Şimdi Ara

[Deleted] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
40.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaanyilmaz

Umarım site ismi vermekte sorun yoktur ama ben yine de şifreli vereyim :D gitmedigitmiyor dan aldım :D Hahahaha yasak değilse bile böyle eğlenceli oldu, siteleri hep böyle mi versek? KIlıf taktıktan sonra telefonun çıplak kalınlığı 4/4 ise oluyor 5/4 biraz kalınlaşıyor bu kılıf standart çekmeli kılıflardan azıcık daha kalın ama işlevini göz önüne alınca beni rahatsız etmedi yine de istemezsiniz belki diye söyleyeyim dedim.

:)) bu uzunluğa biraz daha kalınlık iyi olur arkadaşım teşekkürler tekrar :)
    bu arada kılıfı yeni inceledim çok şık gerçekten yalnız satış bölgesi hep Ankara Sen'de aynı şekildemi aldın acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.soner -- 28 Ekim 2010; 18:33:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

yeni alman versiyonu yüklemelisiniz o zaman düzelir ama işte gold un yaptığı .. asla büyük şeyler almam golddan. 800 tl yemi aldınız golddan siz?

Alman versiyonunu yüklediğimde, daha doğrusu yükseltme yaptığım zaman direkt Alman versiyonunu yüklüyor. Alman versiyonunu istemememin
    nedeni daha önce de belirttiğim gibi tarayıcı vb programlar değişirken Vodafone'a yönelik işlemlerde geliyor. Bu sebeple Alman versiyonunu
    istemiyorum.

Benim gibi GOLD'dan alım yapmış ve yazılım versiyonunun sonunda DE ibaresi olan arkadaşlardan yükseltme yapanların yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmd -- 29 Ekim 2010; 0:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.soner

quote:

Umarım site ismi vermekte sorun yoktur ama ben yine de şifreli vereyim :D gitmedigitmiyor dan aldım :D Hahahaha yasak değilse bile böyle eğlenceli oldu, siteleri hep böyle mi versek? KIlıf taktıktan sonra telefonun çıplak kalınlığı 4/4 ise oluyor 5/4 biraz kalınlaşıyor bu kılıf standart çekmeli kılıflardan azıcık daha kalın ama işlevini göz önüne alınca beni rahatsız etmedi yine de istemezsiniz belki diye söyleyeyim dedim.

bu arada kılıfı yeni inceledim çok şık gerçekten yalnız satış bölgesi hep Ankara Sen'de aynı şekildemi aldın acaba ?

İnternetten sipariş ettiğim için bilemiyorum ama Konya gözüküyordu galiba dağıtım bölgesi. Kargo kabını attım bakamıyorum malesef. Satış bölgesi yok aslında Türkiye'nin her yerine gönderiyor adam. Sitede satıcının takma adı da: tmasterz

• Burda ankarada kilif isteyenlere 10tlye buldum renk renk birde acilir kapak seklinde bir kilif var oda 20 tl birde bi amca buldum telefonun boyutlarini veriyorsun yada yanindaysa olculerini aliyor sana istedigin sekil renk ve malzemeden kilif yapiyor
  • bende gold dan aldım.fakat benim cihazın eu.v10d yuklu.yazılım guncelleme yapmaya calıstıgımda en son surum yuklu dıyor.acaba neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornek58

bende gold dan aldım.fakat benim cihazın eu.v10d yuklu.yazılım guncelleme yapmaya calıstıgımda en son surum yuklu dıyor.acaba neden?

Bendeki versiyon BL40-MSM76XX-V10b-NOV-06-2009-DE sizdeki bunun V10d olanı mı? Güncelleme işlemini Pc Suite'den mi denediniz yoksa
    LG Mobile Update'den mi?
  • Arkadaşlar BL40 için tam ekran oyunlar buldum ve bulamayanlar için upload edip buradan paylaşmak istedim :

BL40 full ekran oyunlar
    http://hotfile.com/dl/79202190/90b7556/bl_40-teoalp.rar.html
    rar şifresi : teoalp
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnmd

quote:

bende gold dan aldım.fakat benim cihazın eu.v10d yuklu.yazılım guncelleme yapmaya calıstıgımda en son surum yuklu dıyor.acaba neden?

Bendeki versiyon BL40-MSM76XX-V10b-NOV-06-2009-DE sizdeki bunun V10d olanı mı? Güncelleme işlemini Pc Suite'den mi denediniz yoksa
    LG Mobile Update'den mi?

evet v10d olanı.her ikisinide yaptım, telefonun en güncel sürümü yüklü olarak görüyor.mecidiyeköydeki lg servise götürecem acaba h versiyonuna deger mi telefonda bir sorunum yok.sadece hafıza kartına bir şey yükleyip tele taktığımda görmüyor telefonu acıp kapamam gerekiyor.cok nadir olarak bazen kapatıyo kendini agustos ayında aldım 5-6 kez olmuştur.

