Şimdi Ara

[Deleted] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
40.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infileXible

merhabalar şu çikolata BL40 tan bende de var.
    1. wifi bağlan dediğimde 'bağlanamıyor' diye bir uyarı alıyorum
    bazen de kendi kendine kapanıyor, sizin gibi fw yapmak istiyorum
    nasıl yapabilirim yardım edermisin.

2. GPS i nasıl çalıştırılır

teşekürler, iyi çalışmalar

1. bende wifi hiç sorun çıkartmadan şak diye bağlanıyor. kendi kendine kapanması bir kere bende. başka wireless leri denediniz mi?

2. uygulamalardan wisepilot for LG programı çalıştırın 20 kb birşey yüklüyor ve gps hazır. 3 ay kullanımı var sonra ücret istiyor paket satın alma fln. ama java gps ler var forumda paylaşılmıştı. google mapste de navigasyon var 3g yüksek çekerse hata payı 1-2 metre olarak gittiniz heryeri gösteriyor. 2g dede çalışıyor fakat acayip yavaş. yalnız google maps sadece gittiniz yeri gösteriyor ve sesli değil. konum felan seçemiyorsunuz

iyi forumlar

• merhaba arkadaşlar benimde bir bl40 ım var fakat şöyle bir sorunum var ana menüden veya başka bir yerden kesinlikle müzik kısmına giremiyorum. yükleniyor diyor fakat girmiyor iptal edersem veya ana menüye dönmeye kalkarsam donuyor ve kapanmıyor bataryayı çıkartıp takmak zorunda kalıyorum maalesef bizim telefonumuzla ilgili hiç bir yerde ne kaynak nede birşey var lg resmen iletişime dahi geçmiyor anlayabilmiş değilim eğer bir çözümünü bilen biri varsa veya bu sorunla karşılaşmış birisi varsa yardım edebilirse çok sevinirim teşekürler.
  • beyler bizim bu sorunları araştırdım ve buldum öncelikle duvar kağıdı değiştirememiz müzik playere giremememiz ve diğer sorunlarımız lg pc suitden yüklediğimiz son güncellemeden kaynaklanıyor. eğer son güncellemeyi yüklediyseniz ki çoğu kişi yüklemiş vay halinize ben şimdi akın akın son güncellemeden önceki güncelleme paketini arıyorum veya bu telefona format nasıl atılabilir bunu öğrenirsem sizinle paylaşacağım iyi günler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TerryMore

beyler bizim bu sorunları araştırdım ve buldum öncelikle duvar kağıdı değiştirememiz müzik playere giremememiz ve diğer sorunlarımız lg pc suitden yüklediğimiz son güncellemeden kaynaklanıyor. eğer son güncellemeyi yüklediyseniz ki çoğu kişi yüklemiş vay halinize ben şimdi akın akın son güncellemeden önceki güncelleme paketini arıyorum veya bu telefona format nasıl atılabilir bunu öğrenirsem sizinle paylaşacağım iyi günler .

bende v10c vardı galiba 2009 aralık mıydı neydi işte. duvarkağıdı müzik player sorunu oldu v10h yükledim düzeldi. şimdi bu yazılımda başladı ve bunun üzeri yok. telefona format programı var 3-4 mb lık bişi ama en son yazılımı kurduğum için yükleyemiyorum. bana yükseltme değil format gerek. (eski yazılıma döndüremezsiniz)

• ve ayrıca müzik çalar sürekli dönüp kaldıı zaman ev simgesine basıp 3-4 dk beklerseniz açılıyor ben o kdar çok denedim artık bastıktan 5-6 sn sonra kapatıyor kendini. ama ilk başlarda 3-4 dk bekledim. batarya çıkarmayı tavsiye etmiyorum. çünkü bi keresinde oyun yüklemiştim telefon takıldı açarken hiç beklemeden bataryayı çıkardım ve telefon açılmadı bidaa. garantiye gitti. sonra akıllandım ..
  • yeni versiyon nasıl yukledin pc suite görmüyor. yeni güncelleme yok diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

quote:

beyler bizim bu sorunları araştırdım ve buldum öncelikle duvar kağıdı değiştirememiz müzik playere giremememiz ve diğer sorunlarımız lg pc suitden yüklediğimiz son güncellemeden kaynaklanıyor. eğer son güncellemeyi yüklediyseniz ki çoğu kişi yüklemiş vay halinize ben şimdi akın akın son güncellemeden önceki güncelleme paketini arıyorum veya bu telefona format nasıl atılabilir bunu öğrenirsem sizinle paylaşacağım iyi günler .

bende v10c vardı galiba 2009 aralık mıydı neydi işte. duvarkağıdı müzik player sorunu oldu v10h yükledim düzeldi. şimdi bu yazılımda başladı ve bunun üzeri yok. telefona format programı var 3-4 mb lık bişi ama en son yazılımı kurduğum için yükleyemiyorum. bana yükseltme değil format gerek. (eski yazılıma döndüremezsiniz)

şu telefon format programının tam olarak ismini verirmisin _?

