Şimdi Ara

DELİRECEM VALLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ADAMLAR ALIYO APO PARTYE 2 DK SONRA BİŞEY DEMEDEN ATIYOLAR.BUGÜN EN AZ 10 KEZ BAŞIMA GELDİ DELİRECEM ARTIK.

SORULARADA CEVAP VERMEDİKCE İİİCENE SİNİRLENİYORUM NİYE ALIYON PARTYE NİYE ATIYON SONRA. KAFAYI YİYECEM YA NE KADAR SEREFSİZ İNSAN KAYNIYO BU OYUN YA(lafım meclisten dışarı)

NOT:gereksiz topic biliyom sadece rahatlamak için sizlerle paylaştım teşekkürler ve kusura bakmayın

OHH BE RAHATLADIM

• Senden daha yüksek levelli bir adam,senden daha iyi itemleri olan bir adam yada adamın clandan arkadaşı geldiği zaman atılıyorsun normal olarak.Ama çıkarırken söylemek gerekır,işte kardeş clandan arkadaş geldi kusra bakma diye,öyle hiç konuşmadan partyden çıkarmakda biraz ayılık evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: naix_tr

NOT:gereksiz topic biliyom sadece rahatlamak için sizlerle paylaştım teşekkürler ve kusura bakmayın

OHH BE RAHATLADIM
  • benimde başıma geliyo herkesin başına geliyo... level 60+ olup morartacan bunları.

Apos/Deru/Dts de civciv kasanları peci şekilde kınıyorum!!! level 50+ ler ne yapacak?
  • öyle diyosun ama zaten gelen ex bellı ve +61 den sonra kasmak zor partyı +50 fullese adama ex gelmıcek bence bakış acını bıraz değiştir herkez kendınce bakar bu konuya
  • Sadece senin başınamı geliyo bu sence?
  • böyle topic olur mu yapmayın ya apos partyden atıldıysan atıldın nie konu açıyosun böyle bir şeye konu açılır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manif3sto -- 19 Nisan 2006; 9:28:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.