cem bu ara değişik ürünler var elimde 250 fsb garantili fakat epoxda yemeyebilir.
[Deleted by Admins]
twister var elimde bir kaç günede belçikadan gigabyte siparişim var eleman bulursa onuda ayarlarsa deneriz senin işlemciyide.
[Deleted by Admins]
tebrikler romanart , barışında manevi desteğiyle yapmışsındır bunu sen [sss]
helal olsun baºka bir ºey diyemiyorum
Cem abicim aramızdaki muhabbetin samimiyetine dayanarak sana bir "OHA" :) demek istiyorum aşmışın iyice be abi :) ulan bir donem uzak kaldık millet 2800 lerde boot etmeye başlamış sistemi.. benim salak işlemcide yazdan once 2310 mhz lerde 1,85 v ile calısyordu.yaz geldi sıcaklık abranasın diye xp2600+ seviyesine inmiştim..Ulan havalar sogudu sunu eski haline alıyım dedim alet xp2800+ bile olmuyo artık ya hemde 1,90 v vermeme ragmen.. ne biliyim anlamadım gitti başına başka bole birşey gelen varmı...
Cem bide PM atıyorum sana..
Slm lar Saygılar herekese...
[Deleted by Admins]
Nice Score !!!
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ROMANART</i> <br />arkadaşlar işlemci tabii stabil değildi sıcaklık full devirde dönen hacv81 fan ile (65 cfm) kasa balkaonda olmasına rağmen bile idle 56 dereceydi load yapamdım çünki stabil değil ...[bandt]
droid: ayrıca teeseüf ederim abi nasıl fake olsunki yaptığım sey sadece sistemi acıp windowsa girmek ve wcpuıd görüntüsü almaktı ve aldımda :)) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Dostum forumda çok gördük wcpuıd, 3d mark vs. ile oynayanları o yüzden ister istemez bu tür konuları ilk bakışta fake gibi görünüyor. neyse. hadi bakalım başarılar...
[Deleted by Admins]
Keşke Hmonitor(vcore voltajı için) ve sıcaklık gosteren hangi programı kullaniyorsan onlarında screenshotini koysaydin. Neyse bidahaki sefere onlarıda gormek guzel olur....
resimde hiçbir montaj yok fakat ben 3dmark görmek isterim [:P]
[Deleted by Admins]
Buyuk basari... Kıskanmamak elde degil İslemciye verebileceğimiz voltage siniri ne? 2.2 verince 3GHZ. Olur mu?
2.2 volt verince 3 ghz değilde bizim arka bahçede hurdacının bile almayacagı 500 bin bile vermeyecegi iğnelerle dolu garip bir cisim olur[evlol]
[Deleted by Admins]
tabi şununda altını çizmek lazım " epox bordda bu olayı yapmak"
çogu kişi abit nf7 lerde bunu yapamıyor veya mosfetlerin orta bacagını borddan kaldırıp mosfetin orta bacagına psu dan 5 volt vererek anakartı stabil hale getirseler dahi bunu yapamayanlar var. veya sıvı sogutma ile yapamayanlar. benim tahminim birdaha kasma derim veya gaza gelip işlemciye fazla voltaj vermenin lüzümu yok