Şimdi Ara

delircem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2. senem ve ben yetersiz çalıştım, sınavda dolayısıyla kötü geçti, moralim çok kötü ve gülmeyi unuttum.. okumayı bırakmaya kadar geldi bu durum napıyım sizce?

• Kendini degistir işe cevrende uzaklasarak basla.hem ikinci yilin hemde verimli calismiyorsun.her seyi hak ediyorsun yani bence.o yuzden onemli ve buyuk kararlar al aliskanliklarini degistir , dinle beni :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

Kendini degistir işe cevrende uzaklasarak basla.hem ikinci yilin hemde verimli calismiyorsun.her seyi hak ediyorsun yani bence.o yuzden onemli ve buyuk kararlar al aliskanliklarini degistir , dinle beni :)

ya 2 ay öyle kastım.. ygs ye çalışmadım hiç 45 k ydım çalışıp bişeyler yapıyım dedim mattan sadece 35 soru işaretledim :S her saate baktığımda 5 dk geçio, geodaysa baya salladım
  • Aynı durumdayız.Benim de 2.senem ve ben geçen seneden daha kötü yaptım.Çünkü bu sene hiç çalışmadım.Halbuki geçen sene ne ideallerim vardı.Mezuna kalacak arkadaşlar iradenizden emin değilseniz 1 yılınızı boşa vermeyin.Şahsen ben sınavda okumayı bıraksam mı diye düşündüm o derece isteksizlik var artık.
  • Up.. Mezuna kalmayi dusunenler tekrar dusunsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edin delircem yoksa
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.