Şimdi Ara

[Deleted] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
40.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu şimdi gördüm. Ben Mart ayından beri BL40 kullanıyorum ve çok memnunum. Hiç bahsettiğiniz gibi problemlerle takılma sorunuyla vb karşılaşmadım.

Aynı zamanda N97 telefonum var. Ondan da memnunum ve moduma göre değiştirerek kullanıyorum.

BL40'ın ayrı bir havası var. Çok görülen ve bilinen bi telefon olmadığından ve aynı zamanda çok şık bir tasarım olduğundan gören herkesin dikkatini çekiyor ve şöyle bir eline alıp bakmak istiyorlar. Telefonun tek eksiği bence işletim sistemine sahip olmaması diyebilirim.

Ha N97'de Symbian var da çok mu application yükleyip kullanıyorsun derseniz, hayır ancak BL40 daha bi telefon olarak kullanılmak için üretilmiş. Görüntü kalitesi çok iyi, incelerseniz telefonun içerisindeki Avatar fragmanına bir göz atın muhakkak. LG zaten bildiğiniz gibi Dünya'daki 3-4 LCD Panel üreticisinden biri ve kendi telefon panellerini de ürettiği için piyasadaki en yüksek ekran kalitesi her zaman LG'de dir. Bu sebeple Chocolate'ın pili bana 2,5-3 gün kadar dayanıyor ancak daha az dayanmasından şikayet edenler var ise ekran parlaklığını %20'ye düşürmenizi öneririm. Kesinlikle sönük gelmeyecek yeterli parlaklıkta olacak. Ben genellikle Wi-Fi, 3G, GPS'i falan açık tutmuyorum dolayısıyla pilin dayanıklılığı fena değil. N97'de 5-6 gün kadar dayanıyor ancak Wi-Fi'ı veya Internet bağlantısını açık bırakırsanız hiçbir telefonun 2. gün akşamı görebileceğini sanmıyorum.

Bu arada telefonun ön tarafı komple cam ve çizilmiyor, ayrıca ilginç ama cepteyken sürtünmenin etkisiyle kendi kendini temizliyor :) Her çıkardığınızda temiz oluyor üzerinde parmak iziyle karşılaşmazsınız. Telefon uzun ama görünüşünden çoğu kişi cebe sığmaz diyor ama cepte çok rahat bir telefon. N97 ile kıyasladığımda zaten yarı yarıya da ince ;)

Önceki mesajlarda bir arkadaş sormuş diye yazayım, telefon 1000 mesaj saklıyor.

Foruma çok sık girmiyorum hatta belki yarın sabaha bu yazdığımı unutup bir daha ne zaman farkederim bilmiyorum ama :) sorularınız olursa bir dahaki sefere yanıtlamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadavada -- 9 Eylül 2010; 2:55:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vadavada

Arkadaşlar selam,
    Konuyu şimdi gördüm. Ben Mart ayından beri BL40 kullanıyorum ve çok memnunum. Hiç bahsettiğiniz gibi problemlerle takılma sorunuyla vb karşılaşmadım.

Aynı zamanda N97 telefonum var. Ondan da memnunum ve moduma göre değiştirerek kullanıyorum.

BL40'ın ayrı bir havası var. Çok görülen ve bilinen bi telefon olmadığından ve aynı zamanda çok şık bir tasarım olduğundan gören herkesin dikkatini çekiyor ve şöyle bir eline alıp bakmak istiyorlar. Telefonun tek eksiği bence işletim sistemine sahip olmaması diyebilirim.

Ha N97'de Symbian var da çok mu application yükleyip kullanıyorsun derseniz, hayır ancak BL40 daha bi telefon olarak kullanılmak için üretilmiş. Görüntü kalitesi çok iyi, incelerseniz telefonun içerisindeki Avatar fragmanına bir göz atın muhakkak. LG zaten bildiğiniz gibi Dünya'daki 3-4 LCD Panel üreticisinden biri ve kendi telefon panellerini de ürettiği için piyasadaki en yüksek ekran kalitesi her zaman LG'de dir. Bu sebeple Chocolate'ın pili bana 2,5-3 gün kadar dayanıyor ancak daha az dayanmasından şikayet edenler var ise ekran parlaklığını %20'ye düşürmenizi öneririm. Kesinlikle sönük gelmeyecek yeterli parlaklıkta olacak. Ben genellikle Wi-Fi, 3G, GPS'i falan açık tutmuyorum dolayısıyla pilin dayanıklılığı fena değil. N97'de 5-6 gün kadar dayanıyor ancak Wi-Fi'ı veya Internet bağlantısını açık bırakırsanız hiçbir telefonun 2. gün akşamı görebileceğini sanmıyorum.

Bu arada telefonun ön tarafı komple cam ve çizilmiyor, ayrıca ilginç ama cepteyken sürtünmenin etkisiyle kendi kendini temizliyor :) Her çıkardığınızda temiz oluyor üzerinde parmak iziyle karşılaşmazsınız. Telefon uzun ama görünüşünden çoğu kişi cebe sığmaz diyor ama cepte çok rahat bir telefon. N97 ile kıyasladığımda zaten yarı yarıya da ince ;)

Önceki mesajlarda bir arkadaş sormuş diye yazayım, telefon 1000 mesaj saklıyor.

Foruma çok sık girmiyorum hatta belki yarın sabaha bu yazdığımı unutup bir daha ne zaman farkederim bilmiyorum ama :) sorularınız olursa bir dahaki sefere yanıtlamaya çalışırım.

dediğim gibi işletim sisteminin pek faydası yok benim gibi telefonu telefon olarak kullanıcaklarda.
    bende sürekli enerji tasarrufu modu açık ama film izleyen biriyim ve günde en az 200 mesaj çekiyorum ve her gece şarj etmek zorunda kalıyorum
    ayrıca öndeki cam çizilmiyor gibi gözüküyor ama güneşe tutup alltan bakarsanız nasıl çizildiğini anlarsanız
    n97 rezistif dokunmatik bl40 ise kapasitif. birbiri arasında geçerken n97ye parmaklarınız az bl40 da çok basıyordur sanırsam :D

1000 mesaj + sim kart hafızası .d

• Açıkçası alışığım çok zorlanmıyorum telefonlar arası geçişlerde. Her ikisi de hızlı reaksiyon verebildiği için hiç sorun olmuyor ama annemde daha basit rezistf bir dokunmatik telefon var, biraz geç algıladığı için birkaç ay kullanmış olmama rağmen onda çok zorlanıyorum artık :)

Chocolate'ta gerçekten hiç çizik yok diyebilirim, belki çok ufak kılcal çizikler var. Öte yandan N97 baya çizikli malesef. BL40'ın ekranı gerçekten cam sanırım tam emin değilim ama N97'ninki plastik gibiyken BL40 cam gibi hissettiriyor bana?
  • bl40 bl20 kf750 bu telefonların ekranı tempered glass (ısı lıe yalıtılmıs cam materyal ) kolayına cızılmez ve krılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

bl40 bl20 kf750 bu telefonların ekranı tempered glass (ısı lıe yalıtılmıs cam materyal ) kolayına cızılmez ve krılmaz

aynen öyle ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanocer

merhaba arkadaşlar ( forumda bir kaç arkadaşımızada pm attım beni yannış anlamasınlar lütfen )

bende 2 haftadır lg bl40 kullanıyorum
    yanlız bir sorunum var.. aldığım telefon 2. eldi ve bir telefoncudan aldım çok temiz ama sonradan anladımki telefon yurtdışından gelmiş ve pasaporta kayıt yaptıramamışlar ve onun yerine başka bir imei çakmışlar...

bende uygulama yüklemek için lgapplication.com girdim ama imei kabul etmediğini gördüm ve yurtdışından geldiğini anladım...

herkese hak veriyorum bu devirde hiç kimseye güvenilmez ama ya bu siteye telefonunu kayıt yapmamamış birinin imei sini yada kayıtlı olan bir arkadaşımızın şifresini rica ediyorum...

bana yardımcı olacağınızı umuuyorum şimdiden teşekkür ediyorum...

fıyatı nedır telefonun acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: HAYZUN

Arkadaşlar bende birisinin camı kırık iki tane bl40 var. Almanyadan aldım. İkiside canavar gibi çalışıyor.İkiside daha 2 aylık. İlgilenen arkadaşlar varsa ikisinide satıyorum. Bundan önceki telefonum işletim sistemliydi. Ben kendim bilgisayarcıyım. Böyle program kısıtlaması olan telefonları kullanamıyorum. İsteyene fotolarını gönderebilirim..........

fıyat ne ıstyosun resımlerıne bakabılrımıyım tellerın mumkunse..
  • Teknosa aracılığı ile Bl 40'ı aldım nihayet. Telefonda ki sürüm v10c'ymiş müsait bir zamanda mecidiyeköy deki yetkili servise gidip en son sürüm güncellemesini yapıcam gitmişken birazda kafamdaki soruları sorup telefonun bazı özelliklerini kullanmasını öğrenmiş olurum teknosa da telefondan anlayan bi Allahın kulu yoktu. Anlamadığım widget-rehber-shortcut-tarayıcı arka planlarına ayrı 4 remi koyamıyorum sanırım sürümden kaynaklı bir sorun güncellenince düzelmesini ümit ediyorum bildiğim kadarıyla 4 ayrı duvar kağıdı seçebilmem lazım. Sonuç olarak şuan tatilde olduğum için evde internete sahip değilim telefonu eve dönünceye kadar beginner düzeyde kullanmış olucam.
    Pc suite'i kullanmakta zorluk çektim biraz şarkı aktarımında şarkıları kitaplığa sürkleyip bıraktıktan sonra hepsini seçip telefona deyince dahili hafızaya aktarıyor ben ise harici belleğe aktarmak istyorum.
    Telefon ara sıra takılma yapabilyor tahmin ediyorum güncel yazılım olmamasından kaynaklı bir durum alacaklar varsa çok tereddüt etmesin özellikle fotoğraf makinasının neler yapabilceğini görünce telefondan daha da zevk alacaklardır. Telefonun henüz %30 falan keşfetmiş sayılırım.
    Bir sözümde ekoman245 adlı arkadaşa bu telefona göre oyun-resim-multimeya paylaşımı yapabilceğimiz ve yararlanabilceğemiz bir konu açsak yada buradan paylaşsak çok güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: harunkaya

Teknosa aracılığı ile Bl 40'ı aldım nihayet. Telefonda ki sürüm v10c'ymiş müsait bir zamanda mecidiyeköy deki yetkili servise gidip en son sürüm güncellemesini yapıcam gitmişken birazda kafamdaki soruları sorup telefonun bazı özelliklerini kullanmasını öğrenmiş olurum teknosa da telefondan anlayan bi Allahın kulu yoktu. Anlamadığım widget-rehber-shortcut-tarayıcı arka planlarına ayrı 4 remi koyamıyorum sanırım sürümden kaynaklı bir sorun güncellenince düzelmesini ümit ediyorum bildiğim kadarıyla 4 ayrı duvar kağıdı seçebilmem lazım. Sonuç olarak şuan tatilde olduğum için evde internete sahip değilim telefonu eve dönünceye kadar beginner düzeyde kullanmış olucam.
    Pc suite'i kullanmakta zorluk çektim biraz şarkı aktarımında şarkıları kitaplığa sürkleyip bıraktıktan sonra hepsini seçip telefona deyince dahili hafızaya aktarıyor ben ise harici belleğe aktarmak istyorum.
    Telefon ara sıra takılma yapabilyor tahmin ediyorum güncel yazılım olmamasından kaynaklı bir durum alacaklar varsa çok tereddüt etmesin özellikle fotoğraf makinasının neler yapabilceğini görünce telefondan daha da zevk alacaklardır. Telefonun henüz %30 falan keşfetmiş sayılırım.
    Bir sözümde ekoman245 adlı arkadaşa bu telefona göre oyun-resim-multimeya paylaşımı yapabilceğimiz ve yararlanabilceğemiz bir konu açsak yada buradan paylaşsak çok güzel olur

4 ayrı duvarkağıdını bende istemiştim maalesef .d aynı olmak zorunda. hepsi yazılımdan kaynaklanıyor merak etmeyin .d telefon ayarları 1 incil depolamayı harici bellke yapın.

resim multimedya tamam da oyun ve programdan pek anlamam. resim olabilir ben varım

• Başlığımız "YENİ LG CHOCOLATE BL40 KULLANANLAR BURAYA" olduğuna göre inceleme - paylaşım - yardım hepsini kapsıyor o zaman ben ilk pylaşımı yapıp wallpapers indirebliceğeniz bir link veriyimhttp://www.mobicomet.com/wallpaper_search.html?qstr=&s_width=345&s_height=800&class=&Submit=Search
    şuanda telefon formatına ugun olarak sadece arkaplan resimleri bulabildim başka şeyler bulanlar paylaşım yaparsa iyi olur

• Arkadaşlar buradaki yorumlara bakarak telefon almayın sakın , bu telefonun hiç bir eksiği olmadığı gibi diğer telefonlara göre pek de fazla artısı yok tur. bu telefonun en büyük eksikliği en azından benim açımdan bilgisayarla çok haşır neşir olduğum için işletim sisteminin java olması yani bul telefonu aldığınız zaman iphonedeki gibi program yığını beklemeyin ayrıca java oyunlarda bu telefonun boyutlarına göre pek fazla yok sadece lgapplication.com da bulabilirsiniz bu telefonun boyutlarını uygun uygulamaları. zaten bu telefon uygulama için yapılmış bir telefon değil. bu telefonla yüksek çözünürlüklü filmleri izlemek veya kaliteli bir şekilde müzik dinlemek yanı kısacası bu telefon multimedya için tasarlanmış bir telefondur. Telefonun şıklığı tartışılmaz bir konu bence diğer telefonları göre çok daha güzel dizayn edilmiş yukarıdaki arkadaşında söylediği gibi telefon çok fazla kişide olmadığı için gören herkezin dikkatini çektiği gibi eline verdiğiniz zaman "aman çokda büyükmüş" gibi bir tavırla karşılaşabilirsiniz. gel gelelim telefonun v10h sürümündeki bir bugdan dolayı müzik kısmına erişimi sağlayamıyorsunuz yeni gelicek olan sürümde büyük bir ihtimalle giderilmiş olacaktır. Eğer alıcı varsa ben telefonumu satıyorum iphone alacağım yukarıdada söylediğim gibi bana her türlü uygulamayı çalıştırabilecek bir alete ihtyacım var eğer almak isteyen varsa benimle iletişime geçsin iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TerryMore

