Şimdi Ara

Delikanlıya Bu Yapılırme Be:O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Haziran 2008; 14:43:49 >

• begenmıyorsan 19 mayıs sabahı

• ohaaa hahaha zuhahaha muhahahah ehuhuhuhuhu .Üst taraf iide aLt taraf gerçekten kötü yaa.BaLemi yapacaksınız
  • Aynı şekidlde birde arkanızı dönermisiniz ayrıca resimde senin olup olmaman önemli değil sen giyicenmi giymicenmi onu söyle

• Ben olsam kesin kaçardım hiç bir kuvvet alı koyamazdı hatırlıyorumda zamanında bizede yaptırıyolardı çalışmalarda 5 dk gözüküp anında sigara içmeye kaçıyodum ordan eve 19 Mayıs günü geldiğinde uyuyarak geçirmiştim Ne günlerdi bea

• quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Aynı şekidlde birde arkanızı dönermisiniz ayrıca resimde senin olup olmaman önemli değil sen giyicenmi giymicenmi onu söyle

Giyicem Abdullah Abi Yapıcak Bişi Yok
    Vallaha Arka Ölede Koyalım Dedim Ama İzin Vermio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erzincandaki lise öğrencileri ise tayt giyiyor ( ben giymiştim ama bu sene başka ilde olduğum için giymeyeceğim )
  • Yakışır

Ben OkuLu Bırakırım Onu Giymem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed VeyseL -- 16 Mayıs 2008; 14:14:05 >
  • ahaha Tan Sağtürk gibi gezersiniz... Ne gereksiz bişeydir bu 19 mayıs gösterileri... herkesin spor sevdası gelio 1 günlüğüne...
  • rezalet.gif

• bi kabarıklık var sanki orda yaa o ne kabraklığı ney acaba yara filanmı
  • ne var yani bence gayet sade ve şık. tam törn kıyafeti. Yazın sıcağında terletmezde. Sen bakma burdaki kendini bilmez yorumlara güle güle giyin.
  • Yere bir sabun düşürüp alırken fotoğrafda eklersen seviniriz =)

• Ben olsam giymem, hatta 19 mayıs törenine bile gitmem
  • çocuk ellerini sıkmış kesin içinden bunu giydiren hocaya sayıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

bi kabarıklık var sanki orda yaa o ne kabraklığı ney acaba yara filanmı

pipisi
  • Ben olsam ben de giymem de gitmem de bize de t-shirt diye kollu fanila giydirmişlerdi alta da kısacık bi şort beyaz keten ayakabı çorap yok ayrıca gösteride ayakabıları da çıkarttırmışlardı...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.