Şimdi Ara

[Deleted] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
40.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanmam.bence yazılımsal değil,donanımsal birşey bu.
  • işte bu kötü .. bende telefona dokunmatik oyunlar arıyorum 640x480 çalışırmı acaba?
  • 640*345 olsa çalıştırır :) yani mantık olarak yatay çözünürlük 345 i geçerse video da uygulamada çalışmaz

bu arada telefonu %90 çözmüş durumdayım.email ayarları ve otomatik email alımı dahil olmak üzere ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teoalp -- 22 Ekim 2010; 17:49:40 >
  • ne güzel .d ben email ile ilgilenmediğim için fazla kurcalamadım. 640x345 uhuu mümkün değil bulmak .d
  • Ben de 6 ay kadar bir süredir BL40 kullanıcısıyım. Telefonumu bir çok arkdaş gibi ben de GOLD'dan almıştım.
    Mesaj yazarken ya da internet için adres yazarken klavye moduna geçtiğimde .'ya basınca Ç, ?'ne basınca Ş harfi çıkıyorken
    ğ,ü ve ı harfleri klavyede gösterilmekteydi. (Yazım dili ve kalvye dili Türkçe seçili) Bunun üzerine yazılım güncellemesi yaptım.
    Program versiyonum: BL40-MSM76XX-V10b-NOV-06-2009-DE idi Yükleme yapacağı versiyon ise o tarih için V10c idi.

Yükleme sonrası telefonumun menülerinde değişiklikler vardı; Vodafone ögeleri, tarayıcı değişiklikleri vs... Ayrıca Wi-Fi
    bağlantısı kuramıyordu üstelik sorunum halen devam ediyordu çünkü yazılımı Almanya versiyonundan yükseltmişti
    (LG Mobile update programı kullanarak yükseltme yapmıştım ve dil Türkçe seçiliydi).
    Doğal olarak telefonu GOLD'a götürdüm onlar da söz verilen sürede sorunu çözüp geri veremedikleri için cihazı değiştirdiler.

Aynı klavye problemleri bunda da mevcut. O gün bugündür de yazılım yükseltmeye çekiniyorum. Şu anda V10h mevcut ama
    yükseltmek isteyince sadece V10h yazıyor açıklama yok. Türkiye'deki telefonların yazılımlarının sonunda TR ya da XX ibaresi vardı.

Şimdi benimle aynı durumda olan arkadaşlardan çözüm bulmuş olanlar varsa ya da öneride bulunabilecekler varsa cevaplarınızı bekliyorum.

• aldığım gün V10h versiyon güncellemesi yaptım (iphone da 100 lerce kez güncelleme jailbreak yaptığım için bir cesaret var sanırım) ve şuan memnun sayılırım.sadece zaman zaman müzik player ı açınca okunuyor deyip takılıyor.pili çıkarıp takmak zorunda kalıyorum :) onun haricinde sıkıntı yok.güncelleme yaparken elektriğin kesilmemesi ve kablonun çıkmaması gerekli (laptop ta yapmanızı tavsiye ederim)...
    pc gold da 2 kez sorun yaşamıştım
    1. ekran kartı(önceki topladığım pc de)
    2.board (1 yıl sonra başka topladığım bir pc de)
    ürünler sorunlu çıktı ve beni çok süründürmüşlerdi haftalarca telfonlar açmıştım ve kadıköy şubesinin elemanı gibi olmuştum :) ogün bu gündür pcgold dan birşey almamaya yeminliyim.6 yıl omuş demek hala aynı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teoalp -- 26 Ekim 2010; 14:59:01 >
  • Sizin telefonun yazılımı zaten Türkçe olduğu için problem olmamıştır. Benimkinin yukarıda da bahsettiğim gibi
    Alman versiyonu olması güncellemede sorun yaşatıyor.
  • yeni alman versiyonu yüklemelisiniz o zaman düzelir ama işte gold un yaptığı .. asla büyük şeyler almam golddan. 800 tl yemi aldınız golddan siz?

ayrıca müzik çalar ara ara yükleniyor diye kalıyor demişsiniz peki açıldığı zamanlar oluyormu?

eğer en son yazılım yani v10h a sahip iseniz yeni yazılım yükleyemiyorsanız veya korkuyorsanız:

3845#*40# yi tuşlayın.

