Şimdi Ara

Delikanlı Ol Bayram Akgül!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş formasıyla bir anda Türk futbolunun gündemine oturan Ersan Gülüm'ün transferinde yaşananlardan HABER1903 olarak rahatsızlık duymaktayız. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün sözünde durmadığı gibi kamuoyunu yanıltıcı açıklamalar yapmasını bir kulüp başkanı olarak kendisine yakıştıramıyoruz.

Unutmasın ki bazı gerçekler asla ama asla gizlenemez.

Yaklaşık üç hafta önce Ersan Gülüm transferiyle ilgili TRT Spor'da Gökhan Dinç'in programında yapılan açıklamaları noktasına virgülüne dokunmadan tekrar yayınlıyoruz.

İşte programda konuşulanlar;

- ERSAN İÇİN 4 MİLYON EURO İSTENDİ -

Ersan için sezon başı opsiyon olarak 2 milyon Euro konuşmuştuk. Adanaspor başkanı 4 milyon Euro teklif ile geldi. Bayram Akgül 30 senelik arkadaşım. Biz lise sondayken o orta okuldaydı. Adanaspor camiasına kırgınım. En son başkanımız lie görüştüler. Sezon onu oturup görüşeceğiz. Ersan bizde oynamak istiyoruz. Ersan Adanaspor ile sözleşmesini Beşiktaş için uzattı. Ben buna vesile oldum. Bayram başkan’ın fiyatı iki katına çıkaracağını düşünmemiştim. Başka kulüplerden teklif olup olmadığını bilmiyorum. Ersan’ın böyle bir performans bekleyeceğini blimiyorum. Ersan ile ilgili konuşmamızda keşke bir sene daha Adanaspor’da oynayıp gelse diye söylüyorum. Ersan dahada iyi olacak.

Adanaspor başkanı Bayram Akgül canlı yayına bağlanarak ;

” Serdal Adalı bu yaptığı etik değil dedi. Biz sanki Beşiktaş’ın üzerinden para kazanabileceğimiz durumuna sokuyorlar. Biz sayın Serdal Adalı ile 2 Milyon Euro konuşup 4 Milyon Euro’luk bir kontrat koymadık. Öncelikle bunu söylemek istiyorum. Biz kendisi ile 4 Milyon Euro ile konuşup kontratı koymuştuk. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Protokolü neden imzalanmadığını Serdal Adalı açıklasın. Adanaspor her zaman Adana’nındır. Televizyonda ben yokken konuşan Adalı, ben varkende konuşsun. Yıldırım Demirören benim dostumdur. Onunla görüşeceğiz. Bize gelen teklif yok. Serdal Adalı teklif var diyor, buyursun açıklasın.

Herkes çok iyi bilsin ki Beşiktaş camiasına geldiği günden beri sadece hizmet eden ve yaptığı transferlerle taraftarların kalbini kazanan Serdal Adalı'yı, verdiği sözleri yiyen bir başkana yem etmeyiz.

http://www.haber1903.com/oncelik-besiktasin_3_45774

http://www.haber1903.com/ersanda-oncelik-besiktasin_3_44930

http://www.haber1903.com/sozumuzun-arkasindayiz_3_50572

- HABER1903 -

• Taraftar olarak toplanıp somut birşeyler yapsak. Net başında olacak işler değil bunlar. Ya da mail yağmuruna tutsak Adanaspor kulübünü.
  • Ya Demirören istediği parayı şu lanet herifin suratına çarpamıyor mu?

İyice asabım bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CellaTurcica

Ya Demirören istediği parayı şu lanet herifin suratına çarpamıyor mu?

İyice asabım bozuldu

Hala paradasınız yahu...

Sanki GS değilde RMA alıyor Ersan'ı. Olay para değil.
  • quote:

İyice asabım bozuldu

Kulübün parasını neden boş yere çar çur etsin dostum ? Verilen ve yenen bir söz var.Yönetim dik duruyor,tepkisini koyuyor.
  • Olayın verilen sözlerin tutulmaması olduğunu zaten biliyoruz.

Ben olsam bu kadar asabım bozulduktan sonra parayı Bayram Akgül denen adamın suratına çarpar, Ersan'ı GS'ye yar etmezdim.
  • programi izleyemedim ama buradan okudugum kadariyla kimin hakli oldugunu bilmemiz mumkun degil. ikisinden biri belliki olayi carpitiyor ama hangisi ? tabiki gonlumuz serdal basgaan dan yana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

İyice asabım bozuldu

Hala paradasınız yahu...

Olay ne ki ?
    merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just be*

quote:

quote:

İyice asabım bozuldu

Hala paradasınız yahu...

Olay ne ki ?
    merak ettim

Olay Adanaspor başkanının verdiği sözü tutmaması.
    1 hafta önce TV programına çıkıp 4 milyon getirin Ersan sizin diyip bugün 4 milyon euroyu beğenmemesi.
    Beşiktaşlı olduğunu her fırsatta dile getirip, Beşiktaş için canımı veririm diyen adamı bi' köle gibi satması.
    Futbolcusunu futbolcu yapan kulübe kazık atması.

• quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Şimdi bir adanalı olarak ersanı adanaspor maçlarında izlerken zaten herkesin ortak söylemi bu adamın bu lige fazla geldiği , süper ligde her takımda çok rahat oynayabileceğiydi.Ersan adanasporu ligde tutan , süper lige bile kendi başına taşıyabilecek bir adamdı.Play off lara onun sayesinde girdik ve gittiği ilk sezon yani bu sezon son maçta ancak ligde kalabildik.Gelelim ersanın hikayesine ersanı keşfeden manisaspordur.Manisada tutunamadı ve biz aldık.Zaten belliydi böyle bir seviyeye geleceği.2-Ersan için beşiktaş yatsın kalksın adalı ailesine dua etsin.Serdar adalının abisi adanasporda başkandı önceki zamanlarda.Adalı ailesi ersanın bu kadar iyi bir oyuncu olduğunu biliyordu.Serdar adalı devreye girdi zaten bayram akgül satmaya niyetliydi beşiktaşa tutunup tutunamıyacağı düşünüldü ve kiralandı.Ondan sonra ersan bizi mahcup etmedi ve kendini en iyi şekilde gösterdi.Aslında olay biraz karışık bayram akgül ile serdar adalanın abisi eski başkan olduğu için araları limoni serdar adalının abisininin son bir kaç açıklaması ortamı iyice gerdi.Bunun yüzünden bayram akgül satmıyor olabilir , ayrıca başkanın 1-2 ay önce adana basınına açıklaması var kimse babamızın oğlu değil en fazla parayı kim verirse ersanı o alacak diye.Yani bu olayın olacağı 1-2 ay önceden belli idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

Orijinalden alıntı: Just be*

quote:

quote:

İyice asabım bozuldu

Hala paradasınız yahu...

Olay ne ki ?
    merak ettim

Olay Adanaspor başkanının verdiği sözü tutmaması.
    1 hafta önce TV programına çıkıp 4 milyon getirin Ersan sizin diyip bugün 4 milyon euroyu beğenmemesi.
    Beşiktaşlı olduğunu her fırsatta dile getirip, Beşiktaş için canımı veririm diyen adamı bi' köle gibi satması.
    Futbolcusunu futbolcu yapan kulübe kazık atması.

Ersan istemiyorsa satamaz ki. Ne kölesi ?

• Artık öyle milyonlarca doları çar çur etme zamanı geçti arkadaşlar.

Yeni yönetim ile anlayış değişti. Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir. Verdiğimiz parayı beğenirlerse alırız oyuncuyu aksi taktirde yolumuza bakarız . Oturulan masada kaptan karşıda ki başkan değildir. Bizim başkandır. Her ne kadar oyuncu onlarında olsa öyle ve 6 milyon verelim oyuncuyu ayaklarını geçiniz.

Bu oyuncu bizde parlamadı mı ?
    Bu oyuncu her severinde Beşiktaş Beşiktaş diye yırtınmıyor mu?
    Bu oyuncu Beşiktaştan başka takımda oynamam demedi mi?
    Bu oyuncu taraftarla güzel bir iletişim kurmadı mı?
    Bu oyuncu kiralanırken 1 milyon versek dahi hemen bize vereceklerdi. Şuan 4.5 milyon veriyoruz daha neyin davasını yaşıyor bunlar ?

AMA ŞUNDAN ADIM GİBİ EMİNİM ERSAN ADAM GİBİ ADAM. İMZA ATMAZSA GS SADECE KAĞIT ALIR KAĞIT. BİLDİĞİN ERSAN GS YE XX FİYATA SATILMIŞTIR YAZILI KAĞIT ALIR ELİNE . ERSAN ACABA O KAĞIDA İMZA ATAR MI?

• burada fatih terim de arayı kızıştıran diğer bir kişilik, beşiktaş ile adanaspor önceden görüşmeye başlamışken fatih terim'in ersan'ı isteyip gs yönetimini yönlendirmesi de dikkatlerden kaçmasın..
  • quote:

Olayın verilen sözlerin tutulmaması olduğunu zaten biliyoruz.

Ben olsam bu kadar asabım bozulduktan sonra parayı Bayram Akgül denen adamın suratına çarpar, Ersan'ı GS'ye yar etmezdim.

adam olanın suratına çarparsın parayı al ulan dersin adam da oturur düşünür ben ne yaptım diye. ama bu adam olmadığından parayı suratına çarptığında ohh ohh yeaa bi tane daha diyerek zevke gelir.

umarım ersanın aklına girmemişlerdir bunlar. eğer ersan gitmiyor derse paşa paşa verecek adanaspor. hatta belki daha az miktara bile.
  • quote:

quote:

İyice asabım bozuldu

Hala paradasınız yahu...

Ünal AYSAL Türkiyenin en zengin iş adamı, GS de dünyanın en zengin kluplerinden hatta bu ikili Real Madridden daha zengin
  • Adamda 2 gram şeref yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

quote:

İyice asabım bozuldu

Hala paradasınız yahu...

Ünal AYSAL Türkiyenin en zengin iş adamı, GS de dünyanın en zengin kluplerinden hatta bu ikili Real Madridden daha zengin

Ama ben olsam Ersanı almam, Geçen sene bizimkiler adam olsa gider Luganoyu alırlardı. Bu sene fener şampiyon olamazdı. Ama nerde POLAT ta o akıl.

• quote:

quote:

quote:

İyice asabım bozuldu

Hala paradasınız yahu...

Tamam gidin Real'i satın alın hazır transfer paketi + Mourinho + Barnebau + ssk + kemal + derviş

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

quote:

quote:

İyice asabım bozuldu

Hala paradasınız yahu...

Tamam gidin Real'i satın alın hazır transfer paketi + Mourinho + Barnebau + ssk + kemal + derviş

Kaçparaysa söyle alırız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.