Arkadaşlar buradaki yorumlara bakarak telefon almayın sakın , bu telefonun hiç bir eksiği olmadığı gibi diğer telefonlara göre pek de fazla artısı yok tur. bu telefonun en büyük eksikliği en azından benim açımdan bilgisayarla çok haşır neşir olduğum için işletim sisteminin java olması yani bul telefonu aldığınız zaman iphonedeki gibi program yığını beklemeyin ayrıca java oyunlarda bu telefonun boyutlarına göre pek fazla yok sadece lgapplication.com da bulabilirsiniz bu telefonun boyutlarını uygun uygulamaları. zaten bu telefon uygulama için yapılmış bir telefon değil. bu telefonla yüksek çözünürlüklü filmleri izlemek veya kaliteli bir şekilde müzik dinlemek yanı kısacası bu telefon multimedya için tasarlanmış bir telefondur. Telefonun şıklığı tartışılmaz bir konu bence diğer telefonları göre çok daha güzel dizayn edilmiş yukarıdaki arkadaşında söylediği gibi telefon çok fazla kişide olmadığı için gören herkezin dikkatini çektiği gibi eline verdiğiniz zaman "aman çokda büyükmüş" gibi bir tavırla karşılaşabilirsiniz. gel gelelim telefonun v10h sürümündeki bir bugdan dolayı müzik kısmına erişimi sağlayamıyorsunuz yeni gelicek olan sürümde büyük bir ihtimalle giderilmiş olacaktır. Eğer alıcı varsa ben telefonumu satıyorum iphone alacağım yukarıdada söylediğim gibi bana her türlü uygulamayı çalıştırabilecek bir alete ihtyacım var eğer almak isteyen varsa benimle iletişime geçsin iyi akşamlar.

sizin işiniz uygulama ise bl40 ı direk eleyin diyorum. benim işim multimedya oldugu için seçtim bunu. bug kesinlkile düzelicek v10* sürümüyle.

• arkadaşlar bl 40 ım açılmıyor kendiliğinden kapandı şimdi açmaya çalışıyorum lg yazısı çıkıyo öyle kalıyo telefon napıcam bilmiyorum :S
  • garantiye göndermekten başka yapacak hiçbir şeyiniz yok aynısı bnada oldu
  • arkadaslar peki gps olayını çözen var mı, wisepilot yüklü olarkak geldi kullanıslı ama suresı doldugu ıcın para istio simdi, baska bı gps programı var mı tavsiye edebiliceğiniz tam ekran ve ücretsiz ?
  • tam ekran nerdeyse imkansız diyebilirm. forumda paylaşılmıştı zaten java gps diye ama ben google maps kullanıyorum ..
  • evet cok aradım malesef bulamadım yabancı site forumlara mesaj attım hıc birsey cıkmadı google map de fena degil ama boyle bı telfonda gps modul olmasına ragmen kullanılamaması cok yazık..wisepilotu cracleme yolunu aradım malesef en ufak bir iz yok garip yani ne bilim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: november06e

evet cok aradım malesef bulamadım yabancı site forumlara mesaj attım hıc birsey cıkmadı google map de fena degil ama boyle bı telfonda gps modul olmasına ragmen kullanılamaması cok yazık..wisepilotu cracleme yolunu aradım malesef en ufak bir iz yok garip yani ne bilim :)

wisepilot crack veya activasion serial code fln çok aradım ama en ufak yok yaa ne başlık var ne konu .d hem telefonu kullanan az hemde kullananlar arasında wisepilot u kullanan hatta bilen az .d ne kötü bi durum .d
  • yarın mecidiyeköyde lg nin servisi var oraya gidicem bakalım ne cıkıcak
  • nasıl yapıyorlarsa artık kabloyla bağlayıp bir şekilde açıyorlar telefonu yazılım güncelliyorlar veriyorlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.