Şimdi Ara

delirme aşamasındayım (rank) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

Max bronze 1 yerleşirsin demedi deme

Adam gumus 2 oldum demis ya. Tebrikler kardesim kendini gelistir ve weste gec harcanma burda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 30 olur olmaz dereceli girmedim hemen.En az 400 zaferden sonra girmeye başladım.Oncelikle sampiyon havuzunu genisletmen lazim.Her rolde bildigin uc ve ya dort sampiyonun olmali.Ve en iyi oldugun rolu belirlemn gerek.Yoksa isin zor olur.

• Geçen sezon aynı hatayı yaptım bronz 3 atti bronz 1 e kadar ciktim ama gerisi gelmedi bu sezon gold oldum mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hard2beat

30 olur olmaz rankeda girmek gayet normal ki zaten insan kendini normal oyunda geliştiremiyor.
    Rankedda hiç değilse bir gömlek üstü oyuncularla oynuyorsun

30 level normal maçlarında sürekli gold-plat-dia adamlar ile eşleştiriyor zaten sistem.
  • Teşekkürler arkadaslar uyarılarınızı dikkate alıcam zaten gümüş 2 basladim mutluyum :) sampiyon olarak draven jinx lucide baya iyi oldugumu dusunuyorum adc yim , mid geldiginde kayle kata lb yide fena oynamiyorum , jung gelince genelde jax ve lee alirim soloda kalirsa bana renek vazgecilmezim :) öyle yani ama uyarilarinizi tabiki dikkate alicam suanda rank atmayi düşünmüyorum kalsın gms 2 de 70 sampiyonum olana kadar normal gircem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: akdeniz222

quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Iyi olmus 30 olur olmaz ranked girenlere kıl oluyorum.sonra elo hell bronze 5 çıkamıyorum

Gümüş 2 yerlestim son 5 macin hepsini yendim nickim dewilsoflol lolkingden bak skorlarımada bak hepsini ben tasidim , demekki her 30 a yeni gecen kötü olcak diye bisey yokmus degilmi canim ?

ben 7-3 ile gümüş 5 yerleşmiştim vay be :D
  • ulan kendimden utandim açtığım konuya bak toy zamanlar tabi :D tr cha çöp geliyo suan :D

• @akdeniz222

Bir lolking linkini atarmısın ona göre yorum yapalım.

Ayrıca bende bronzda başladım oyuna en büyük hatam diğer takım üyelerinden bir farkım yoktu. O farkı sen bulup oyunun bir bölümünü taşıman lazım.
  • 2 win ile Bronz 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

@akdeniz222

Ayrıca bende bronzda başladım oyuna en büyük hatam diğer takım üyelerinden bir farkım yoktu. O farkı sen bulup oyunun bir bölümünü taşıman lazım.

dostum lol nickinde buysa taniyorum galiba seni , rumblé idi nickim scrapér yaptim sonra , iki ay öncede sattım hesabi , otp rumble yorick nickin buysa çok denk geldik :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

@akdeniz222

dostum lol nickinde buysa taniyorum galiba seni , rumblé idi nickim scrapér yaptim sonra , iki ay öncede sattım hesabi , otp rumble yorick nickin buysa çok denk geldik :D

Olabilir fakat ben 3 aydır %99 dereceli giriyorum.
  • Csb

• quote:

ulan kendimden utandim açtığım konuya bak toy zamanlar tabi :D tr cha çöp geliyo suan :D

O son 5 maçı arkadaşına oynatmıştın değil mi doğruyu söyle.
  • Bende otuz olup hemen atıp gold3 başlamıştım

• 30 olunca hemen rank maçları atmayın. Önce normal oyunda yada alıştırma modunda oyunda sıkıntı ping varmı bir dene. 16 şampiyon olsun diyede 450 ip ne varsa almayın sevdiğin bildiğin heroları al en az 30 şampiyonun olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.