Şimdi Ara

-Dell 15 7559 Kullanıcılar Klübü - Gtx960(4gb) i7 6700HQ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.587
Cevap
119
Favori
262.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WiFi cekim gucu ile ilgili problem yasayan var mi?

Icindeki wifi kartinin cok kaliteli olmadigi, baglantida problemler yasattigini yazanlar var genel olarak. Problem yasayan oldu mu?
  • Ben de aldım bu modeli eksen bilgisayar internet mağazasından. Biraz sonra elime geçecek merakla bekliyorum.

Firmayı ben bilmiyordum biraz araştırınca genelde iyi şeyler duydum hakkında. Umarım sıkıntı çıkmaz. Ama biraz ilgisizler onu belirtmem lazım, telefona çıkmıyorlar bazen. Kargo takip numarasını 3 kere arayarak edinebildim vs. Fakat sipariş ettiğim gün kargoya verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elimde Acer Nitro i5, 860m modeli mevcut 17.3 ekran boyutu var ve sürekli yanımda taşımam gerekiyor. i7 ye alıştığım için i5 biraz sıkıntı yaratıyor mühendislik programlarında. Öneriyorsanız gidip bayiden alacağım. Yukarıda ki arkadaşın verdiği linkten elden teslim alacağım.

Bunu alırsam elimde ki Acer Nitroyu da satarım muhtemelen ilgilenenler ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDroid

Ben de aldım bu modeli eksen bilgisayar internet mağazasından. Biraz sonra elime geçecek merakla bekliyorum.

Firmayı ben bilmiyordum biraz araştırınca genelde iyi şeyler duydum hakkında. Umarım sıkıntı çıkmaz. Ama biraz ilgisizler onu belirtmem lazım, telefona çıkmıyorlar bazen. Kargo takip numarasını 3 kere arayarak edinebildim vs. Fakat sipariş ettiğim gün kargoya verdiler.

http://www.eksenbilgisayar.com/dell-inspiron-7559-b70w81c-core-i7-6700hq-8gb-1tb-4gb-vga-gtx960m-15.6-win10

Bende ebrar dan alıyorum 3.225 liraya pazartesi elimde inşallah.. umarım pişman olmayız kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdR3N4L1N

Elimde Acer Nitro i5, 860m modeli mevcut 17.3 ekran boyutu var ve sürekli yanımda taşımam gerekiyor. i7 ye alıştığım için i5 biraz sıkıntı yaratıyor mühendislik programlarında. Öneriyorsanız gidip bayiden alacağım. Yukarıda ki arkadaşın verdiği linkten elden teslim alacağım.

Bunu alırsam elimde ki Acer Nitroyu da satarım muhtemelen ilgilenenler ulaşabilir.

Kardeş ben yaklaşkk 2 aydır devamlı geziyorum araştırıyorum. En iyi fiyat ve özellik bunda var. Pişman olmazsın.beni çeken yepyeni makina 4gb 960m ekran kartı oldu... İ7 li versiyon Pazartesi elimde olucak detaylı yazarım 🙏🏻🙏🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sequravesselam -- 5 Mart 2016; 13:03:18 >
  • AirDroid kullanıcısına yanıt
    Hocam size ebrardaki gibi paketlli ürünün paketi açılırsa iade değişim olmaz gibi bir sözleşme imzatıldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2936

Hocam size ebrardaki gibi paketlli ürünün paketi açılırsa iade değişim olmaz gibi bir sözleşme imzatıldı mı?

siparişi verdim ayırttım pazartesi günü gidip magazalarından peşin parayla alıcam . Daha bısey imzalamadım. Birde ürün bugun 40 lira indirime girmiş eğer banada indirimli vermezseler sıkıntı yaratırım..

O olaydan haberim var bakıcam pazartesi tek tek

• arkadaşlar biraz foto paylaşsanız tam süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2936

Öyle bir şey imzalatılmadı.

