Şimdi Ara

[Deleted] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
40.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nette versiyon 10g güncellemesi var lakin benim ki hala kasım güncellemesi oldugu halde güncelleme yok diyor nasıl yapabiliriz guncellemeyi manuel?
  • bize v10h dan üstü lazım ama çıkmadı yok yok yok .. v10g yükleyemezsiniz. lg updater otomatik v10h yükler. bence hiç yüklemeyin çünkü v10h bug lu. müzik çalar çalışmıyor duvarkağıdı olmuyor fln. ama bunlar önemsiz derseniz ben hız ve yenilik isterim derseniz

http://www.lg.com/tr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp

indirebilirseniz e tıklayın google chrome bende indirmiyor internet explorer dan indirirseniz iyi olur. onu kurun çalıştırın telefonu pc suite olarak bağlayın pc suite açılıcak kapatın onu. bu uygulamayı açın usb yüklemeleri felan diyecekcancel deyin hepsine. yalnız telefoun imei nosunu bilmeniz gerek. *#06# yapıp ogrenin (onceden) ürün kurtarma acil durum modunu secin imei nosunu girdikten sonra bekleyin 300 mb gbi bişi indircek kurucak ve tamamlandı diyecek. sakın hele elektrikler kesik olmasın telefon çoker.

update boyle oluyor ben denedim v10h yükledim hız olarak arttı ama bug var. yarın garantiye yollicam müzik çalar istiyorum ben.

internetten manuel olarak indirmeleri fln hiç uğraşmayın denemedim ama zordur. bu en rahatı.

iyi forumlar

• 10b final diye geçiyor sürüm pc suitte bağladım yok diyor güncelleme :
  • tüm güncellemelerde final yazar tarihe bakın .. ben bugun garantiye yolladım. talep yokki v10c isticektim. şimdi v10h yükleyip getircekelr
  • arkadaşlar merhaba
    öncelikle adım saygın forumda daha yeniyim.bende bl 40 kullananlardanım fakat bnm bi sorunum var,telefonuma arama gelince dokunmatiği çalışmıyor aynı şekilde ben ararkende onun haricinde dokunmatiğinde hiç bir sorun yok sizce ne yapmalıyım ?
  • telefonda mesafe sensörü meccuttur. telefonu kulagınzdan çekip elinize aldıgınız zaman dokunmatik devreye girer kulagınıza yaklastırdıgınzda ise yanlış basmamak için otomatik kapatır.eger eilinzde bile çalışmıyorsa mesafe sensoru bozuktur. bu başlık altında bir arkadaş mesafe sensorunun bozuk oldugunu soylemisti garantiye gönderin aldıgınız yer vasıtasıyla. 5-6 günde düzeltiyorlar
  • Peki 0 fiyatı nedir?Biliginiz varmı,hepsiburadada uçuk bir fiyat var.

Özellikle teknosa fiyatını söylermisiniz?
  • teknosa aynı. tlfnn özellikleri cok iyi ama ucuk degil bence ..1 ay once teknosa ev sınema sıstemı verıyodu ben aldm . tlfnn yannda .. golda bakın 800 tl ..
  • vintek servisine göndericem pazartesi telefonu umarım tekrar aynı sorunu yapmaz :(
  • yok yok birdaha olmaz %99
  • 10b novamber 2009 final yaziyor benim surum ama hem pcsuit hemde diger ufak programla deniyorum bir türlü update yapmıyor güncel diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vku -- 2 Ekim 2010; 10:59:29 >
  • bir kişide dha öyle bir sorun vardı. bende 12 jan 2010 final yazıyodu
  • telefonda şimdi de kulaklık taılı olmamasına rağmen kulakluk işareti çıkıyor ve konusma yapamıyorum,servisine mi gönderreyim yoksa reset mı atıyım sizce
  • 3845#*40# kodunu girin factory reset yapın muhtemelen düzelicektir. düzelmezse kulaklık jagı bozuktur çıkarırken çok sert çektiyseniz
  • arkadaşlar teli güncel yazılım attırabileceğim servis biliyormusunuz?
  • servis derken mağaza olarak mı? istanbul mecidiyeköy büyükdere caddesi arkan apt. no:34. 02122726543

telefonum 3 saat önce garantiden YAPILMAMIŞ olarak geri geldi. çok üzgünüm bu duruma. pazartesi müşteri hgizmetlerini arayacağım yeni telefon talep edicegim. email attım ceva pbekliyroum. hiç kanım ısınmadı lg nin servisine ..
  • yok yok mağaza değil teknik servis. götürüp yazılım attırcam o kadar. anadolu yakasında oturuyorum sanırım altunizade de vardı.
  • teknik servis zaten verdiğim adres benim bl40 bu adreste tamir edildi LG teknik servisi. istanbulda otrumadığım için size bilgi veremeyeceğim kusura bakmayın
  • ben birde browser dan şikayetciyim her siteyi açmıyor düzgün. bunun çözümü varmı. birde youtube nasıl giriliyor?
  • browser sorunu pek olmadı bende. video hariç flashların hepsini açıyor facebook tan mesela. youtubedan rahat video izleniyormus oyle diyorlar ben daha hiç girmedim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.