Şimdi Ara

[Deleted] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
40.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun arkadasım. garanti yapaerken ayrı paramı alıyolar
  • Teşekkür ederimm

A yok yanlış yazmışım, garanti değil "sigorta"

Birazdan bu sigortanın kapsadığı şeyleri de eklicem buraya.. "Gold VIP Protect" diye geçiyor. Arama yapıp sizlerde bakabilirsiniz.. Fena bi olay değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyclah -- 14 Mayıs 2010; 23:29:32 >
  • ben dayanamızdım ögle herhalde beklemeye durmadan kurcalardım dostum artık güzel bi inceleme yorum yaparsın tek sayfa olan baska tel yoktur herhalde sitede
  • Hahaha ya zaten zor duruyorum pili doldu ama kız arkım diyoki "satıcı 6 saat bekle dedi çıkarma çıkarma" diye başımın etini yiyo.. Çıkaramıyorum bende

Evet evet güzel bi şekilde, herşeyiyle açıklamayı düşünüyorum bu hafta içinde..
  • hayırlı olsun arkadasım bende yarın almayı planlıyorum cihazı umarım güzeldir yani baya inceledim cesitli yerlerde ancak kafama tek takılan işte mesaj kapasitesi acaba sık sık dolarmı hemen silmem gerekirmi. kullanma klavuzunu nerden indirebilirim acaba? tavsiyen icin simdiden tesekkürler dostum.
  • kullanma klavuzunda da yazmıyor maalesef
  • Müşteri hizmetleri bana da 100 mesaj dedi.. Eğer hiçbişekilde 100 mesajdan fazla almıyor ise can sıkıcı bi durum olucak gerçekten.. Şuan mesela 1073 mesaj varmış telefonumda :)

Sanırım bakmışsınız ama ben yinede yükledim kullanma kılavuzunu..

http://rapids hare.com/files/387419987/BL40.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyclah -- 15 Mayıs 2010; 5:26:52 >
  • Bukadar konuştuk nazar değdi heralde.. Açtım telefonu dokunmatik çalışmıyor..

Sabaha kadar çalışmazsa iade edicem
  • yani nasıl bir iş anlamadım 100 diyor size 1073 :) mesaj saklayabiliyor :) dokunmatiğide düzelir inşallah dostum sogumazsın öyle bir telefondan tesekkür ederim verdigin cevap dogrultusunda alabilirim ins cihazı bu gün :)
  • nazar değdi telefona o kadar konustuk insallh birsey olmamıstır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyz -- 15 Mayıs 2010; 15:06:34 >
  • ben telefonun hava durumunu istanbul olarak değiştiremedim seul olarak kalıyor hep sizlerdede aynımı veya nasıl değiştiriyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksesuarcı37

yani nasıl bir iş anlamadım 100 diyor size 1073 :) mesaj saklayabiliyor :) dokunmatiğide düzelir inşallah dostum sogumazsın öyle bir telefondan tesekkür ederim verdigin cevap dogrultusunda alabilirim ins cihazı bu gün :)

Yok yok yanlış anladınız, LG de 1073 mesaj yok.. Eski telefonumda oyle onları surekli nasıl sileceğim diye demiştim yanlış anlaşılma olmasın..

Buarada Gold çok uğraştırıyo.. Müşteri hizmetleri rezil ötesi, telefonu ne şekilde ithal ettiklerini, ne şekilde para iadesi yapıcaklarını bilmiyorlar.
  • düzelmedi mi telefon . sigortaanda vardı
  • ya bu gün media markt da incelemek istedim cihazı yanıma görevli geldi işte tanıtacak ya oda bilmiyor bişey ancak gold da 800 dedim cihaz icin onlar da lg garantisi yok kendi caplarında garanti veriyorlar falan dedi. bende peki cihazın kalitesinde bi değişiklik varmı diye sorunca kadın başladı işte golddaki cihazı alıp açtıgınızda menülerde gezinirken bile bi abukluk var vesaire gibi şeylerle gold da satılan cihazı mı karalamaya calıstı acaba cidden mi öyle aklımı karıştırdı gidip alamadım cihazı. dünde golddan alan arkadasın cihazı bozulunca almaktan vaz geçtim gibi bir şey söz konusu. acaba düzelmedimi o cihaz? yada düşük mü oluyor ucuz cihazın kalitesi onu merak ediyorum. arkadasın şansına mı bozuldu o telefon yoksa cidden gold ucuza satıyor ama cihaz sorunlu cihazlardan mı? sonuc olarak o kadar para vericez goldda ucuz bile olsa hani ucuz etin yahnisi bu kadar olur moduna dönmese olay. o kadar para veriyorsak X6 da düşünülebilir. onuda inceledim n97 ve 5230 daki gibi dokunmatik denilip abanmatik yapmamışlar. nokia o sorunu aşmış gibi. dostum sen cihazı yenisini mi istedin yoksa iade mi ettin? yenisini istediysen ona göre bilgilendirirmisin? cevabına göre alıp almamaya karar vericem.