Ben önce Ebrar'dan almaya niyetlendim. Fakat Ebrar'ı telefonla aradığımda pek güven veremediler bana. Özellikle sordum cayma hakkımı kullanmak istersem sıkıntı yapar mısınız diye, adam şaşkına döndü ve sert bir şekilde "herkes öyle alıp geri verirse nasıl satacaz açılmış kutuları" diye tepki gösterdi. Stokta var mı diye sorduğumda internette stokta var gözükmesine rağmen yuvarlak konuştular. 10 dk sonra stok durumunu öğrenip size geri döneceğiz dediler, fakat dönmediler. Bu hareketlerden sonra Ebrar'dan tamamen soğudum.

Daha sonra Eksen'i aradım, gayet kibar şekilde konuşan birisi denk geldi. Sorularımı açıkça cevapladı. Üründe bozukluk olmadığı sürece cayma hakkını kullanamayağımı söyledi, fakat daha düzgün bir dille ifade etti bunu. Ben zaten laptopu fazlasıyla incelemiştim, keyfi olarak caymayacağımı biliyordum. Ki caymak istesem beni kimse tutamaz zaten, hakem heyeti ile çözülür o işlem. Biraz daha araştırdıktan sonra eksenin güvenilir bir firma olduğuna kanaat getirdim. Dediğim gibi kargo takip kodunu edinmekte biraz zorlandım, fakat başka bir yanlışlarını görmedim.

Laptop hakkında söyleyeceklerim ise: (i7 - LG Full HD Panel)

• Gayet sessiz çalışıyor, hatta internette gezerken çoğu zaman fanlar "tamamen" duruyor. Sadece harddiskten gelen hafif bir ses duyuluyor.
    • Önceden Asus N550JK kullanıyordum, onun ekranında daha maviye dönük bir renk tonu vardı, muhtemelen bu yüzden gözü çok yoruyordu. Bunun ekranında denildiği gibi renkler biraz daha sarıya dönük, fakat N550'deki gibi gözü yormuyor. Ayrıca parlaklığı N550'den çok daha iyi. Ekranda ışık sızması gibi bir sorun yok. Bence ekrandan şüpheniz olmasın, çok mükemmel olmasa da piyasa ortalamasının çok üzerinde bir kaliteye sahip.
    • İçerisindeki harddisk hibrit disklerden, bu sayede bilgisayar açılış hızı ve genel tepki hızı çok iyi. (Seagate ST1000LM014)
    • Kasa çok güzel. Sağlam hissettiriyor. Metal olmaması kesinlikle kötü değil, mat plastik çok çekici görünüyor.
    • Hoparlörleri son derece iyi. Windows kullanıyorsanız ses denetiminden normal hoparlörlerin ses seviyesini %60-70 lere getirip subwoofer'i %100'de tutarsanız daha dengeli bir ses oluşuyor.
    • Cihazın altındaki vidaların üzerinde herhangi bir etiket yok. Kolayca SSD yükseltmesi, fan temizliği vs. yapılabilir.
    • Bildiğiniz gibi cihazın pili efsane. Güçlü donanıma ve bu kadar büyük pile sahip neredeyse başka hiç cihaz yok. Çok rahat 5-6 saat internette gezinti yapılabilir.
    • En son sürücüleri kurup BIOS update'i yaptığınız zaman yazılımsal anlamda hiç bir problem yok.
    • Batman Arkham Knight'ta tüm ayarlar en sonda iken minimum 25 ortalama 30 civarında fps alıyorum. Şahsen 25+ fpsyi gayet yeterli buluyorum ve şu an bu ayarlarla gayet sorunsuz oynuyorum. Oyun sırasında işlemci sıcaklığı maksimum 82'yi görmüş, ekran kartı daha da düşüktü. Bu değerler çok çok iyi. Oyun oynarken fan sesi tabiki artıyor fakat öyle aşırı değil bu donanıma sahip bir bilgisayar için.

Bilgisayar hakkındaki diğer yorumlarım için:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115436026

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 23 Mart 2016; 0:45:27 >

• Ürün umarım en kısa zamanda daha ulaşılabilir hale gelir. 3250tl ilk fiyatıyla rakipsiz.

en azından adamların sanal olmayan mağazaları var :) . pcdepo-hepsiburada-ebrar-sanal marketim bakkalım bunların alayı sanal :) .. git kadıköye gir dükkana beğendiğini al.
    Hocam hayırlı olsun cihazınınız, umarım sorun sıkıntı yaşamazsınız. Zorlayıcı oyunlar yükleyip belli bir süre bilgisayarı zorladıktan sonra sıcaklık seviyelerini hem derece olarak hem de hissiyat olarak yazarsanız çok memnun olurum.

