Şimdi Ara

[Deleted] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
40.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: m.soner

quote:

Orijinalden alıntı: teoalp

Arkadaşlar BL40 için tam ekran oyunlar buldum ve bulamayanlar için upload edip buradan paylaşmak istedim :

BL40 full ekran oyunlar
    http://hotfile.com/dl/79202190/90b7556/bl_40-teoalp.rar.html
    rar şifresi : teoalp

Arkadaşım çok sağol zira bulmak pek mümkün değil ellerine emeğine sağlık..

rica ederim ;)

• elimde 50 yi geçik 480x800 oyun var fakat hem alttaki soft keysleri hemde çözünürlüğü düşürebileceğim uygulama gibi birşey varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyilmaz

Ne yaptım bilmiyorum geçen gün birşeyler yaptım cihaz kilitlendi! Açılıştaki LG logosuna bakarak hüzünlü gözlerle 1 gün bekledim :) Yazılım yükletmiştim daha önce LG yetkili servisinde, para ödememiştim, sonradan da garanti dahilinde dedikleri cihazımın faturasında GOLD u görünce bir anda garanti dışı olmuştu! Yine de para istememişlerdi. Eski yazımdan bu maceramı okuyabilirsiniz. Sanırım onların da acemiliğine geldi çünkü sadece IMEI numarasını sisteme girerek garanti dahilinde olduğunu söylemişlerdi. Yani sadece IMEI numarasından bakıp ''Bu cihaz garanti dışı, bunu nereden aldın?'' diye sormaları ilginç, çünkü ben de GOLD dan aldım ve bana böyle birşey demediler, hani başka sorun olmasın diye diyorum aynı zamanda, klonlanma, çalınma gibi, dikkat edin. Yeni alınan cihazlarda bile böyle sorunlar olabiliyormuş galiba cep telefonlarında, tüketici mağdur oluyor sonra. Şimdi yazılım yüklemeye 50 TL istediler, prosedür dediler, cihazınız GOLD dan alınma.. Sistemlerine kayıt etmişler ilk seferki garip mevzudan sonra galiba. Ödedim, ne yapayım..

İşin daha da kötüsü, başka telefonlara baktım, Motorola XT720 ye bile, ıh ıh, olmuyor! Başka telefon beğenemiyorum yahu! Bu cihazı bir kere sevmişim, ama nasıl bir sevmekse bu, başka telefona gözüm ısınmıyor! Üretseler başka bir tane, her şey olsa içinde, hatta bulaşık bile yıkasa beğenmeyeceğim! Ve bu telefona çok aşık olup almama rağmen, kilitlenip beni 1 gün mağdur etti ya - düşündürdü açıkçası.. İşletim sistemi, eğer işletim sistemi denebilirse tabi- nasıl bu kadar tutarsız olabilir böylesine pahalı ve güzel bir cihazda, aklım almıyor! Ama başka telefon da alamıyorum, beğenemiyorum, çünkü bakınca beğenmem gerek telefonuma, her gün ve hatta gece yanımda olan bir şeyi sevmeden nasıl kullanabilirim? :) Bir daha yapar mı böyle bilemiyorum, şimdi çok iyi durumda, kılıfında, ciğer gibi, halbuki o gün yaptırdığım anda elden çıkarıcam bunu diyordum kendime, yapamadım.

Demem o ki, malesef, bu cihaz ne kadar albenisi yüksek, şık, ama bir o kadar da berbat bir işletim sistemine sahip. Bunu, şuna dayanarak söylüyorum, aramızda aldığı günden itibaren sorunsuz kullanabilen yok galiba..

Yaşadığım sorunlar konusunda bir tane daha ek yapayım: montaj stüdyosunu açmaya kalktığımda bazen ''maksimum uygulama sayısına ulaşıldı'' ya da buna benzer bir şey işte, çıkıyor ekrana. Kapatıp açınca temiz. Bir de kendi tarayıcısından forum.donanimhaber.com adersine giremiyorum, yani buraya! Girmiş gözüküyor ama ekran bembeyaz, Opera Browser ile mobil versiyona girebiliyorum ama.. Opera kullananlara bir uyarı: ayarlarından asla ''yatay pencere'' yi etkinleştirmeyin, program sapıtıyor, ekran karışıyor, sadece dikey pencere kullanın. Bolt u denedim, bu cihazda tek kelime ile 'çöp''.