• arkadaşlar ben müşteri hizmetlerini aradım (444 6 543) ve sorunu söyledim format atmak için bana şu kodu verdiler : 3845#*40# bu kodu girdikten sonra çıkan menüden ("Factory Reset") seçeneğini seçiyoruz ve "factory reset in progress" diyor bir süre bekledikten sonra telefon reset atıyor fakat gel gelelim benim sorunum düzelmedi hala müziğe girince yükleniyor diyor ve kalıyor garantiye yollayacağım mecbur.
  • quote:

arkadaşlar ben müşteri hizmetlerini aradım (444 6 543) ve sorunu söyledim format atmak için bana şu kodu verdiler : 3845#*40# bu kodu girdikten sonra çıkan menüden ("Factory Reset") seçeneğini seçiyoruz ve "factory reset in progress" diyor bir süre bekledikten sonra telefon reset atıyor fakat gel gelelim benim sorunum düzelmedi hala müziğe girince yükleniyor diyor ve kalıyor garantiye yollayacağım mecbur.

mükemmel! bir çok test ve ayarı yapabiliyorsunuz ço kgüzel birşey .. sorun bendede düzelmedi. factory reset= menü/telefon ayarları/ayarları sıfırla ...
  • merhaba arkadaşlar ( forumda bir kaç arkadaşımızada pm attım beni yannış anlamasınlar lütfen )

bende 2 haftadır lg bl40 kullanıyorum
    yanlız bir sorunum var.. aldığım telefon 2. eldi ve bir telefoncudan aldım çok temiz ama sonradan anladımki telefon yurtdışından gelmiş ve pasaporta kayıt yaptıramamışlar ve onun yerine başka bir imei çakmışlar...

bende uygulama yüklemek için lgapplication.com girdim ama imei kabul etmediğini gördüm ve yurtdışından geldiğini anladım...

herkese hak veriyorum bu devirde hiç kimseye güvenilmez ama ya bu siteye telefonunu kayıt yapmamamış birinin imei sini yada kayıtlı olan bir arkadaşımızın şifresini rica ediyorum...

bana yardımcı olacağınızı umuuyorum şimdiden teşekkür ediyorum...
  • Beyler sorunlardan bahsetmişsiniz bu sorunlar herkesde ortak ve telefonu hepten çökerten problemler mi yoksa bazı hatalar mı? yani şunu söyleyeyim bir telefon alacam diye çektiğim şu sancıları anam beni doğururken çekmemiştir telefonu kimi vezir kimi de rezil olarak anlatmış nasıl karar verecem bilmiyorum.birkaç sorumda olacak size
    - arka plana istediğimz resmi duvar kağıdı yapabiliyor muyuz?
    - kilit pencerisi resmini değiştirebiliyor muyuz?
    - telefona tema yüklemek mümkün mü
    - teleon için çeşitli güzel programlar bulmak mümkün oluyor mu aranız nasıl java'yla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunkaya

Beyler sorunlardan bahsetmişsiniz bu sorunlar herkesde ortak ve telefonu hepten çökerten problemler mi yoksa bazı hatalar mı? yani şunu söyleyeyim bir telefon alacam diye çektiğim şu sancıları anam beni doğururken çekmemiştir telefonu kimi vezir kimi de rezil olarak anlatmış nasıl karar verecem bilmiyorum.birkaç sorumda olacak size
    - arka plana istediğimz resmi duvar kağıdı yapabiliyor muyuz?
    - kilit pencerisi resmini değiştirebiliyor muyuz?
    - telefona tema yüklemek mümkün mü
    - teleon için çeşitli güzel programlar bulmak mümkün oluyor mu aranız nasıl java'yla?

gif resimleri duvarkağıdı olmuyor
    kilit ekranı değiştiriliyor
    tema yüklenmiyor
    java tabanlı her türlü program yükleniyor ama altta dokunmatik tuş takımalrı çıkıyor tabi