• quote:

quote:

quote:

LG Mobile Update'den mi?

evet v10d olanı.her ikisinide yaptım, telefonun en güncel sürümü yüklü olarak görüyor.mecidiyeköydeki lg servise götürecem acaba h versiyonuna deger mi telefonda bir sorunum yok.sadece hafıza kartına bir şey yükleyip tele taktığımda görmüyor telefonu acıp kapamam gerekiyor.cok nadir olarak bazen kapatıyo kendini agustos ayında aldım 5-6 kez olmuştur.

LG Servis 40 TL istiyor yükleme için...

• quote:

quote:

quote:

quote:

LG Mobile Update'den mi?

LG Servis 40 TL istiyor yükleme için...

golddan aldıgımız ıcın mı bızden para talep edıyorlar .yoksa kvk genpa garantili olanlar içinde aynı mı?

• arkadaşlar takip edemedim yoktum forumda bi süre. yine benim müzik çalar bozuldu çok sinir bişi .. factory reset işe yaramıyo son sürüm yüklü hiçbirşey yapamıyorum. ve tekrar söylüyorum golddan BENCE pahalı şeyler asla almayın. bl40 mesela aynı fabrikadan çıkıyor ama goldun hem garanti şartları hemde müşteri hizmetleri teknosa veya internetten sipariş verilen sitelerdeklere göre daha iyi. eve gidince daha uzun geniş bilgiler vericem benden sonraki cevaplara. hayırlı forumlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m.soner

quote:

İnternetten sipariş ettiğim için bilemiyorum ama Konya gözüküyordu galiba dağıtım bölgesi. Kargo kabını attım bakamıyorum malesef. Satış bölgesi yok aslında Türkiye'nin her yerine gönderiyor adam. Sitede satıcının takma adı da: tmasterz

Teşekkürler arkadaşım çok sağol ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

Burda ankarada kilif isteyenlere 10tlye buldum renk renk birde acilir kapak seklinde bir kilif var oda 20 tl birde bi amca buldum telefonun boyutlarini veriyorsun yada yanindaysa olculerini aliyor sana istedigin sekil renk ve malzemeden kilif yapiyor

harika bi haber bu nerede olduğunu söyleyebilirmisin bulduğun yerin ? kapaklı olması yeterli benim için..
  • Devamını okuyamadık
    quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

arkadaşlar takip edemedim yoktum forumda bi süre. yine benim müzik çalar bozuldu çok sinir bişi .. factory reset işe yaramıyo son sürüm yüklü hiçbirşey yapamıyorum. ve tekrar söylüyorum golddan BENCE pahalı şeyler asla almayın. bl40 mesela aynı fabrikadan çıkıyor ama goldun hem garanti şartları hemde müşteri hizmetleri teknosa veya internetten sipariş verilen sitelerdeklere göre daha iyi. eve gidince daha uzun geniş bilgiler vericem benden sonraki cevaplara. hayırlı forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoalp

Arkadaşlar BL40 için tam ekran oyunlar buldum ve bulamayanlar için upload edip buradan paylaşmak istedim :

BL40 full ekran oyunlar
    http://hotfile.com/dl/79202190/90b7556/bl_40-teoalp.rar.html
    rar şifresi : teoalp

Arkadaşım çok sağol zira bulmak pek mümkün değil ellerine emeğine sağlık..

• golddan aldıgımız ıcın mı bızden para talep edıyorlar .yoksa kvk genpa garantili olanlar içinde aynı mı?

Gold'dan aldığımız için daha doğrusu paralel ithalat olduğu için. KVK, Genpa değil de Eko Group LG satıyor diye biliyorum, ki onlar da zaten LG Türkiye'nin ürünlerini satıyorlar.

Mecidiyeköy'deki LG merkez servisine gittiğinizde girşite ilk olarak imei kontrolü yapıyorlar, sisteme girince, direkt "bu cihaz garanti dışı, nereden aldınız?" diye soruyorlar.
  • Arkadaşlar Cihazı Kullananlar İçin Elimde Orijinal Kılıf Bulunmaktadır.
    İlginenler için

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-kilif-lg-bl40-orijinal-kilif-34010560/detay?
  • Ne yaptım bilmiyorum geçen gün birşeyler yaptım cihaz kilitlendi! Açılıştaki LG logosuna bakarak hüzünlü gözlerle 1 gün bekledim :) Yazılım yükletmiştim daha önce LG yetkili servisinde, para ödememiştim, sonradan da garanti dahilinde dedikleri cihazımın faturasında GOLD u görünce bir anda garanti dışı olmuştu! Yine de para istememişlerdi. Eski yazımdan bu maceramı okuyabilirsiniz. Sanırım onların da acemiliğine geldi çünkü sadece IMEI numarasını sisteme girerek garanti dahilinde olduğunu söylemişlerdi. Yani sadece IMEI numarasından bakıp ''Bu cihaz garanti dışı, bunu nereden aldın?'' diye sormaları ilginç, çünkü ben de GOLD dan aldım ve bana böyle birşey demediler, hani başka sorun olmasın diye diyorum aynı zamanda, klonlanma, çalınma gibi, dikkat edin. Yeni alınan cihazlarda bile böyle sorunlar olabiliyormuş galiba cep telefonlarında, tüketici mağdur oluyor sonra. Şimdi yazılım yüklemeye 50 TL istediler, prosedür dediler, cihazınız GOLD dan alınma.. Sistemlerine kayıt etmişler ilk seferki garip mevzudan sonra galiba. Ödedim, ne yapayım..

