Şimdi Ara

[Deleted] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
40.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdşlar gold dan aldm cihazı ama inanlmaz uzun bi önceki menüye tek elle dönmek isterken telf düşck gibi oluyo mutlaka öteki elden yardm almk gerkyo ayrca video ve foto çekimlernde tam erkan yani dolgun ekran olmuyo bütün formtları denedm 3saat sora cihazı x6 ile değştrdm
  • peki bu 800 tl olması ile ilgili bi sorun yok değilmi? kutu ile alakalı, açılmış kutu vs gibi? yada cihazda ?
  • herşyi sıfr yalnz içerik çok zayf
  • arkadaşlar anneler günü hediyesi olarak gold dan aldım eşime 2-3 tane kalmıstı sanırım ellerınde. hicbir sorun yok sıfır makına artı 2 yıl garantı falan sorun yok. ilk aldıgımda cok yavas dı alet sinir etti. ama güncelleştirme yaptım oda cok basit ama 1 saat felan dürdü oda benim yüzümden torrent açıkken fw yapmaya calıstım. neyse fw yaptıktan sonra alet canavar kesildi. ama sunu soleyim alet bayanlar için üretilmiş gibi.ben pek ısınamadım alete.
    sorularınız varsa yanıtlaya bilirim.
  • gps olayı nasıl
  • bende suanda onunla uğraşmaktayım.. java tabanlı gps program arıyorum route 66 var samsung un kullandığı onu denıycem bulursam
  • Hayırlı olsun arkadaşlar güle güle kullanın..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39711290/tm.htm. BL40 ALANA LG EV SİNEMA SİSTEMİ HEDİYELİ ARKADASLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

bu teli saturnde inceledim mükemmel bişey. avatarı yüklemişler içine yok böyle bir görüntü. ama keşke 2 cm daha kısa yapsalarmış cebe sığmıyor

evet
  • Yarın Gold'dan almayı düşünüyorum arkadaşlar.. Kötü yanı varmı acaba telefonun.. şuna dikkat et dediginiz birşey?

Özellikle yeni alan arkadaşlardan yardım istiyorum.. hızı falan nasıl acaba?
  • ben kime sorduysam lg ye okadar para verilmez diyolar ya bakalım artık gold daki fiyat devam ederse bende alacak gibiyim .arkadasım alacaksan ses sistemi hediyesnide sor madem o kadar para verilmez ses sisteminden kurtaralım biraz
  • ahaa benim ses sisteminden haberim yoktu neden daha önce söylemediniz...
  • ne zman aldın zaten yanında vermiyolar hemem. lg yi arıyosun ime veriyosun kargo ile yolluyolar
    quote:

Orijinalden alıntı: DEMIGOD

ahaa benim ses sisteminden haberim yoktu neden daha önce söylemediniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyz -- 13 Mayıs 2010; 17:16:44 >
  • hadiyaa pazartesi aldım. varsa link atarmısın-- pcgold da geçerli değilmiş.
    electroworld,teknosa,mediamarket de geçerliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMIGOD -- 13 Mayıs 2010; 18:28:55 >
  • bende gazetede gördüm istersen müsteri hizmetlerine ara lg nin
  • ARKADASLAR BU CİHAZI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK MESAJ SAKLAMA KAPASİTESİ HAKKINDA BİR TÜRLÜ BİLGİ EDİNEMEDİM SÜREKLİ MESAJLASAN BİRİ OLARAK TEK BU SORUMA CEVAP BULAMADIM ÖNEMLİ BENİM İÇİN KULLANAN ARKADASLARDAN RİCA ETSEM BİLGİ VEREBİLİRLERMİ ? LG MÜŞTERİ HİZMETLERİ BİLE 7 DAKİKA BEKLETTİKTEN SONRA 100 MESAJ SAKLIYOR DEDİ. BU CİHAZ BENCE DAHA FAZLA SAKLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. KULLANAN ARKADASLARIMDAN BİLGİ VERMELERİNİ RİCA EDİYORUM O CEVABA GÖRE ALACAGIM CİHAZI
  • ya ne biçim müşteri hizmetleri o ya o kadar bekle sonra 100 desinler direk üfre basacaktın 3310 mu o diye bende kf510 la kf700 var onlar 1000 alıyor büyük ihtimal aynıdır. bence bi kullanma kılavuzunu indir ona bak sonra müsteri hizmetlerine ara ögret
  • Müşteri hizmetlerini aradım,

Bu Gold'da satılan ürünlere ses sistemi vermiyorlarmış, çünkü Gold ürünü kendisi ithal ediyormuş.. Ama yine tamamen LG garantisi içindeymiş..

Dün gittim baya kurcaladım cihazı, bi tek şey içime sinmedi.. Bu menüler kısayollar vs çok karışık geldi.. Kullanan arkadaşlara soruyorum acaba alışıyormuyuz, kolay mı menüler aslında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyclah -- 14 Mayıs 2010; 12:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyclah

Müşteri hizmetlerini aradım,

Bu Gold'da satılan ürünlere ses sistemi vermiyorlarmış, çünkü Gold ürünü kendisi ithal ediyormuş.. Ama yine tamamen LG garantisi içindeymiş..

Dün gittim baya kurcaladım cihazı, bi tek şey içime sinmedi.. Bu menüler kısayollar vs çok karışık geldi.. Kullanan arkadaşlara soruyorum acaba alışıyormuyuz, kolay mı menüler aslında?

çok kolay hemen alışıyor insan.. merak etme
  • Aldım valla buguün Gold'dan :) Garanti de yaptırdım 69 milyon sanırım..

Bakalım şuanda şarj oluyo açmadım daha merakla bekliyorum hehe
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.