Mail hesabını kullanmak isteyenler, sadece email adresinizi ve şifrenizi girin, bu kadar kolay. Push mail içinse E-posta - Ayarlar - Dolaşımda otomatik alım seçeneğini aktif hale getirin ya da yine aynı menüde ''Alım kontrolü'' seçeneğinden istediğiniz zaman aralığını seçerek belli aralıklarla (15dk-1 saat- 5 saat vb.) mailinizi kontrol etmesini sağlayın, ki bu daha az pil yiyecektir, ayrıca da widget sayfasında mesaj-mail widget ını masaüstüne koyarsanız orada kısayol olarak bulunup mail sayısını gösterecektir. Ayrıca youtube açıldı, hayırlı olsun, artık GSM şebekesinden de izlenebilecek.

Saygılar. :)

Hangi versiyonu yüklettiğinizde bu sorunla karşılaştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: dnmd

quote:

Orijinalden alıntı: kaanyilmaz

Ne yaptım bilmiyorum geçen gün birşeyler yaptım cihaz kilitlendi! Açılıştaki LG logosuna bakarak hüzünlü gözlerle 1 gün bekledim :) Yazılım yükletmiştim daha önce LG yetkili servisinde, para ödememiştim, sonradan da garanti dahilinde dedikleri cihazımın faturasında GOLD u görünce bir anda garanti dışı olmuştu! Yine de para istememişlerdi. Eski yazımdan bu maceramı okuyabilirsiniz. Sanırım onların da acemiliğine geldi çünkü sadece IMEI numarasını sisteme girerek garanti dahilinde olduğunu söylemişlerdi. Yani sadece IMEI numarasından bakıp ''Bu cihaz garanti dışı, bunu nereden aldın?'' diye sormaları ilginç, çünkü ben de GOLD dan aldım ve bana böyle birşey demediler, hani başka sorun olmasın diye diyorum aynı zamanda, klonlanma, çalınma gibi, dikkat edin. Yeni alınan cihazlarda bile böyle sorunlar olabiliyormuş galiba cep telefonlarında, tüketici mağdur oluyor sonra. Şimdi yazılım yüklemeye 50 TL istediler, prosedür dediler, cihazınız GOLD dan alınma.. Sistemlerine kayıt etmişler ilk seferki garip mevzudan sonra galiba. Ödedim, ne yapayım..

İşin daha da kötüsü, başka telefonlara baktım, Motorola XT720 ye bile, ıh ıh, olmuyor! Başka telefon beğenemiyorum yahu! Bu cihazı bir kere sevmişim, ama nasıl bir sevmekse bu, başka telefona gözüm ısınmıyor! Üretseler başka bir tane, her şey olsa içinde, hatta bulaşık bile yıkasa beğenmeyeceğim! Ve bu telefona çok aşık olup almama rağmen, kilitlenip beni 1 gün mağdur etti ya - düşündürdü açıkçası.. İşletim sistemi, eğer işletim sistemi denebilirse tabi- nasıl bu kadar tutarsız olabilir böylesine pahalı ve güzel bir cihazda, aklım almıyor! Ama başka telefon da alamıyorum, beğenemiyorum, çünkü bakınca beğenmem gerek telefonuma, her gün ve hatta gece yanımda olan bir şeyi sevmeden nasıl kullanabilirim? :) Bir daha yapar mı böyle bilemiyorum, şimdi çok iyi durumda, kılıfında, ciğer gibi, halbuki o gün yaptırdığım anda elden çıkarıcam bunu diyordum kendime, yapamadım.

Demem o ki, malesef, bu cihaz ne kadar albenisi yüksek, şık, ama bir o kadar da berbat bir işletim sistemine sahip. Bunu, şuna dayanarak söylüyorum, aramızda aldığı günden itibaren sorunsuz kullanabilen yok galiba..

