(cunku bır telefon bu sorunda dolayı bırkez servıse gıderse bır daha duzelmıyor ondna sonra ayda bır goturmek zorunda kalıyorsun:))

2 dokunmatık hızı tatmın edıcımı?

3 gelen uzun mesajlar tek mesaj olrakmı gelıyor yoksa parça parçamı?(kf 510 da parça parça ve bu cok can sıkıcı)

4 bluetooth la aldıgım verılerı kaydedeceğim yerı secebılıyormuyum?(yine kf 510 da secemıyorum ve cok fazla sorun cıkarıyor halıyle)

5 geri tusu bencede cok yukarıda ve ellerı ufak bırı olarak dokunmakta zorlanacakmısım gıbı duruyor bu sebepten dolayı cıddı sorun yasayabılırım bunun yerıne nokia x
    6 alan arkadas gıbı de yapabılrım.. cunku o da cok sık bır telefon.. ama dokunmatıgınden emın olamıyorum.. eger 5800 gıbı bır dokunmatıkse yerıne 3310 almayı tercıh ederim:) ıkısını kıyaslarsak dokunmatıkte hangısı daha ııdır?

6 ve video cekımı nasıl?(kf 510 da cekım cok yavas donarak cekıyor.. bu cok moral bozucu cunku video cekmek bile istemıyor ınsan)

7 batarya bıtmeye yakın mesaj vs özelliklerı kullanabılıyormuyuz? (cunku beım telefonumda batarya bıtmek uzeryken mesaj yollamıyor ne yapayım mesaj yollamadıktan sonra telefonu bı saatıne bakabılıyorsun ozamn:) batarya bıttı deyıp kapansın daha ıı valla..)

8 ve golddan aldıgıma pişman edermı bu adamlar benide..

okudugunuz ıcın tesekkurler sımdıden herkese tesekkur ederım.. umarım sorularım ve verecegınzı cevaplar baskalarınında ısıne yarar..:)

• of yarın alıyorum ve içimden bir ses pişman olacagımı söylüyor .......
  • arkadaşlar bu cihaz ne zaman ucuzlayacak ya

bekliyoruz ama ucuzlamıyor
  • arkadaşlar bu telefonda ekolayzer varmı varsa rock,caz,pop gbimi yoksa 5 bant 7 bant 10 bant mı? yarın alıcam telefonu bunu bilmem grek??
  • demigod dostum senin de cihazın golddan alınmaydı yanılmıyorsam sende bir anormallik soz konusu mu ?
  • yaa arkadaşlar ben lg gc900 aldım sonra telefonda üretim hatası çıktı model değişimi olarak bu teli gönderdiler daha yeni alışmaya başladım boyuna falan ama birtürlü internete giremiyorum bir yardımcı olursanız çok sevinirim...Şimdiden teşekkürler :)
  • ARKADASLAR CİHAZI O KADAR DÜŞÜNÜP ALAN BİRİSİ OLARAK COK BEGENDİGİMİ UFAK TEFEK EKSİKLERİNİN OLDUGUNU AMA GENEDE BAYILDIGIMI BELİRTMEK İSTERİM

TEK BİR KONUDA BİLEN ARKADASLARIMDAN YARDIM RİCA EDECEGİM ACABA MAİL OLAYINI PUSH MAİL OLAYINI NASIL HALLLEDEBİLİRİZ BU CİHAZDA?
    MAİL AYARLARIMI HER SEYİ YAPTIM DOLASIMDA MAİL DESTEGİ DİE BİR OLAYI VAR ONUDA ACTIM ANCAK GENEDE KENDİM BAKMAZSAM GELEN MAİLLERİ BELİRTMİYOR CİHAZ. BU KONUDA NASIL BİR AYAR YAPABİLİRİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

bende bu telefonla crystal arasında kaldım acaba hangisi daha kullanışlı ve uzun ömürlüdür?

ben de şuanda bu aşamadayım
  • arkadaslar bir kac aydır kullanıyorum cihazı cok memnunum ama gps olayını cozemedım içinde wisepilot yuklu olarak gelmıstı wisepilot da cok kullanıslı ingilizce ama kullanıslı neyse o da yok artık suresı doldugundan kullandırmıyo acaba bl 40 a uygun bi gps var mı veya wisepilotun kodunu bulabılen varsa lutfen paylasır mısınız
  • Arkadaşım ben telefonu 13 şubatta aldım. telefon Mart ayından beri servise gidip gidip geliyor. ilk arızası mesafe sensörünün çalışmamasından dolayı cevaplama tuşları aktif hale gelmiyordu. aynı arızadan dolayı iki kere gitti servise. daha sonra telefon kendi kendine kapanmaya başladı ve uzunca bir süre açılmıyor, açılsa bile tekrar kapanıyordu. tekrar servise gitti ve ana kartını değiştirdiler telefonun. böylece yeni bir imei numarasına sahip oldum. bununla da kalmadı en son iki gün önce tekrar servise bıraktım sorunu ekranın çalışmaması ve kameranın geceleri karanlıkta açılmaması ve gündüz loş bir ortama girince ekranın donup kalması. tüm bu olanlardan sonra telefonum için değişim talebinde bulundum ve bana ukalaca bir tavırla yetkili kişinin değişim öngörmediğini ve tamir olacağı söylendi. telefonun ön kapağı değişecekmiş ve kamera içinse kapak değiştikten sonra arıza teşpiti yapılıp kameraya da değişim verecekler. yani anlayacağın telefonum aldığımdan beri serviste ve müşteri hizmetlerinin tavrı hiç de hoş değil. bugüne kadar telefon alacaklara tavsiye ediyordum ama bundan sonra aslaaaaa.... İphone almaya gitmişken bu cihazı almıştım. aklınız varsa uzak durun derim bu cihazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarihce

of yarın alıyorum ve içimden bir ses pişman olacagımı söylüyor .......

yazdıklarımı okursan pişman olacağın kesin.. Uzak dur derim bu cihazdan ve lg müşteri hizmetlerinden....
  • arkadaşlar çok acil yardım edin ölücem burda. bl40 da duvar kağıdı yapamıyorum kilit ekranı kağıdı yapamıyorum müzik çalar yükleniyor diyor öle sürekli dönüyor kalıyor. duvarkağıdı fln hep siyah. ne yapabilirim yardım edin
  • buda benden olsun email settings ayarları

[Deleted]
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

buda benden olsun email settings ayarları

[Deleted]

bende giriş yapmıyor herşey doğru ama olmuyor hatam nerde .s
  • hangisi hotmail ise sorun olabilir
  • evet hotmail ..
  • ekoman245 müzikçalar sorunu bende de başladı.sen bi çözüm bulabildin mi?
  • şuan yine var allah kahretsin diyorum. telefon yazılım güncelleyince düzeliyor ama ben ilk sorunu öyle düzeltmştim. v10h yükledim ve şimdi en son sürüm zaten yüklü diyor ve çıkıyor telefona nasıl format atıcam tekrardan. v10c vardı v10h yaptım şimdi v10* ımı beklicem saçmalık yaa
  • merhabalar şu çikolata BL40 tan bende de var.
    1. wifi bağlan dediğimde 'bağlanamıyor' diye bir uyarı alıyorum
    bazen de kendi kendine kapanıyor, sizin gibi fw yapmak istiyorum
    nasıl yapabilirim yardım edermisin.

2. GPS i nasıl çalıştırılır

teşekürler, iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.