• Şimdi öncelikle şu LG telefonların vs garanti durumunu açık bi şekilde anlatiyim akılda soru işaretleri kalmasın..

Telefonlar, bu BL-40 mesela LG üretiyor bunları yurtdışında, Kore'de Çin'de vs..
    Sonra Sanayi Bakanlığı'ndan izin alıyor firmalar, ürün ithal edip satmak üzere..
    Bu iznin olması için, Firmanın Garanti, yedek parça vs gibi hertürlü soruna satılan il içinde çözüm bulması gerekiyor..
    Bu firma diye bahsettiklerim KVK Genpa Netcell yada adını bilmediğimiz bilimum firma.. Mesela Gold'un LG telefonları Özgür İletişim diye bi firma ithal ediyor..
    Gold'da satılan ürün ile Teknosa'daki arasında teknik olarak bi fark yok..
    Fark şudur, Gold'daki elemanlar Müşteri hizmetleri vs, Çalışanlar ve firma olarak beş para etmezler ve bu vesile ile sorunlara en kısa yoldan çözüm bulamıyorlar..

Fiyat farkının sebebi ise şudur, bu 1300TL lik BL-40 ı ithal eden firma ürün yanında 499TL lik bi ev sinema sistemi veriyorlar..
    Gold veya onun gibi 700 800 e satan firmalar ise ürünü normal fiyatına satıyorlar..

LG ELECTRONICS ürünüdür yine bu Gold'da satılan BL40 'lar. 4446543 numarasını arayıp imei numarası verip LG ELECTRONİCS ürünü olup olmadığını doğrulayabilirsiniz..
    Servisini ise Altunizade ve Maltepedeki TeleService firması vermektedir..

Dediğim gibi Gold'un sorunu, çalışanlarının durumdan bihaber olması, ürün değişimi veya para iadesi konusunda hiçbir bilgisaleri olmamalarıdır..

Buarada cumartesi günü telefonu iade etmeye gittiğimde başımdan geçenleri de anlatiyim..
    -Gold'a gittim durumu anlattım para iadesi istediğimi, tamir istemediğimi söyledim
    -Gold bunun yapılması için Teleservice (yetkili LG teknik servisi) adlı firmanın RMİ raporu (yada ona benzer isimde bişey unuttum) vermesi gerektiğini söyledi. Telefonunuzu bırakın incelensin vs dediler.
    -Bende zaman harcamamak için Teleservice'e gittim dedim böyle böyle, Teleservice ise öyle bir rapor yazmıyormuş, Gelen arızalı telefonu tamir edip yolluyormuş.
    -Bunu Gold'a söyledim "İNANMADILAR". Bunun üzerine Gold ile Teleservice'i telefonda görüştürtüm. Gold yetkilisi ÇOK ŞAŞIRDI
    -Gold yetkilisi sonra, telefonu Özgür İletişim'e (telefonun ithalatcısı) yollamak gerektiğini, onların incelemeleri gerektiğini söyledi..
    -Özgür iletişimi aradım, onlar da kesinlikle öyle bişey yapmadıklarını, sadece telefonu alıp Gold'a sattıklarını söyledi. Gold YİNE ÇOK ŞAŞIRDI
    -Bunların üzerine, Özgür İletişim duruma Netcell'in bakabileceğini söyledi, Haftasonu olduğu için oraya ulaşamadım..