Yaşadığım sorunlar konusunda bir tane daha ek yapayım: montaj stüdyosunu açmaya kalktığımda bazen ''maksimum uygulama sayısına ulaşıldı'' ya da buna benzer bir şey işte, çıkıyor ekrana. Kapatıp açınca temiz. Bir de kendi tarayıcısından forum.donanimhaber.com adersine giremiyorum, yani buraya! Girmiş gözüküyor ama ekran bembeyaz, Opera Browser ile mobil versiyona girebiliyorum ama.. Opera kullananlara bir uyarı: ayarlarından asla ''yatay pencere'' yi etkinleştirmeyin, program sapıtıyor, ekran karışıyor, sadece dikey pencere kullanın. Bolt u denedim, bu cihazda tek kelime ile 'çöp''.

Mail hesabını kullanmak isteyenler, sadece email adresinizi ve şifrenizi girin, bu kadar kolay. Push mail içinse E-posta - Ayarlar - Dolaşımda otomatik alım seçeneğini aktif hale getirin ya da yine aynı menüde ''Alım kontrolü'' seçeneğinden istediğiniz zaman aralığını seçerek belli aralıklarla (15dk-1 saat- 5 saat vb.) mailinizi kontrol etmesini sağlayın, ki bu daha az pil yiyecektir, ayrıca da widget sayfasında mesaj-mail widget ını masaüstüne koyarsanız orada kısayol olarak bulunup mail sayısını gösterecektir. Ayrıca youtube açıldı, hayırlı olsun, artık GSM şebekesinden de izlenebilecek.

Saygılar. :)

Hangi versiyonu yüklettiğinizde bu sorunla karşılaştınız?

BL40-MSM76XX-V10h-JAN-12-2010-TR Şuanda yüklü bulunan versiyon budur. Yanılmıyorsam Gold servisten geldiğinde de bu yüklüydü.

• bu zaten final sürüm bunun üzerine yazılım yüklemezler sadece yazılımı silip yeniden kurarlar.

• Hangi versiyonu yüklettiğinizde bu sorunla karşılaştınız?

BL40-MSM76XX-V10h-JAN-12-2010-TR Şuanda yüklü bulunan versiyon budur. Yanılmıyorsam Gold servisten geldiğinde de bu yüklüydü.

Gold da LG merkez servise gönderiyor yükleme için, geçen gün gittiğimde kendilerinin yükleme yapmadıklarını LG Merkeze gönderdiklerini söylediler.
    Bir hafta 10 gün kadar da zaman alabileceğini söylediler.
    Cihazı alırken her türlü işlemi kendilerinin yapacaklarını yani servis hizmetini doğrudan ve hızlı bir biçimde alacağımız vurgulanıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

elimde 50 yi geçik 480x800 oyun var fakat hem alttaki soft keysleri hemde çözünürlüğü düşürebileceğim uygulama gibi birşey varmı

malesef dostum onları 345*800 dönüştürebilmen imkansız...480*800 standart çözünürlük olduğu için o boyutta çok uygulama ve oyun var.malesef bl40 sıradışı (gereksiz) bir boyuta sahip.
  • 800x345 yapıcağına 1200 civarına 480 yap da baba gibi oynayalım ya çok saçma ..
  • bu sayfalar canlandı ya boyle Allah razı olsun hepinizden....ben de aşığım telefonuma kimsede yok ve bu ayrıca mutlu ediyor kıskanalar çatlasın.....iphone diyorlar bende elinle tutarsan cekmio diyorum

ben de golddan aldım telefonumu bahsedilenlerden hic bir sorunla karsılasmadım bi tek ilk aldıgım gunlerde version gunceliim derken nasıl olduysa dondu kaldı beceremedim guncellemeyi lg logosu cıktı (aldıgımın 2. gunu) dedim heralde nazar degdi. neyse teleservise yolladım 5 gunde geri geldi sorunsuz bı sekılde 6 aydır fılan kullanıyorum bı de versıon guncellemısler ama bende ki version v10d-ocak-18-2010 cok mu geride kalmısım? pc suit le guncelle dedıgım zaman son surum dıyo cok uzerine dusmuyorum ama bıraz sora bıdaha denıcem...

bu ara da lg app sitesinde bi anket var onu yaptıgınız zaman 3 yaprak oluyo direk butun uygulamalardan yararlanabılıosunuz en son texas holdem i indirdim full ekran cok kalıtelı oyun yapmıslar alkıslıyorum...

aylardır aradıgım gps aslında hala bulamadım benım ıcın sorun aslında cok lazım eger cozemessem ayrıca almak zorunda kalıcam.. bl40 beraber wisepilot yuklu gelıyor ama bı sure sonra para odememizi istiyor o yuzden kullanamıyorum ben de bu çağ da programa para mı odenır dıyerek almamakta dırenıyorum..bana full ekran ve sorunsuz calısan bı gps programı varsa önerirmisiniz bi de kimse gps ten bahsetmıyo acaba kimse kullan mıyormu? saygılar herkese ve paylasımlar için gonulden tesekkurler..