• yeni güncelleme ne zaman çıkar bilen var mı?
  • aynen bende onu bekliyorum .. 1-2 hafta içinde çıkmazsa garantiye göndericem. benim en son güncellemem: v10h 12 jan 2010
  • Beyler forum'a yaklaşık 3 yıldır üyeyim aktif olarak bir çalışmam yok fakat sürekli takip ederim ve yararlanırım anlayacağınız teknolojiden ve forumdan bihaber değilim bir önceki mesajıma ekoman245 adlı arkadaşım kısa ve tatmin edici bir cevap vermişti bu hafta sonuna kadar telefon seçimimi yapmam gerekiyor özetle bir kaç sorunun cevabına ihtiyacım var içim rahat etmiyor bi türlü
    - öncelikle bazı problemlerden hatalardan(örneğin menüden musicplayer a geçişte telefonun donması hatta kiminde kapanması) bahsedilmiş bunlar genel herkesde olan yazılım problemi mi? telefonu kullanılmaz duruma getircek kadar ciddi mi yoksa bir kaç ufak tefek bug mu?
    -biraz maymun iştahlı olmamdan dolayı en çok bu konuda kararsız kalıyorum kimi zaman telfon android olsun marketi kullanayım sürekli yeni şeyler falan gibi istyorum fakat o model telefonlarda da (benim için xperia X10) arayüz ve kullanımı teferruatlı ve karışık olduğu için hani kullanımı kolay fakat azda olsa yenilikten yoksun olmayan bir telefon arıyorum bl40 bunu karşılarmı yoksa fazla ekstrası olmayan düz bir telefon mu?
    -sonuçta pahallı bir ürün bir çok özelliği ile bu fiyatını haketmesinin yanı sıra korktuğum şey java olmasından kaynaklı telefondan çabuk sıkılma ihtimali var siz ne diyorsunuz telefonu çok mu hafife alıyorum?
    -alacağım telefondan öncelikle üst düzey foto-video çekim kalitesi, yüksek kulaklık performansı ve telefonun asıl amacı olan mesajlaşma ve arama özelliklerini rahatça kullanabilceğim bir telefon istiyorum fakat bu paranın karşılığı olarak inerneti ve multimedya yönüde iyi bir tel istoyurm bl40 sizce bana ideal mi?
    -youtube'a girerken proxy ayarı lazım mı? sorunsuz bir şekilde hem youtube olsun hem facebook ve bildğiniz sosyal paylaşım sitelerinde sorunsuz bir biçimde her içeriğe erişebiliyor mu?

sabır gösterip okuyan hatta okumakla kalmayıp cevaplarını veren arkadaşlara şimdiden kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum ve teşekkür ediyorum, iyi günler

• Pc de daha rahat cevap verebilirdim ama bl40 dan yaziyorum .d menuden muzikcalara geciste takilma sadece problemli olarak piyasaya sunulan v10h yazilmi yuzenden oluyor. 4 aydir kullaniyorum sadece 2 kere takildi telefon. Her elime aldigmda ilk defa almis gbi hissediyorum .d java diye korkmayin sonucta 4 cekirdekli 8 gb ramli 1 tb hdd lik bir bilgisayar degil. Bahsettigimiz alet bir telefon. Telefonda photoshop yapmicaksinz hrlde .d bana hitap eden bir cok uygulama oyun bulmak cok kolay. Herkes amacina gore telefon secmeli. Benim amacim kaliteli buyuk ve hassas bir ekran. Kalite desen HD ekran. Buyuklkte bundan buyugu yok. Hassas dersen multi touch kapasitif dokunmatik. Webde rahat gezinmek icn aldim bu dalgayi. Sinematik 21:9 ekram tam istedigim gibi. Mesaj yazmak icin cok uygun bu kadar uzun mesaji rahat yazabiliyorum. Multimedya olark yeterli. 5mp otomatik odakli yuz tanima teknolojsi. Guclu led flash. Vga 30 fps video cekimi. Muzikte dolby ozellgi var. Tek eksigi stereo .. O da onemli degil o kadar. Sorularnzn hpsni yantladm sanrm .d

• quote:

