bi konuda arkadaşın biri nokia alma parçalarsın yazmıştı şuan cidden nokia n97yi parçalamak üzereyim 2gündür babamın eski n97sini kullanıyorum ve müzikler müzik çalara geçmiyor ofisten giriyorum ama müzikçalara geçmiyor ne denersem deneyeyim olmadı ilk başta bilgisayardan bi kaç şarkı geçirdim düzgünce geçti sonra internetten bi kaç şarkı indireyim dedim opera mini den telefon hafızasında 2gb kadar yer kaldığı için hafıza kartına indirdim ve ne olduysa oldu artık yeni şarkıları hangi yöntemle yüklersem yükliyeyim olmuyor müzikçalara gelmiyor daha önce n8 kullandım onda sorun yapmıyordu bu iş şimdi benim bu telefonla mayısa kadar dayanmam lazım ama parçalarım ben onu cidden
Kesin çözümü bilmiyorum ama Nokia kullandığım zamanlardan hatırladığım kadarı ile müzik çaların menüsünde ''kütüphaneyi yenile'' vb. bir seçenek vardı. O seçenek ile müzik parçaları müzik çalarda görünüyordu.
bende n97 mini kullandim 800 kusur muzik vardi 20 tane goruyordu kutuphane yenile deyincede bisey degismiyodu lcg jukebox u kur derim hem hizli hemde ramden az yiyo
n8i bırakıp n97ye mi geçtin
Çünkü hafıza kartında Ses dosyalarında görüyor oraya koyarsan görüyor...