Şimdi Ara

[Deleted] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence çokda zorlamasın şansını 3dmark için vs altından kalkılmıcak sonuçlar dogurabiliyo [dntw]

2 günlük rda rev2,1 im 220 fsb de bios u uçurdu ve eprom u yanmış nasıl olduysa hala onla ugraşıyorum ve tavsiye etmiyorum [byes]
  • Yavzi bu işler 'balkona cıksam kesin 2700 yapardı' ile olmuyo.Eger eminsen çık balkona yapsın degil mi dostum yaptıktan sonra da bi 3d mark linki koyarsin herkes mutlu olur aklına takılanı sorar. Ama kesin yaparlarla olamiyor bu işler ne yazik ki.
  • Ben usulen söyledim zaten.Biz zamanında oc yaptığımızda 3dmark almadan oc yaptık diye ilan etmezdikde o bakımdan yani.Bu alemde ss geçerli değildir polemik yaratmaktan başka bir işe yaramazlar.Birde şunu belirteyim bir makina zor bela 2800 de ss veriyorsa mantıken 2700 lerdede bench alabilir.Romanartın yapacağı şuydu;aslanlar gibi 2700 lerde aldığı benchi koyup akabinde ve detayındada 2800 de aldığı screenshotu yapıştırmak idi.Bu işlerin usulü böyledir.
    saygılar..
  • coolemi ben tahminen söylüyorum zaten bugüne kadar işlemcim beni yanıltmadı tahminlerimde. mesela iyi bir board la 2500mhz alırım dedim boardı değiştim aldım zorlanma olmadı bile şimdi ramide değişeyim 2700 görücem .bu sözümü unutma, artı benim su soğutma sistemim kasanın içinde değil o yüzden biyerden biyere götürme çok zor iş havalar soğuyunca camı açıp iyice soğuturum odayı olayı bitiririm.
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • ROMANART tebrikler, ama önemli olan stabilite yani en azından 3dmarkla bench alman lazım, tabii hava soğutmayla güzel iş çıkarmışın, tekrar tebrikler...
  • yavzi biz 2800 mhz de test versin demiyoruz ki...[phr]

Sadece en yakın stabil değerde bekliyoruz ki bu da min. verilen değerin %95 dir...Şimdiye kadarki verilen tüm rekorlarda bu benzer şekilde olmuştur...
  • 2800*0.95= 2660 mhz yapar evet romanart bir 3d mark bekliyoruz
  • Beklemedeyiz..
  • Arkadaşlar,

Ben kısa bir süredir donanimhaber forumlarında dolaşıyorum.Ve üzülerek sürekli forumlarda, hoş olmayan tartışmalar görüyorum.
    Bizler hard user'larız.Yani neyi nekadara, nezaman alacağımızı iyi bilen çok okuyup,çok araştıran kullanıcılarız.Ve sayımız pek fazla değil.

Bu yüzden fikrimizi karşıdakini kırmadan söylemek bize daha çok hard user'lar kazandırır.Boylece Turkiye'ye daha çok,daha ucuz ve daha iyi parçalar gelir.Yani biz kazanırız.

Bence;

AMD sistemlerine pek aşina değilim.Aynı şekilde başkası da Intel sistemlerinin FSB'sini veya çarpanlarını bilmeyebilir.Bu yüzden, overclock edilen sistemle benchmark alınırsa(CPU, Mem, grafik vs)bize kendi sistemlerimizle karşılaştırma fırsatı verir.Böylece sistem stabildi değildi tartışmalarına girmeyiz.

donanimhaber forumlarında kabul goren 3dmark01 ve 3dmark03 gibi birer memory ve cpu benchmark programına karar verirsek sanırım bir daha böyle tartışmalar olmaz.

Hatta donanimhaber overclock team'i kurabiliriz.Modaratorlerimizden bize overclock database'leri oluşturmamızı rica etsek güzel olurdu.

Uzun yazı için kusura bakmayın.

V

• korkutkaya,Bu forumda zaten 3dmark 01-03 ve pcmark benchleri geçerlidir yıllardan beri ve aynı şekilde sürekli söylenir dururki screenshotlar kabul edilir ölçüler değildir.Screenshot şöyle kabul edilebilir ; son limite en yakın şekillde bir bench alınmıştır ve linki verilmiştir ardındanda birde şöyle bench alamadığım bir screenshotum var denir ve oda verilir,bu şekilde olur ama sadece screenshot verip 3dmark linki vermemek bu forumlarda sürekli tartışmalara ve polemiklere yol açmıştır ve açacaktır.

Buradan tekrar söylemiş olalımki ; hiç 3dmark linki vermeden screenshot verenlerin topikleri polemiğe ve üçkağıda yol açmaması için silinecektir.Biline.
  • Yes...
  • Java bu arada senin imzada 2590mhz yaziyor ama link yok.[cop][:P]
  • Bir zamanlar 2540larda skor koymuştum ve bu değerde max idi... Ama ne sistemler geçti üstünden ve gene döndüm dolaştım aynı cpu yu kullanmaya başladım...

Ben bu sistemle adam gibi test vs almadım... Ama zaman bulursam -ki 1. sınıfları okutuyorum bu yıl uğraşacak ciddi vaktim olmuyor bu işlerle- koyarız neden olmasın...

Boşuna Coming Soon demedik, di mi...[evlol]
  • [Deleted by Admins]
  • Kendinle başlasan iyi olur:)
  • [Deleted by Admins]
  • sana sistemini zorla denmiyorki romanart,2500 de olsun bir bench koyamazmısın?çokmu imkansız bu?2800 çeviren bir pu için 2500 çokmu zorlamadır??Biz neredeyse günlük kullanıyoruz imzamızdaki değerleri ama ne hikmetse 2800 de screenshot vermiyor bizim sistemler.Bak seninki ne güzel cpu imiş 2800 çeviriyor,hadi kırma bizide 2500 de bir bench ver...

2400 olsun hadi...
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.