Şimdi Ara

DELİ TAYLAR GİBİ KOŞMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harran Üni Bayburt Üni hakkında gorüşlerinizi alabilirmiyim orda okuyanlar yada oturanlar genel bilgi istiyorum teşekkurler şimdiden

• Güncel
  • ''Dokunma yanarsın'' diyeyim, başka da bir şey demeyeyim. :)

Şaka şaka. Beklentine göre değişir, bahsettiğin üniversiteler çook doğuda. Nasıl bir atmosferi/eğitimi var ben de merak ediyorum.
  • cok iyiydi :) PEKİ BUNU BİLECEK MİSİN BAKALIM :dd Hiç bir yerinde yok asaletin ibresi yalana çok benzeyen bir dogrunda sanki...

Puan anca oraya yeticek gibi ondan soruyorumda bu sene gitmek istiyorum olmadı seneye 230 bindeyim fevkaladeninde fevkinde boktan bir sıralamam var
  • bayburtlulardan uzak dur hic gitme oraya aman hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öylemi diyorsun Hocam desene mezuna kaldık kotu ise hiç yazmıcam valla yorumlarınız önemli hocam eyv sagolun
  • Harran Üniversitesi çok güzel kampüs açısından. Ama Urfa hakkında bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ank oturuyorum ulaşım gozumde buyuyor ama olmadı urfada yazılabilir o zaman bide mezuna kalma ihtimalim var çankaya ve kızılayda dersane önerisi olan var mı tercihim butik dersanelerden yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüzelGünlerBiziBekler

cok iyiydi :) PEKİ BUNU BİLECEK MİSİN BAKALIM :dd Hiç bir yerinde yok asaletin ibresi yalana çok benzeyen bir dogrunda sanki...

Puan anca oraya yeticek gibi ondan soruyorumda bu sene gitmek istiyorum olmadı seneye 230 bindeyim fevkaladeninde fevkinde boktan bir sıralamam var

başlık ve bu cevap çok ilginç
  • GüzelGünlerBiziBekler G kullanıcısına yanıt
    Yılmaz Erdoğan :)

Valla imkanın varsa, gücün varsa yeniden bi hazırlan derim. Yok ben üniversite okuyayım da neresi olursa olsun dersen olur bu okullar. :)
  • Adamsın bilgili adamı severim Cahil ile dostum olacagına okumuş ile düşmanım olsa eyv hocam k.g sagol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

''Dokunma yanarsın'' diyeyim, başka da bir şey demeyeyim. :)

Şaka şaka. Beklentine göre değişir, bahsettiğin üniversiteler çook doğuda. Nasıl bir atmosferi/eğitimi var ben de merak ediyorum.

Bu konuda sana yardımcı olabilecek birini tanıyorum

DELİ TAYLAR GİBİ KOŞMAK İSTİYORUM

• dinliyorum :)
  • Günceldir....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.