Pc de daha rahat cevap verebilirdim ama bl40 dan yaziyorum .d menuden muzikcalara geciste takilma sadece problemli olarak piyasaya sunulan v10h yazilmi yuzenden oluyor. 4 aydir kullaniyorum sadece 2 kere takildi telefon. Her elime aldigmda ilk defa almis gbi hissediyorum .d java diye korkmayin sonucta 4 cekirdekli 8 gb ramli 1 tb hdd lik bir bilgisayar degil. Bahsettigimiz alet bir telefon. Telefonda photoshop yapmicaksinz hrlde .d bana hitap eden bir cok uygulama oyun bulmak cok kolay. Herkes amacina gore telefon secmeli. Benim amacim kaliteli buyuk ve hassas bir ekran. Kalite desen HD ekran. Buyuklkte bundan buyugu yok. Hassas dersen multi touch kapasitif dokunmatik. Webde rahat gezinmek icn aldim bu dalgayi. Sinematik 21:9 ekram tam istedigim gibi. Mesaj yazmak icin cok uygun bu kadar uzun mesaji rahat yazabiliyorum. Multimedya olark yeterli. 5mp otomatik odakli yuz tanima teknolojsi. Guclu led flash. Vga 30 fps video cekimi. Muzikte dolby ozellgi var. Tek eksigi stereo .. O da onemli degil o kadar. Sorularnzn hpsni yantladm sanrm .d

Bekledğim yanıtları aldım dediğin gibi telefondan bahsediyoruz sonuçta pc değil ve amacından fazla çıkarmadan kullanmakta da yarar ver içim rahatladı sonunda çok sağ ol LG'den komisyon alman lazım bir müşteri kazandırdın onlara

• quote:

menuden muzikcalara geciste takilma sadece problemli olarak piyasaya sunulan v10h yazilmi yuzenden oluyor. 4 aydir kullaniyorum sadece 2 kere takildi telefon.

Bu arada telefonu teknosadan alıcam sürüm olarak v10h üstü yazılıma sahip olup olmadığını sorup almam yararıma olacak sanırım yoksa farkı olmaz mı?
    not: bu teknosa daki lg promotörü hiçbir şeyden anlamıyor hangi sürüm olduğunu nasıl anlarız? v10h tan sonraki sürümlerin isimleri neydi acaba eski sürümde almayalım şimdi cevaplarsan sevinirim şimdiden çok teşekkürler
  • ben teknosadan aldım. v10c idi ben aldığım zaman. v10h almayın sakın zaten yoktur çünkü 12 jan 2010 yazılım tarihi. telefonu açıp menü telefon ayarları telefon bilgisi yazılım bilgisi diye yolları izlerseniz yazar sürümü. ben tekirdağda yaşıyorum hükümet caddesi teknosa ya girip chocolate deyin beni gösterirler .d burdakiler anlıyor herşeyden. teknosada kutulu son 2 tane diye duymustum satış yapan kadından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunkaya

quote:

Pc de daha rahat cevap verebilirdim ama bl40 dan yaziyorum .d menuden muzikcalara geciste takilma sadece problemli olarak piyasaya sunulan v10h yazilmi yuzenden oluyor. 4 aydir kullaniyorum sadece 2 kere takildi telefon. Her elime aldigmda ilk defa almis gbi hissediyorum .d java diye korkmayin sonucta 4 cekirdekli 8 gb ramli 1 tb hdd lik bir bilgisayar degil. Bahsettigimiz alet bir telefon. Telefonda photoshop yapmicaksinz hrlde .d bana hitap eden bir cok uygulama oyun bulmak cok kolay. Herkes amacina gore telefon secmeli. Benim amacim kaliteli buyuk ve hassas bir ekran. Kalite desen HD ekran. Buyuklkte bundan buyugu yok. Hassas dersen multi touch kapasitif dokunmatik. Webde rahat gezinmek icn aldim bu dalgayi. Sinematik 21:9 ekram tam istedigim gibi. Mesaj yazmak icin cok uygun bu kadar uzun mesaji rahat yazabiliyorum. Multimedya olark yeterli. 5mp otomatik odakli yuz tanima teknolojsi. Guclu led flash. Vga 30 fps video cekimi. Muzikte dolby ozellgi var. Tek eksigi stereo .. O da onemli degil o kadar. Sorularnzn hpsni yantladm sanrm .d

Bekledğim yanıtları aldım dediğin gibi telefondan bahsediyoruz sonuçta pc değil ve amacından fazla çıkarmadan kullanmakta da yarar ver içim rahatladı sonunda çok sağ ol LG'den komisyon alman lazım bir müşteri kazandırdın onlara

heryerde lg chocolate bl40 alın diye söylüorum 5-6 kişiyi ikna ettim almalarına :D çalışmalara devam son hızıyla :D bu başlık altında her türlü tartışmaya ve sorulara açığım belirteyim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.