< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
-Dell 15 7559 Kullanıcılar Klübü - Gtx960(4gb) i7 6700HQ (469. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DC01DF2E2
Arctic mx 4 ile macunladim pcyi oyunlarda 65 zor goruyorum. Bosta 40 derecelerde takiliyor eger chrome falan acar nette gezersem fan acmadan 50lerde takiliyor. Daha öncesinde hep 90 100lerdeydi pc cooler master macun kullanmistim. Arada gercekten daglar kadar fark oldu. Bir de fanlara 1er fist wd 40 siktim pcnin giki cikmiyor su an.i5 mi sizin bilgisayarınız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: dhyeyolgosterenadami5 mi sizin bilgisayarınız?
Alıntıları Gösteri7 6700hq 4k modeli
-
wi-fi sorunu yaşıyorum ağların tamamı gözükmüyor gözükenlerde ise nerdeyse hiç çekmiyor bağlandıktan sonra bağlantı kopuyor bu sorunu yaşayıp çözen biri var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrepek -- 11 Ekim 2020; 16:39:19 > -
Arkadaşlar merhabalar. Bilgisayara bir ssd almak istiyorum, bu devirde artık gerekli gibi duruyor. Aşağıda linkini paylaşacağım model bizim bilgisayarlara uyumlu mudur?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bakoneArkadaşlar merhabalar. Bilgisayara bir ssd almak istiyorum, bu devirde artık gerekli gibi duruyor. Aşağıda linkini paylaşacağım model bizim bilgisayarlara uyumlu mudur?
Uyumsuz, m2 sata olması lazım, örneğin ben şunu almıştım:
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-500gb-860-evo-m-2-sata-okuma-550mb-yazma-520mb-ssd.html
-
İşlemci sıcaklığı hep 90 derecenin üstünde, macun değiştridikten sonra böyle oldu, o yüzden bilgisayarı güç tasarrufu modunda kullanıyorum, performans moda alırsam fanlar devreye giriyor ama bu seferde işlemci sıcaklığı 100 dereceye ulaşınca kendi kendine kapanıyor, sanki fanlar yeterince devreye girmiyor gibi, halbuki bios update sırasında deli gibi dönüyorlar. Sebebi ne olabilir, harddiskte küçük bir bölümde bad sector var, birde laptobun pil içinde ama mefta tabi alalı kaç yıl oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnoldd75 -- 14 Ekim 2020; 3:2:43 > -
Laptop'un ekranını değiştireceğim. Önereceğiniz bi ekran veya satan site var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar, batarya fiyatları malum daha uygun fiyata batarya yenileyebilmek için bir proje var aklımda. elinde eski bataryası olan var mı? bataryalar ölmüş olabilir önemli değil... sadece şarz balans devresini kullanacam zaten...
-
termal macun kalitesizkullanılmış olabilir belkide uygulama iyi yapılmadı... tekrar yapılmasında fayda var
-
Merhaba arkadaşlar severek kullandığım laptobumu deskoba geçtiğim için satıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/dell-7559-uhd-dokunmatik-8x2-16gb-1600mhz-128gb-ssd-1tb-hdd--146100286
Bu ram uygun mu acaba?
Kingston Kvr16Ls11/8 8Gb 1600Mhz Ddr3L Non-Ecc Cl11 Sodimm 1.35V
https://www.amazon.com.tr/dp/B00CQ35HBQ/ref=cm_sw_r_cp_api_i_GNzMFbFWB0DDJ
uyumludur DDR3L den başkası olmuyor normal DDR3 olmasın yeter
Benim PC'de üstünde gelen 8GB micron var sonradan başka bir pc den çıkma 4GB kingston taktım gayet uyumlu çalışıyor
-
Arkadaşlar bilgisayarı aldığımdan beli format atmadım. Sanırım bir 4 yıl oldu. Format atmayı düşünüyorum ama recovery modu yok sanırım. Dell'in tüm uygulamaları ile vs kurulum nasıl sağlayabilirim?
-
recovery modu var ama belki yanlışlıkla silmiş olabilirsiniz ben sildiğimden tarif edemeyeceğim ama eğer aldığınızda windows orjinalse dell in sitesinden model no ile recovery imajı indirebilirsiniz
aşağıdaki linkten service tag nosunu girip aratın windows recovery sürümleri ve usb recovery tool indirmeleri çıkacak ordan hangisi işinize geliyorsa indirip ona göre yükleme yapın
https://www.dell.com/support/home/tr-tr/drivers/osiso/wt64a
ben onu hiç kurmadım tamamen harddiski sıfırlayıp kendim kurulum yaptım gereksiz programları kurmamış oldum
-
Şans dileyin beyler. Emektarla Assassin's Creed Valhalla'yı oynamaya çalışacağız bugün
Oyun sadece dx12'yi desteklediği için sıkıntı yaşamam muhtemel ama bir şekilde oynayabileceğime inanıyorum. Hedef 900p
-
Arkadaşlar serviste ekran değişimi ve touchpad değişimi maliyeti nedir bilgisi olan yazabilir mi ?
Farklı bir ekran öneriniz varsa onu da alabilirim
hocam bu termal macun işi zor bir uygulamamı bu laptopmuzda ? . ben de yapmak istiyorum ama cesaret edemedim bi sıkıntı yaşarmıyım toplamak için ya da yapabilir miyim diye.
-
Sol tarafın flex kablosu çok değişik tipte bir şey o tam oturmamış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 2 Aralık 2020; 16:24:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zerock069
Bu mesaj silindi.ben su dökmüştüm aynısı oldu söküp fön makinesi ile haşladım düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X