bu lg chocolate bl40 ile ilgili herşeyi yapabileceğiniz bir araçtır.

factory reset e tıklayın factory reset in progess gibi bir ifade çıkıcak nasıl yazılıyor bilmiyorum.

telefon reset atıcak ve yeniden açıldığında sorunlarınızın hepsi çözülmüş olacak. v10h yazılımında duvarkağıdı değiştirememe sorununuz ortaya çıkıcak belli bir süre sonra. müzik çalar öğe yok demeye başlıyacak. hafıza kartındaki bütün klasörler .exe halini alacak. bu verdiğim yolla tüm sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. device test te lcd led camera sound touch main gibi her türlü bilgiye ve teste ulaşabilirsiniz. versiyon infoda ise media versiyon sw versiyon gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. bende müzik çalar çalışmıyordu garantiye gönderdikten sonra media versiyonda (versiyon ismi v10h jan 12 2010) ve hemen yanında OPEN AGB diye bir yazı çıktı adamlar media yazılımı yüklemişler o sayede açılıyor. neyse

fazla uzattım galiba kusura bakmayın

kolay gelsin

• ok factory reset deniyorum şimdi hemen teşekkürler...
  • bende duvarkağıdı müzikçalar aramalarda fln sorunlar vardı müzikçalar hariç hepsi düzeldi :D müzikçalar sistemi ayrı bir yazılım normal programların veya telefon özelliklerini içine girmiyor media versiyon diyor ona dokunamıyoruz.

ayrıca dosyalarım seslerden de mzik çalarsızın fakat ekolayzer normalde olur fark bu
  • şu anda factory reset in progress yazıyor ve bitti bakalım nolcak )
  • heyecanlıyızz :D
  • evet gerçekten factory reset olmuş rehber dahil herşey sıfırlanmış:) şuan birşey anlayamam tabiki ama farkı kullandıkça anlayacağımı düşünüyorum.eminim faydası olmuştur.bilgi için tekrar teşekkürler...
  • onu belirtmeyi unuttum çok özür dilerim .s

inş zor gelmez tekrar rehber yazmak?

fark var gerçekten telefonu ilk alıdığınız gibi. factory resete tıkladınızda telefon yeniden başlattı ya teelfonu kapatın sonra açın bl40 başlangıç eğitimini göreceksiniz ayarlar daha kolay oluyor öyle.

ne demek .. başka sorunlarınız oldugunda ilk buraya yazarsanız çözmeye çalışırız .d
  • sorun değil pc senkron yedek almıştım hemen geri yükledim;)
  • bir kere eski telefonum samsung prestonda yedekleme yapmıştım ama hiç yazılım yüklemeyi denemedim. yedeklemede neler yedekleniryor?
    telefon dosyaları yedekleniyorsa factory resetin anlamı yok çünkü :D
  • Uygulama oyun vs lgnin sayfasinda vardi diye hatirliyorum yanlis mi gordum yoksa tum lg ler icin mi programlar
  • evet tabiki.

ben indirdim dün gece 2-3 tane.

assasin creed mi nasıl yazılıyorsa tam ekran çalışıyor dokunmatik.

sims 2yi denemek için indridim oda tam ekran. üyelik alıyorsunuz seviyenizi çift yapıyorsunuz sonra uygulamaya akıyorsunuz .d

akıyorsunuz dediğim bl40 için 23 tane var galiba çift seviyede .d
  • Peki lgnin sitesindeki bu seviye olayinda ziyaret etmemiz yeterli oluyor demi o zman seviye atlayabiliyoruz sanirim

Diger bir sorumda butun formu okudum bu sorunlu versiyonun ustune yenisi hala cikmadi mi
  • ziyaret günlük 10 seviye puanı veriyor. uygulamaalra yorum yapın her yorum 11 puan kazandırıyor. bir giriş 4 yorum çift seviye yapıyor. sonra 250 puan daha alırsanız ki onunla ugrasıyorum en iyi uygulamalar karşınıza çıkacaktır.

yazılım güncelleme olayına gelince. garantiye gönderirken yazılım güncellenemiyor sorunu ile göiesrrednniz henüz piyasada olmayan v10h ın open agb diye yeni bir versinunoyu yükleyip veriyorlar ve sorun düzeliyor. ama bence bekleyin. v10k fln çıkar heralde. sizin yazılım v10c v10g flnsa asla değiştirmeyin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.