Şimdi Ara

delirme aşamasındayım (rank)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 30 oldum ve nezamandır 30 olup dereceli maçlarımı atmak için sabırsızlanıyordum, girdim lb aldım karekter ekranında oyun çöktü dedi 25. dk de oyuna girebildim yenildik 2. oyundada aynı şeyi yaptı oyun ( hiç olmayan şey ilk 2 rank maçımda oluyor ) neyse 3. maç jinxtim draveni ezdim yendik, 3. maç luci beni ezdi (adc yim) mid felanda ezildi yenildik , son maç mid kavgası yaptılar oyuna bi girdik jax ben feedliyorum zaten brnz 5 im dedi 0-22 gibi bitirdi o yüzden oda gitti , yani ben gümüş başlamak istiyordum fakat 5 maçın 1'i galibiyet şuanda delirecem sizce ne yapmalıyım, benle girip taşıyabilecek arkadaşlar msj atarsa çok sevinirim 5 maçcık :) yoksa bronz 5 beni bekliyo gibi çok talihsizim :(

• Tr de cenabet cenabet oynarsan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XspecttcepsX

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    30 olunca neden hemen rank giriyorsun ki o kadar erken mi kavradın oyunun mantığını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

30 olunca neden hemen rank giriyorsun ki o kadar erken mi kavradın oyunun mantığını ?

başladığımdan beri arkadaşımla oynuyorum tek başıma öğrenmedim yani 1 lwl den beri öğretiyor şu şöyle bu böyle diye arkadaş dia 2 ama askere gitti 1 hafta önce :D onla giremiyorum :) öğrendim sayılır yani özelden nickimi söylerim oyunlarıma felan bakarsın hatta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdeniz222

quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

başladığımdan beri arkadaşımla oynuyorum tek başıma öğrenmedim yani 1 lwl den beri öğretiyor şu şöyle bu böyle diye arkadaş dia 2 ama askere gitti 1 hafta önce :D onla giremiyorum :) öğrendim sayılır yani özelden nickimi söylerim oyunlarıma felan bakarsın hatta :)

Oyunlarına gelenlerin liglerinden nasıl oynuyor olabileceğin hakkında az çok fikrim var. Oyun kazanmak için oynadığın adamlardan 3 4 gömlek üstün olman lazım eğer değilsen mecbursun denk gelenlerle kazanmaya çalışacaksın

• 30 olur olmaz rank gırıp tasıyacak adam araman ne kadar ıronık eloboosttan fark olmaz
  • Keske rank girmeden önce bi kaç karakter üzerinde kendini geliştirseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovexusGG

Keske rank girmeden önce bi kaç karakter üzerinde kendini geliştirseydin
    ne olursa olsun ne kadar kavrarsan kavra 30 olur olmaz ranked girmemeliydin

bundan sonra hepsini kazanırsan gümüş 4 olabilirsin

yenilgi alır almaz başka bir oyuna girme, biraz pc den kalk bir hava al. hele rankedda 2-3 lose aldı isen o gün başka ranked atma
  • Öncelikle kendine pozisyon ve hero belirleyeceksin. Hakim olduğun hero yoksa ranked girme, ki 30lvl olur olmaz hangi heroya hakim olabilirsin daha bilmediğin herolar vardır. Biraz daha kendini geliştirip 5 maçı öyle atarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.eye

Öncelikle kendine pozisyon ve hero belirleyeceksin. Hakim olduğun hero yoksa ranked girme, ki 30lvl olur olmaz hangi heroya hakim olabilirsin daha bilmediğin herolar vardır. Biraz daha kendini geliştirip 5 maçı öyle atarsın.
    Pro Olduğun Herolarla Oynamaya Çalış Gidipte Kasıp Oyun Taşıyacam Diye Bilmediğin Heroları Alma Mobilitesi Yüksek Heroları Kullana Biliyorsan Daha İyi Olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminemSlimMarshall

Pro Olduğun Herolarla Oynamaya Çalış Gidipte Kasıp Oyun Taşıyacam Diye Bilmediğin Heroları Alma Mobilitesi Yüksek Heroları Kullana Biliyorsan Daha İyi Olur

Alıntıları Göster
    Yakında 30 olucam, burdaki tecrübeli arkadaşların yorumlarını dikkate alıcam ranked gireceğim zaman.

• Kalan 5 maci aldim 10/6 ile gümüs 2 atti kardeslerim :D costum ama dravenle penta attm nick : dewilsoflol lolkingten baksin isteyen :D
  • quote:

Kalan 5 maci aldim 10/6 ile gümüs 2 atti kardeslerim :D costum ama dravenle penta attm nick : dewilsoflol lolkingten baksin isteyen :D
    30 Olup hemen ranked atmak. Hmm . Aslında çok oyunu olupta kötü oynayanlarda var evet ama biraz tecrübe kazanıp girmiş olurdun hiç değilse.
  • Max bronze 1 yerleşirsin demedi deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

Max bronze 1 yerleşirsin demedi deme
    30 olur olmaz ranked girmek.. sonradan farkedince çok pişmanlık veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazushi Pureya

30 olur olmaz ranked girmek.. sonradan farkedince çok pişmanlık veriyor

Alıntıları Göster
    30 olur olmaz rankeda girmek gayet normal ki zaten insan kendini normal oyunda geliştiremiyor.
    Rankedda hiç değilse bir gömlek üstü oyuncularla oynuyorsun
  • Iyi olmus 30 olur olmaz ranked girenlere kıl oluyorum.sonra elo hell bronze 5 çıkamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 13 Nisan 2014; 12:24:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Iyi olmus 30 olur olmaz ranked girenlere kıl oluyorum.sonra elo hell bronze 5 çıkamıyorum

Gümüş 2 yerlestim son 5 macin hepsini yendim nickim dewilsoflol lolkingden bak skorlarımada bak hepsini ben tasidim , demekki her 30 a yeni gecen kötü olcak diye bisey yokmus degilmi canim ?
  • quote:

quote:

Iyi olmus 30 olur olmaz ranked girenlere kıl oluyorum.sonra elo hell bronze 5 çıkamıyorum

Gümüş 2 yerlestim son 5 macin hepsini yendim nickim dewilsoflol lolkingden bak skorlarımada bak hepsini ben tasidim , demekki her 30 a yeni gecen kötü olcak diye bisey yokmus degilmi canim ?

iyi toplamışsın hocam.
  • quote:

quote:

Daha tüm herolarin mekaniklerini ve diger herolarla kompozisyonlarinda neler yapabilecegini tecrube etmeden ranked girmen her türlü yanlış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.