|
Bildirim
Ekranın tüm telefonu kaplaması, kamera için bile yer bırakmaması niçin bu kadar önemli anlamış değilim, telefonu tutmak sorun haline geliyor, yanlışlıkla ekrana basılıyor. Ben makul bir çerçeve olmasını tercih ederim.
|
Yenilik diye sunacak bir şeyler bulamadıkları için her sene ekrana çerçeve oranı şu kadar azaldı diye yutturuyolar insanlara. |
Forumda biri yazmıştı.
En mantıklı çözüm kamera cevresine pil göstergesini dairesel olarak koymak olacaktır. Hem bir işe yaramış olur. |
Sadece ana ekran için söz konusu bir olay, saklanmış olmuyor ki, diğer tüm uygulamalarda o delik yine rahatsız eder insanı.
|
Kamera deliği sağ alt köşede olursa mükemmel olur.
Hem ana ekranda hemde uygulamalarda rahatsız edici olmaz. |
Telefona pil koymazlar böyle saçmalıklarla uğraşırlar
|
Bence ön kameraya gerek yok ben kullanmıyorum
|
Ya arkadaş, bu delikten, çentikten rahatsız olan kişilerin sayısı oldukça az heralde ki bu firmalar tınlamadan devam ediyorlar bu furyaya.. Mecbur kalmadıkça kesinlikle almam böyle birşey. Ne var yani üstte ince bir alana yerlestirseniz kamerayı hoparlörü.. Pff!
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Public_Enemy -- 28 Ocak 2019; 13:11:49 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Ocak 2019; 15:20:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|