Şimdi Ara

-Dell 15 7559 Kullanıcılar Klübü - Gtx960(4gb) i7 6700HQ (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.587
Cevap
119
Favori
262.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-DC01DF2E2

Arctic mx 4 ile macunladim pcyi oyunlarda 65 zor goruyorum. Bosta 40 derecelerde takiliyor eger chrome falan acar nette gezersem fan acmadan 50lerde takiliyor. Daha öncesinde hep 90 100lerdeydi pc cooler master macun kullanmistim. Arada gercekten daglar kadar fark oldu. Bir de fanlara 1er fist wd 40 siktim pcnin giki cikmiyor su an.

ya evde iki laptop var tek fanlı dell diğeri tek fanlı olan 40 derece boşta 7559 55-56 takılıyor aynı şekilde sürdüm mx4ü niye böyle oldu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefrey

Merhaba Arkadaşlar, batarya fiyatları malum daha uygun fiyata batarya yenileyebilmek için bir proje var aklımda. elinde eski bataryası olan var mı? bataryalar ölmüş olabilir önemli değil... sadece şarz balans devresini kullanacam zaten...

eski bilgisayarlar gibi böyle içinden kalem pil gibi pil çıkmıyor bataryanın telefon bataryası gibi. benimkiler şişmiş baya napıcam bilmiyorum

• dhyeyolgosterenadam kullanıcısına yanıt

düzgün yaydığınızdan emin misiniz? X şeklinde sıkmak en iyi çözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC01DF2E2

düzgün yaydığınızdan emin misiniz? X şeklinde sıkmak en iyi çözüm

hocam undevolt yaptım,daha sonra güç ayarlarında en düşük işlemci durumu %5de duruyormuş onu 0 yaptım düzeldi.boşta 40c civarı. chrome discord spotify açıkken 46-47

• Isınma problemi yaşayanlar.

İlk olarak güç planından en düşük işlemci durumunu:%0a alın

daha sonra throttlestop kurun power save açın.

undervolt yapın bir de. (internetten araştırabilirsiniz.) ben -110.7 de kulanıyorum sıkıntı yok.boşta 36-37 C

zooma falan girince de 42-43leri görüyor. bir de windows defenderi iptal ettim aşırı sistem kullanıyor başka bir antivirüs kullanacağım ama karar vermedim.

• Bende de Dell 7559 4K dokunmatik i7 modelinden var.
    Satmak istiyorum fakat piyasasını hiç bilmiyorum.
    2016’da almıştım. Fazlalık olarak duruyor.
    Sizce kaça satabilirim? Almak isteyen olur mu?

• IF kullanıcısına yanıt

hocam buraya sormaktansa koyun nete satın insanlar nelere nelere paralar veriyor ki bizim pc ler şu an piyasada 4-5 e satılan pc leri 2 ye katlar

hemen satmak istiyorsanız 3-4 bandında koyun nete

• Cevap için teşekkürler. Önce ne kadara gider diye bir sorayım dedim insanlarla. Ona göre satışa koyabilirim. 3-4 az gibi geldi ama bilemedim. Birkaç kişi daha yazarsa ona göre değerlendireyim bakayım. Sağ olun.

• IF kullanıcısına yanıt

hızlı satmak isterseniz diye öyle yazdım bende 5-5,5 gideri var

• 4 yıldır PC aktif kullanıyorum bana mısın demiyor. Windows Insider sürümünü yükledim. Daha bir başka oldu. Güç tasarruf modunda internet gezintisi yaptım. 80 dakikada %30 harcamış. Yani pilin tamamen bitmesi için 4,5 saat süre internette gezip video izlemem lazım, çok iyi değer değil mi

Ayrıca Cyberpunk 2077 oynuyorum 30 FPS civarı alıyorum. 720p ve en düşük ayarda..

• rdlsln kullanıcısına yanıt

Kaç FPS aldınız acaba  

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Geforce now ile en yüksek ayarda 1080p/60 fps 

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

4 yıldır PC aktif kullanıyorum bana mısın demiyor. Windows Insider sürümünü yükledim. Daha bir başka oldu. Güç tasarruf modunda internet gezintisi yaptım. 80 dakikada %30 harcamış. Yani pilin tamamen bitmesi için 4,5 saat süre internette gezip video izlemem lazım, çok iyi değer değil mi

Ayrıca Cyberpunk 2077 oynuyorum 30 FPS civarı alıyorum. 720p ve en düşük ayarda..

o pile bülbül öte benimki şişti 10dkde kapanıyor

• dhyeyolgosterenadam kullanıcısına yanıt

Nasıl becerdin hocam çok merak ediyorum  

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

biostan PRIMARY AC seçmezse Pil dolunca şarjı kesmez sonuçta pil ömrü azalır ve şişmeye kadar gider,

benimde nerdeyse 4 yıl oldu pili hala en az 4 saat gidiyor sürekli fişte kullanırım gerekmedikçe pilde kullanmam BIOS'tan dediğim ayar yapılı

• Cyberpunk oyununu açtı bilgisayar. Ama 768p olarak 30FPS anca verdi..

• Cloose35 kullanıcısına yanıt

Sanırım orayı tutan vidanın olduğu kısım ısındığından genleşiyor ve vida tutmuyor ben yıllardır orası sıkıntılı bir şekilde kullanmıştım bir arkadaşın tavsiyesi üzerine vidaya baya bi teflon bant sardım sıktım sorun tamamen çözüldü.

• arkadaşlar BIOS update yapacağım fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Biri anlatabilir mi acaba?

• anlatacak bir durum yok eskisi gibi değil artık

siteden indirin normal program kurar gibi kurun fiş takılı olsun pc ye gerisini kendi hallediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sezar61

biostan PRIMARY AC seçmezse Pil dolunca şarjı kesmez sonuçta pil ömrü azalır ve şişmeye kadar gider,

benimde nerdeyse 4 yıl oldu pili hala en az 4 saat gidiyor sürekli fişte kullanırım gerekmedikçe pilde kullanmam BIOS'tan dediğim ayar yapılı

valla bende de öyle işaretliydi hocam ya

• 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.