Pazartesi günü telefonu servise verip sorunun tamir edilmemesini istediğini sadece hasar tespiti yapılması için bi dilekçe vs vereceğim.. Umarım o şekilde incelenir..
    Ayrıca para iadesi için Belediye Tüketici örgütü vs nin Hakem Heyeti kararı gerekiyormuş sanırım.. (Bunu yapmıcam)

Bilmediğim birşey var yalnız, Telefonda yazılımsal hasar var ise telefon ayıplı sayılmıyormuş diyor LG ve Gold. Bu doğru mu acaba acilen öğrenmem gerekiyor bunu...

Bunun üzerine hasar raporu ile LG Electronics mecidiyeköy'e gidicem Para iadesi talep edicem. Olmazsa ihtarname yollamayı düşünüyorum ve ardırdan dava.

Telefon'un şuanda dokunmatiği çalışmıyor. Gold Bilgisayar benim sim kartımın telefonu bozduğunu söyledi. Şu şekilde bi diyalog geçti
    Gold: telefona sim kartınızı taktınız mı?
    Ben: tabiki taktım
    Gold: aaa takmasaydınız keşke
    Ben: WTF o_O

Sonuç olarak hayatımın geri kalanında LG ve Gold'dan uzak durucam..

• arkadaşlar merak ettiğimden soruyorum ben bu telefonu gördüm elime aldım kurcaladım fakat bu telefonda nasıl full ekran film izlenecek anlamadım. bu telefonun full ekran filmlerinin piksel değeri nedir söylermisiniz
  • sim kartsız mı kullanacakmısın telefonda yeni bi teknoloji sanrımdegişim konusunda benim bilgim yok ama forumda böyle birçok olay var bi iki tane okumustum foruma bi bak istersen hatta sıcak fırsattlar bölümünde gold ta x6 şu fiyat diye bir konu var ordada baya tartısılmıs gold un garantisi
  • Selam Arkadaşlar,

Lg BL40 ile ilgili güzel bir inceleme ve telefonla alakalı kullanıcı yorumlarının olduğu güzel bir link;http://www.teknodonanim.com/forum/lg-236/82735-lg-bl-40-telefonu-hakkinda-yorumlar.html
  • Telefonu dün Teleservice'e götürdüm, dokunmatik ekranı bozukmuş telefonun..
    Ardından Gold'a gittim elimdeki servisden alınan hasar raporu ile ancak Gold kabul etmedi raporu ve servise ben götürdüm diye bu kağıt pek güvenilir değilmiş. Ayrıca RMA raporu lazımmış değişim veya iade için.. Bu RMA raporuna sonra değinicem ne olduğu konusunda.

Sonra Gold beni Özgür Elektroniğe yönlendirdi, Mecidiyeköy'e gittim.. Onlar da pek güvenmediler Teleservice'in verdiği kağıda.. Beni Netcell'in ortağı ve Gold'daki lG leri Türiyeye getiren EKO group 'a yönlendirdi..
    Ataşehirdeki Eko Group genel merkezine gittim.. Ordaki Müşteri Hizmetleri sorumlusuyla konuştum, onlar da telefonu Teleservice'e yollicaklarını söylediler ve halihazırda Teleservice'e gitmiş olan bi telefonu tekrar yollamanın mantıksız olduğunu; GOLD'un çoktan telefonu değiştirmiş olması gerektiğini, beni oyaladıklarını, olayı LG ELECTRONICS'e danışıcaklarını söylediler ve telefonu aldılar benden.. Buarada GOLD'un RMA raporunu ısrarla istemesine çok güldüler, bu raporu son kullanıcılar kesinlikle alamıyormuş, henüz satılmamış bozuk ürünler için verilirmiş bu rapor.. Bu da ayrıca GOLD 'un bilgisizliği..

Yenisi ile değiştirilicekmiş telefon (Eko Group tarafından) (Umarım değiştirilir)
    Para iadesi sadece Beldiye'nin Hakem Heyeti kararı çıkınca yapılabiliyormuş.. Bu da üzücü tabiki..

Buarada bukadar durumu anlattım ettim.. Belki birinin başına gelir hani arama yapar vs. bunları okur diye.. LG ve Gold bilgisayar hakkındaki görüşlerimi yaşadıklarımı okuması açısından paylaştım..
    Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyclah -- 18 Mayıs 2010; 21:07:39 >

• arkdaşlar en iyi kamera ayarı nasıl? bilen varmı kamerası beni tatmin etmedi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.