tabiki fake resimler üzerinde oynansa belli olur demişsin ya onun için yolladım bu resimleri senin resimin fake demiyorum ama resimlerle oynamak çok kolay :P ha bide çarpımı doğru çıkmıyor demişsin genellikle çarpım tam çıkmaz mesela benim boardda 200 fsb yapıyorum ama o 200.45 yapıyo falan gibi :)al bak bunlarda yeni :))
tabi o da önemli fsb ye yuklenerek ben günlük cas 3-3-2-2 değerlerinde 220*11.5 te ikibinbeşyüz küsürde kullanıyorum istesem fsb yi 200 yapar çarpana yüklenirim bunun manası kalmaz tabi romanart ın işlemci xpmw kunteper seninkinin ne oldugunu bilmekte önemli veya o resmi editleyip koydugun bariz belli ama bu resme bakın derken neyi kastettiğini anlayamadım.
himm abi önemli olan gönüllerin güzelliği yoksa isteyen en ufak programla yada photoshopta istediği hileyi yapar veya yurt dışı forumlarından alır bir tane wcpuid resmini kendi bilgisayarına kaydeder daha sonra kendi sayfasında yayaınlar ve benim sonucum der burada biz birbirimizi az çok tanıyoruz paradox un ben nasıl ugraştıgını bilmesem siparişlerini bilmesem bende inanmam ama inanılacak bir olayada imza atmamış hava sogutma diyor balkona çıkarttım diyor ama bunu klimanın dibinde yapsa anca başarabilirdi diyebilirim yada fena ballandı bu ara bir sayısal mı oynasa artık..
[Deleted by Admins]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HeavyWeight</i> <br />himm abi önemli olan gönüllerin güzelliği yoksa isteyen en ufak programla yada photoshopta istediği hileyi yapar veya yurt dışı forumlarından alır bir tane wcpuid resmini kendi bilgisayarına kaydeder daha sonra kendi sayfasında yayaınlar ve benim sonucum der burada biz birbirimizi az çok tanıyoruz paradox un ben nasıl ugraştıgını bilmesem siparişlerini bilmesem bende inanmam ama inanılacak bir olayada imza atmamış hava sogutma diyor balkona çıkarttım diyor ama bunu klimanın dibinde yapsa anca başarabilirdi diyebilirim yada fena ballandı bu ara bir sayısal mı oynasa artık.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ben yapmadı demedimki :))
[Deleted by Admins]
bu arada çok yakında barton denemem olacak elimde güzel bir kod serisi var bunları bulmadan forumda açıklamayım yoksa xpmw gibi karaborsa olacak bulamayacagız[bgdnc2]
Forumla kimse oyun oynamasın lütfen...[dont]
Kimsede ciddi anlamda kanıdı olmadan suçlamada bulunmasın...[dont]
çok haklı tabi de.....Hani birde 3dmark linki falan olsaydı insanların içinde kuşku olmazdı.En azından stabil olabildiği en üst limite ait,şöyle 2600-2700 gibi 2800 leri zaten istemeyizde..Bizde derdikki vay be 2700 de bench alan cpu 2800 de de alır iyi bir soğutmayla falan filan işte...İnsanoğlu işte, kuşku içinde hep vardır napıcaksın..
wcpuid le delikanlilik olmaz :p
valla yazdıklarımı anlamayanlar gitsin kumdan kale yapsın başka hiçbirşey demiyom [sml2k]
beyler kendisi zaten stabil değil diyo adam ben inanıyorum sadece bi ss almış
kunteper de zaten yapıyo falan demiyo son tahlilde
Ben mesajımı sadece kunteper için atmadım... Tanır beni, anlamıştır herhalde kastımı... Dikkatli okuyunuz...
civil'e katıldığımı daha açık belirteyim bari...[nerd] Link bekleniyor...
Link link link aile boyu serinlink![bandt]
haklısın java baba
ya neyi tartışıyosunuzki anlamadım ben bişiy adam zaten stabil olmadığını söylemiş link nasıl versinki. ben benim bartonla 2631 mhz de açtım 1,9 w ama stabil değildi ama eminimiyi ramlerim olsa 2700mhz de bile link verirdim sanıyorum hele balkona felan çıkarsam garanti olurdu. son olarak ROMANARTın stabil çıkdığı bir linki vermesini bekliyorum mühim olan bence budur pc yi 2 dakika çalıştırmak değil.