Şimdi Ara

dell 5010 bu ısınma normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

klavye normal sadece touchpad kısmı biraz ısınıyor. bu değerler sizce normal mi ? iyi mi ?

ve ben notebook u aldığımdan beri full şarz edip %10 a indiğinde tekrar şarza takıorum yani fullken şarzda bırakmıyorum bu iyimiş pil ömrü için fakat dosya inerkende başında değilim inen dosyalarda kimi 5 kimisi 10gb

sürekli şarzda bıraksam pil ömrü kısalıor. e pili çıkarsam bu seferde direk elektirik makinaya gelior ani voltaj yükselmesi makinaya zarar verebilir mi ?

ayrıca pil şarzını devre dışı bırak diye bir bölüm var oraya tıkladım ve %69 iken taktım şarza yarım saattir %69 da. bunun amacı nedir ? bi yandan şarz edip bi yandan mı çalıştırıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btungut -- 21 Mart 2011; 18:50:15 >

• benimde touchpad ısınıyor ya bundan :S
  • Sıcaklıklar normal dostum. Şimdi biri çıkıp da: Bende 25-30 derece, der.

Bende Cooler Master'ın kocaman kasası ve XİGMATEK'in yine büyük bir işlemci soğutucusu var. Bunlara rağman sıcaklık boşta 35 derece.

Eski küçük kasa ve stok fanla 40 derecenin üstündeydi. Notebook'un kasası ve fanı ne kadar ki Allah aşkına! Bırakın da biraz ısınsın. Uzun süre açık kalıyorsa bir notebook soğutucu alırsınız.
  • PCH 60 derecede şu anda fotoda onu gözükmüordu şimdi var ama. normalse sorun yok. ama şunu fark ettim kapak kapatma fonksiyonunu iptal edip kapağı kapatınca baya bi ısındı.
  • Benim notebook Dell inspiron 5010 G74P45 Sıcaklık sürekli 70

Cherome, ve Firefox aynı ayna kullanıyorum ve bu dereceye çıkıyor.
  • valla arkadaşım bir hp ye veya casper ne biliyim bi acera göre değerler iyi sizin pcnizde bile o kadar ızınma var ama kasayla çok haşır neşir olmadoğınız için onun farkında değilsinizi hem arkadaşın dediği gibi o kadarcık yerde ne olursa ısınır yani o kadar derceler normal
    forumda arkadaşlardan birinde dv6 vardı hp nin anakart eridi demişti. yani kafanıza takmayın
  • Isınma normal ama birde hdd nin sıcaklığını koyunda bakalım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Isınma sorunu olmayan gaming laptop
    geçen yıl önce açıldı
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.