Merhaba arkadaşlar ben çinde okuyorum burdan bir VAiO Fe serisi bir nootebook aldım ama aldıma pişman oldum valla....bunun drievr ve program cd lerini vermediler yokmuş pc içinde miş hepsi f10 basınca her şeyi yüklüyor driverleri programları felan ama ne yazıkki çince yüklüyor....internet avrupa internet sitesinden indirme yapamıyorum product key ler tutmuyor....çin sitelerinde hiç yapamam zatee......Bu f10 un içinde ki driverlere nasıl ulaşabilirim vaya programları bulabilcegim alternatif bir site varmı lütfenbiras yardımcı olun vindows yükledim ama hiç yüklemesem daa ii valla bomboşş...
laptop'un tam modelini yaz, ayrıca istediğin xp'yi yükleyebilirsin, xp'yi yükle ve internetten indirdiğin sürücüleri kur, ama önce tam modeli yazman gerekir.
modeli VGN-FE11M ....yardım ederseniz cokk mutlu olacamm.....
Nereden aldın notebook'u?
çinden aldım notebook ......şu f10 na basınca driverlere girior ben oraya nasıl girebilirim....
peki merak ediyorum ne kadara aldınız?
Bak arkadaşım sana bir msn adresi vereyim onu ekle ve oradaki kişi sana yardımcı olacaktır info@hayalakademisi.com Ben laptopla ilgili tüm sorunlarımı onlara soruyorum zaten onlarda bu konuda bir forum sitesi yapmışlar. Genelde hep açık olur sana her türlü konuda yardımcı olurlar
arkadaşım bak şu şekilde çince versyondayken mydrivers diebi program var google dan aratırsan bulursun ücretli bi program ama bu senin driver yedeği almanı engellemiyor. çok kolay bi kullanımı var eğer beceremezsen pm at. yanlız bu tip programlarda sadece driverini alırsın programın. şöyle anlatayım mesela ses kartının driverı exe halindeyse muhtemele kendi ayrıntılı programınıda kurar yok 3d efekti yok cartı curtu. ama bu program ses kartını tanıtır o programı kurmaz. yani vaionun özel bi programı falan varsa onlara veda edecen türkçe veya ingilizce windows için. Çince windowstan aldığın driverları normal türkçe veya diğer dildeki winowsta kulanabilirsin sorun olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme