Şimdi Ara

DELL 1520 - PARTITION sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce media direct le hard diski 2 ye bolmustum ve media direct bolumude olusturmustum. Daha sonra C ve D olarak boldugum parititonlardan D yi bir daha 2 ye(D, E) boldum. Uzerinden 1 kac ay gecti dun format atıcaktım. D deki tüm bilgileri E ye yukledim (C: 50 gb, D: 40gb, E: 150gb civarı). C yi ve D yi sildim. Ama orda D yi biçimlendirmek için herhangi bir sey yapamıyordum. C ye zaten İ.S yükleyecegim için vista yuklemeden kendi bicimlendirdi. Neyse dedim vistadan biçimlendiririm. Hayır olmuyor!!!!! Baktım arastırdım PARGON partition 9 ile bölüyim dedim. Abicim yok boyle bir sey yahu D ve E yi bir butun altında bolunmus 2 parca olarak goruyor. Yani su anki durumda E de ki tüm bilgileri bir external HD alıp ona aktarıcam ve sonra E yi de silip işlem yapıcam. Tabi eger siz baska yapılacak bir sey bilmiyorsanız. Yardımınızı bekliyorum.
    Teşekkürler şimdiden.

• Ben sorunu çözdüm. PARAGON PARTITION da tek bölüm altındaki 2 bölümden biri gibi gözüken biçimlendirilmemiş 40 gb bolum c ye ekledim. Bunun için Spce arttırma seçeneğini seçtim açılan sayfada c yi tıkladım ve volumu digeriyle birleşmesini soyledim basitce yaptı. hay a. k :) neyse yeni bir sey ogrendik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.