• mustafa2936 kullanıcısına yanıt
    Sözleşme imzalatılmasına gerek bile yok. Zaten elektronik ürünlerde cayma hakkınızı kullanabilmeniz için ürünün pakedinin açılmamış olması gerekiyor, yasa böyle. Normal yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavENLoft -- 7 Mart 2016; 9:53:33 >
  • Cihaza sahip arkadaslardan bir ricam var,

Ayarlar - gorunum menusunden Baslat (start) menusunu W8'deki gibi tam ekran olarak ayarladiktan sonra baslat menusunu hizlica arka arkaya 10-15 kere acip kapatmayi deneyebilir misiniz?
  • beyler ebrar bilgisayarla cuma günü konusmustum onlara magazalaryna gidip nakit almak istedi?imi söyledim onlarda bana stoklarynda oldugunu söylediler sipari? verdirip pazartesi gelip ödemeyi yapyp alabilirsiniz dediler.
    bugun aradygymda iste stoklara yaryn giricek iste parayy havale yapyn sacma sapan konustular bende almyyorum dalgamy gecyyosunuz tarzy sert konusup kapattym. Eksen bilgisayary aradym ellerynde byrtane oldugunu soyledyler bende kadykoydeky magazalaryndan gyttym 3.190 lira pesine aldym. suann bilgysayardan yazyyorum bilgisayar tank gibi cok saglam. performansy da sahane. ben cok sevdim umarym sonra pisman olmam. suan oyunlary basladym yuklemeye size degerleri vs atarym . pisman olmazsynyz .
    i7 960m 4gb 3190 liraya daha iyisi yok.

edit: kopyala yapystyr yaparken dil kaymy? sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sequravesselam -- 7 Mart 2016; 16:29:49 >
  • İ7 li modelini kullanan var mı memnun musunuz?aynı özelliklerde monster yada dell arasında kaldım fiyatta aynı monster sadece 7200 rpm hdd.oyun için alıcam monster önde gibi duruyor ısınma performansı olarak ama dell in de kasa kalitesi daha iyi.ekran kalitesizmiş sanırım siz ne dersiniz hangisini almalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

İ7 li modelini kullanan var mı memnun musunuz?aynı özelliklerde monster yada dell arasında kaldım fiyatta aynı monster sadece 7200 rpm hdd.oyun için alıcam monster önde gibi duruyor ısınma performansı olarak ama dell in de kasa kalitesi daha iyi.ekran kalitesizmiş sanırım siz ne dersiniz hangisini almalıyım

hdd nin pek önemi yok
    ikisini alınca da ssd almanız şart gibi bir şey
    ssd çok iyi oluyor(araştırın )

bence fp olarak dell daha iyi

2 aya ben de alabilirim belki

• Alan arkadaşlar detaylı fotolu bir inceleme yapsa tam süper olur. 4k ekranı da görebilsek çok iyi olur aslında

• Hocam hayırlı olsun bilgisayarın, güzel günlerde sorunsuz sıkıntısız kullanırsın inşallah. Bende birkaç aydır bakıyorum böyle bir oyun bilgisayarı. Asus'un rog serileri 3.600tl den başlıyor ancak yanlış anlamadı isem onlarda gtx960 2gb ram e sahip. Dell de ise 4gb. Bu önemli bir fark. Hem fiyatı asusa göre yaklaşık 400TL daha uygun ki bu rakama da amazon dan neredeyse iki tane 240gb ssd alınır diye düşünüyorum. Düğün arefesindeyim en kısa zamanda alıcam inşallah.
  • çok sağol kardeşim.... aynen öyle yapmalısın. tek vidayla arkadan sökülüyor herşeyiyle çok basit.. 8gb ram + ssd olayı bitirir zaten...

Windows Centralyoutube
    Upgrading RAM & SSD for Dell Inspiron 15 7559 gaming laptop
    https://www.youtube.com/watch?v=mjGS53m9wp0

burda yapılışı herşeyi mevcut.

@duman7 ben i7 li versiyonunu bugun 3190 liraya aldım cok memnunum kardeş öneririm

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.