Bildirim
DELL 1520 Bluetooth sorunu yardim!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
FN+F2 ile klavye üstündeki mavi ışığı yakmaya çalış. Sonra sürücüleri tekrar yüklemeyi dene. Bu arada işletim sistemi hakkında bilgi verebilirsen daha net ifadeler kullanabiliriz.
Yeni bilgisayarın hayırlı olsun... -
bu arda nokianın pc suit i sorun yarata biliyo. -
isletim sistemi vista home hala ayni sorun var gelen cd lerde de yok bunun driveri:(
gerci o cd lerin ne ise yaradıınıda tam olarak bilen de yok:((( hemm recovery var hem cdler insanın kafası karısıo
yeniden yukleme gerekirse -ki umarım gerekmez- ne olacak bilmiom yardımcı olabilirseniz harika olur:((( -
bende inspiron 6000 var. eğer menüsü aynı ise wireless'ı Fonksiyon F2 tuşlayarak, bluetoothu da iconu ters tıklayıp Poweroff yaparsan kapatabilirsin. Sen açmak istemezsen onlar yeniden başlattığında dahi açılmayacaktır. -
quote:
Orjinalden alıntı: fcfiko
dell 1520 kullanıyorum ancak bluetooth peripheral device i yukleyemiyor aygıt yuklenemedi diyo ne yapmam lazım bilen kullanan varsa yardım lutfen!!!:(
bide bluetoothu ve wirelessı istediimde acıp kapatacagım bi tus falan var mı yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler :)
Blutooth sürücüleri başta beni de çok uğraştırdı.Ama sonunda çözmeyi başardım.Sürücü CDsinden gayet güzel yükleniyor.Doğrudan CDden kurmaya kalkarsanız olmuyor.Önce CD deki zipli sürücü dosyasını C bölümünde bir klasöre açıyor kendisi.Nereye ve hangi klasör altıda açtığına bakın.Burayı unutmayın.
Program ekle kaldırdan widdcomm bluettoth sürücüsünü kaldırın.Bluetoothu kapatın.Sistemi yeniden başlatın.Blutoothu açarsanız vista bunu otomatik tanır.Sorun periferal device sürücülerinde.
Şimdi daha önce açılan zip klasörünü bulun.İçinde w32 w64 gibi alt klasörler var.w32 içine girin.Oradaki setupu çalıştırın.Widdcomm u tekrar yükleyecek.
Kurulum bitsin.sonra gelin aygıt yöneticisine.Ünlem işaretlei sorunlu sürücüyü seçip sağ tıklayın sürücü güncelle deyin.Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim deyin Ototmatik arasanız bulamaz.Gözattan w32 klasörünü seçin ileri deyin.Sürücü yüklenecek.Sırayla yanında sarı ünlem olana sürücüleri aynı şekilde yükleyin.İşte hepsi bu.
-
Bende de dell 1520 var. Amerikadan bir arkadaş getirdi ve benimkinde bluetooth zaten yok. Türkiyede satılan versiyonlarda var ama sen de yurtdışından aldıysan belki olmayabilir. -
ya arkadaslar dell 1520 kullanıyorum..gecenlerde format atıp vistayı yeniden kurdum, herşey güzel ama gel görki blutooth direverini programını yükleyemedim..çünkü yüklerken bi noktada "Fn + F2 'ye basarak blutooth 'u açın " diyor..ancak Fn+F2 bu bilgisayarda etkisiz, blutooth'u hangi tuş kombinasyonu açıyor bilen varmı? (yandaki radio tuşu da işe yaramıyo o tuş wireless ağları buluyor) -
alttaki topike bi bak istersen, benzer sorunu ben de yaşıyordum şu and kurdum blutoothu
http://forum.donanimhaber.com/m_17267942/mpage_7/tm.htm -
quote:
Orjinalden alıntı: fcfiko
isletim sistemi vista home hala ayni sorun var gelen cd lerde de yok bunun driveri:(
gerci o cd lerin ne ise yaradıınıda tam olarak bilen de yok:((( hemm recovery var hem cdler insanın kafası karısıo
yeniden yukleme gerekirse -ki umarım gerekmez- ne olacak bilmiom yardımcı olabilirseniz harika olur:(((
driver dvd sinde bluetooth driveri var. ama yüklemeye gerek yok vista yülklenir yüklenmez bluetooth yüklenmiş ve kullanıma hazır görünüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X