İşin daha da kötüsü, başka telefonlara baktım, Motorola XT720 ye bile, ıh ıh, olmuyor! Başka telefon beğenemiyorum yahu! Bu cihazı bir kere sevmişim, ama nasıl bir sevmekse bu, başka telefona gözüm ısınmıyor! Üretseler başka bir tane, her şey olsa içinde, hatta bulaşık bile yıkasa beğenmeyeceğim! Ve bu telefona çok aşık olup almama rağmen, kilitlenip beni 1 gün mağdur etti ya - düşündürdü açıkçası.. İşletim sistemi, eğer işletim sistemi denebilirse tabi- nasıl bu kadar tutarsız olabilir böylesine pahalı ve güzel bir cihazda, aklım almıyor! Ama başka telefon da alamıyorum, beğenemiyorum, çünkü bakınca beğenmem gerek telefonuma, her gün ve hatta gece yanımda olan bir şeyi sevmeden nasıl kullanabilirim? :) Bir daha yapar mı böyle bilemiyorum, şimdi çok iyi durumda, kılıfında, ciğer gibi, halbuki o gün yaptırdığım anda elden çıkarıcam bunu diyordum kendime, yapamadım.

Demem o ki, malesef, bu cihaz ne kadar albenisi yüksek, şık, ama bir o kadar da berbat bir işletim sistemine sahip. Bunu, şuna dayanarak söylüyorum, aramızda aldığı günden itibaren sorunsuz kullanabilen yok galiba..

Yaşadığım sorunlar konusunda bir tane daha ek yapayım: montaj stüdyosunu açmaya kalktığımda bazen ''maksimum uygulama sayısına ulaşıldı'' ya da buna benzer bir şey işte, çıkıyor ekrana. Kapatıp açınca temiz. Bir de kendi tarayıcısından forum.donanimhaber.com adersine giremiyorum, yani buraya! Girmiş gözüküyor ama ekran bembeyaz, Opera Browser ile mobil versiyona girebiliyorum ama.. Opera kullananlara bir uyarı: ayarlarından asla ''yatay pencere'' yi etkinleştirmeyin, program sapıtıyor, ekran karışıyor, sadece dikey pencere kullanın. Bolt u denedim, bu cihazda tek kelime ile 'çöp''.

Mail hesabını kullanmak isteyenler, sadece email adresinizi ve şifrenizi girin, bu kadar kolay. Push mail içinse E-posta - Ayarlar - Dolaşımda otomatik alım seçeneğini aktif hale getirin ya da yine aynı menüde ''Alım kontrolü'' seçeneğinden istediğiniz zaman aralığını seçerek belli aralıklarla (15dk-1 saat- 5 saat vb.) mailinizi kontrol etmesini sağlayın, ki bu daha az pil yiyecektir, ayrıca da widget sayfasında mesaj-mail widget ını masaüstüne koyarsanız orada kısayol olarak bulunup mail sayısını gösterecektir. Ayrıca youtube açıldı, hayırlı olsun, artık GSM şebekesinden de izlenebilecek.

Saygılar. :)

• İlginç bir tespit daha yapayım, bilmem katılır mısınız; Yüksek sınıf cihazlar (bundan kastım çok alengirli, çok işlevli) arasında neye baktıysam illa bir sorunu var. Yok ısınma sorunu, yok kapanma sorunu, yok yazılım nedeniyle konuşma sesi düşük vs vs.. Ya da sorunsuz gözükenin de SAR değeri çok yüksek. Hani bir kere alayım, hep kullanayım diyemiyoruz. Olmuyor işte mesela bu BL40 bunu sağlayamıyor. Çok konu dışı olmaz umarım. Bir zaman sonra bu ''akıllı?'' telefonların piyasası çökecek ve klasik telefonlar tekrar revaçta mı olacak? Sizce en tüketici dostu firma hangisi? Ya da var mı öyle bir firma?
  • çok dikkatli okuyamadım yazınızı fakat bendede aynı sorun oldu lg yazısı donuk kaldı garantiye teknosa vasıtasıyla gönderdim 5 günde hallettiler

ben bl40 ı astıp başka telefon alıcaktım arkadaşım i4 aldı her özelliği güzel fakat ses kalitesi berbat ve fiyat çok yüksek. 2200 yü buluyor donanımlar.

başka hiçbir telefonu görünüş olarak ve tüm özellikler bakımından beğenemiyorum bl40 çok farklı hepsinden ama arkadaşlar i4 ve i3gs te full ekran dokunmatik oyunlar oynar motion blur lu menüler fln yaparken ben bl40 ta hiçbirşey yapamıyorum .. bu da beni çok üzüyor. ..

akıllı telefonları bekliyoruz ama hiç sanmıyorum her özelliği güzel olan telefonlar olsun
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.