Şimdi Ara

Delikli Laptop ve Hukuk Tanımaz İtopya Rezaleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatanda çok iyi değil bence, en yakın arkadaşım şuan mahkemelik vatanla. THH arkadaşımı haklı buldu, buna rağmen Vatan itiraz etti. 6 ay falan oldu uğraşıyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

devre elemanı yandıysa muhakkak yanik kokusu olması gerekiyor. Öyle ki kokuya dayanamayip odayi havalandirmak zorunda kalmaniz gerekirdi. Bu kokunun olduğu kesin. Hocam sizde koku alma sorunu da olabilir mi?

Konuya laptopun klavye kisminin da fotosunu koyabilir misiniz orda da hasar olmasi lazim.
    Yok hocam kesinlikle ne koku vardi ne de klavyede bir yanik var. Anlamiyorum, cok sacma bi olay. Bu olay 1 yil sonra basima gel herhalde itopya’yada suc bulacak degidlim. Sadece su var urunu cok uygun fiyata aldim, aldigimda normal piyasasi 10 bin tl iken 8.300 e aldim. İste acaba diye düşündürtüyor. Defolu urunleri satmis olmasinlar, her seyi beklerim ben bu piyasadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Solak ve sigara içen birisi laptopu kullanmış, sigara elindeyken de sigaranın ucu F4-F5 civarına basarken o plastik kısma gelip eritmiş.
    Ekran kaç inch, 3 mü? Ya da sigare ekstra uzun sanırım. Barış çubuğu mu içiyorsunuz?
  • yorgun mermi isabet etmis olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Ekran kaç inch, 3 mü? Ya da sigare ekstra uzun sanırım. Barış çubuğu mu içiyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Sigara içenler bilir ki o ekrana en az 1 kere sigara yaklaşmış ve insanı korkutmuştur

• quote:

Sigara içenler bilir ki o ekrana en az 1 kere sigara yaklaşmış ve insanı korkutmuştur

Alıntıları Göster
    Ben de kullanıyorum sigara, hatta bir kaç kabus görmüşlüğüm bile var ekrana sigara basmakla alakalı ama... Kameraya da denk getirmezsin yahu.

• Bu konuda itopya haklı. Bilgisayarı kurmuşsun sonra bakıyorsun laptopta delik var. Nerden bilsinler senin yapmadığını . Kendini onların yerine koy bir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Ben de kullanıyorum sigara, hatta bir kaç kabus görmüşlüğüm bile var ekrana sigara basmakla alakalı ama... Kameraya da denk getirmezsin yahu.

Alıntıları Göster
    Aga kamerayla ne alaka, ekranın alt tarafı işte

• quote:

Aga kamerayla ne alaka, ekranın alt tarafı işte

Alıntıları Göster
    He yav, haklısın. Rezil olduk.

• Kardeş noldu iteledin mi ütopyaya

• sonuç nedir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.