• bu arada lg app sitesinden yukleme yapamıyorum diyen arkadasım: siteye telefonun browser ından baglanıp ındır ne istersen sorunsuz sekilde oluyo.
  • hocam bu lg nin app sitesinin adresi nedir benim google a lg apps yazip girdigim site tam yanit vermiyor sayfa aciliyor ama linkler bir yere goturmuyor acaba sayfanin tam gorunmesi icin bir program mi yuklemem gerekiyor ja da javascript fln mi aktif hale gelecek bir yerden? site duz beyaz renge html yazilar seklinde aciliyor sadece..
  • beyler telefon bazen durup dururken bilg.daki bekleme moduna benzer bi şekilde kapanıyor örneğin telefonu tek tıkla üsten kapatıp koyuyorum cebime sonra bişey için çıkarıyorum bsaıyorum kilit tuşuna şu telefon açılırken çıkan lg yazısı çıkıyor ve başlangıç animasyonu çıktıktan sonra açılıyor ama pin istemiyor bi türlü denk getirip o sırada beni arayan olunca ulaşılmıyor olarak mı gözüküyor saptayamadım kimi zaman pin istediğide oluyor v10h vardı bi süre önceye kadar o süre içerisinde bu problem yoktu fakat onda ki farklı sorunlar yüzünden v10c geçtim yine ve yine başladı bu sizde de var mı?
  • wuper kardes

http://tr.lgapplication.com adres boyle site biraz yavaş gec acılıyo ama baglantı hızına göre degisir ben 1mb kullanıyorum bazen 15-20 sn buluyor acması.

harun kaya kardesim

anladıgım kadarıyla program hatası gıbı bısey ekoman245 bi kod vermisti önceki sayfalarda var reset atsan belki düzelir olmazsa servise vercen sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wuper

hocam bu lg nin app sitesinin adresi nedir benim google a lg apps yazip girdigim site tam yanit vermiyor sayfa aciliyor ama linkler bir yere goturmuyor acaba sayfanin tam gorunmesi icin bir program mi yuklemem gerekiyor ja da javascript fln mi aktif hale gelecek bir yerden? site duz beyaz renge html yazilar seklinde aciliyor sadece..

Aynı sorun bende de var: html yazilar. bazı sitelerde. Çözüm bilen var ise şahane olur.
  • quote:

harun kaya kardesim

anladıgım kadarıyla program hatası gıbı bısey ekoman245 bi kod vermisti önceki sayfalarda var reset atsan belki düzelir olmazsa servise vercen sanırım.

geçen hafta factory reset amıştım fakat düzelme yok telefonsuz kalamayacağım için bu şeklde kullanmaya devam etmem gerekicek ta ki yeni sürüm çıkıncaya kadar!. Ayrıca bişey daha sorucaktım şu tarayıcının adres girin bölümünde girdiğimiz websitelerinin ismi kalıyor onları nasıl silebilirz mümkün mü çünkü yanlış bi adres giriyorum bazen fakat onu hafızaya alıyor sürekli orda kalıyor. Geçmişi sil önbelleği temizle ve çerezleri temizle seçeneklerini kullandım fakat duruyor.
  • denedim ama silinmiyo..100 e kadar kayıt alıo olabılır 100 kayıttan sora siler
  • onlar silinmiyor maalesef .d ya telefon çok sorun çıkarıyor böyle bir telefon alıpta factory reset atılırmı her gün .. müzik çalar yine bozuk duvakağıdı olmuyor bü yüzden ana ekran geç açılıyor oohoo .. lg tegra 2 veya iphone 5 düşünüyorum. iphone 5 bu zamanlarda yani 1 yıl sonra bu zamanlarda elimde olur lg tegra 2 ise 5 ocakta tanıtım yapılıcaktı onu bekliyorum sonra düşünebilirm. bu telefonu satmak istemiyorum ama sorunlar çok ..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.