Şimdi Ara

DELL 5521 İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
9.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lounge Act

quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

Sizde de video izlerken takılma olup da fareyi oynatınca düzeliyor mu?

youtubedan izlerken veya başka bir sayfadan problem yok hocam ama face'de donma oluyor geri düzeliyor öyle bir takılma yok.

dizimag den family guy izlerken görüntü kesik kesik gelmeye başlıyor, mouse hareket ettirince düzeliyor, anlamadım gitti

Hocam belki o dizide olabilir dizimag'dan breaking bad felan izliyorsanız onlarda bakın aynı sorun var mı diye bende öyle bir problem yok zaten izlediğim 2-3 dizide.

• quote:

quote:

quote:

quote:

youtubedan izlerken veya başka bir sayfadan problem yok hocam ama face'de donma oluyor geri düzeliyor öyle bir takılma yok.

dizimag den family guy izlerken görüntü kesik kesik gelmeye başlıyor, mouse hareket ettirince düzeliyor, anlamadım gitti

Hocam belki o dizide olabilir dizimag'dan breaking bad felan izliyorsanız onlarda bakın aynı sorun var mı diye bende öyle bir problem yok zaten izlediğim 2-3 dizide.

Bu her dizide her videoda her oyunda oluyordu, teknik servisi aradım, recovery yapmamı söylediler, hayatımda verdiğim en iyi karardı oyunlar videolar akıyor şu an

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu her dizide her videoda her oyunda oluyordu, teknik servisi aradım, recovery yapmamı söylediler, hayatımda verdiğim en iyi karardı oyunlar videolar akıyor şu an

İyi bari kurtulmuşsun hocam bende de biraz yavaşlama oldu sanki birşey indirdim virüs girdi galiba işte bu recovery nasıl yaptın sorması ayıptır ben hiç anlamamda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi bari kurtulmuşsun hocam bende de biraz yavaşlama oldu sanki birşey indirdim virüs girdi galiba işte bu recovery nasıl yaptın sorması ayıptır ben hiç anlamamda.

Şu an fırsatım yok ama gece anlatırım hocam

• Yeni fark ettim şu sol alt tarafta özelliklerin yazılı olan kısım aşınmış alt taraftaki parlak yüzeyi görebiliyorum elleyince felan kendiliğinden çıkar gibi bir durum olmuş orayada hep bileğim denk geliyordu sizdede var mı böyle bir durum?
  • O kısım zaten etiket, yani kağıt. Terden etkilenmesi doğal...

Bu bilgisayardaki asıl ciddi sorun, kablosuz bağlantıdaki kopmalar. Kablosuz aygıt yazılımını güncellemedim önce, fakat yine de kopmalar yaşadım. Güncelledim, kopmalar sıklaştı. Kendi (ilk) mesajımdaki yazılımı kurdum ama nafile, kopmalar devam ediyor. Bu sorunu aşan var mı acaba? Özellikle Facebook'ta daha sık kopuyor.

Dell resmi forumlarında bu sorun sıkça dile getirilmiş. Dell çalışanlarının verdiği cevaplar ise; güncel sürücüyü kurun, doğru sürücüyü kurun, antivirüs yazılımızdaki izinleri ayarlayın gibi sorun çözmeyen cevaplar... Herkeste yaşanan bir sorunun bu cevaplarla aşılabileceğini düşünmüyorum. Var mı; ben kablosuz bağlantıda sıkıntı yaşamıyorum, kopma yaşamıyorum diyen?..
  • Hocam bende öyle bir sorun yok devamlı kopmalar felan aleti alalı bir ay felan olacak 2 en fazla 4 defa olmuştur onlarda ilk kullandığım zamanlar yazılım felan güncelleme yapmadım electro world kurmuştu aleti zaten ondan belli kullanıyorum öyle rahatsız edecek ne kopma oldu nede kesilme dediğim gibi 2-4 arası olmuştur şuana kadar sende galiba çok oluyor hocam? Bende skype'de oluyordu arada bir kopma felan şuanlık yok skype'de olduğu zaman diğer siteleri felan etkilemiyordu orada beklerken face vs yerlerde gezinebiliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 17 Eylül 2013; 20:31:02 >
  • MeE M kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ben yaşamıyorum hiç ama harici ekran kartımı güncelldim ancak diğer ekran kartını devre dışı bırakınca 8730m ekran kartınızı güncelleyin deyip görmüyr anlamdım gitti yardım ederseniz sevinrim tşk
  • kopmalar insana kafayı yedirtir cinsten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah3471

arkadaşlar ben yaşamıyorum hiç ama harici ekran kartımı güncelldim ancak diğer ekran kartını devre dışı bırakınca 8730m ekran kartınızı güncelleyin deyip görmüyr anlamdım gitti yardım ederseniz sevinrim tşk

İntel kartımı devre dışı bıraktınız?

Hocam bende de kopma sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 22 Eylül 2013; 19:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah3471

Herhangi bir oyun kurmadım, bilemiyorum. Çakışma olabilir veya sürücüyle ilgili bir problem olabilir.

quote:

kopmalar insana kafayı yedirtir cinsten...

Ben kablosuz modemden frekans kanalını 6'ya getirdim. Kopmalar devam etse de seyrekleşti, ayrıca kopsa da çabuk bağlanıyor. Şimdilik idare edeceğiz. Intel, kablosuz ağ kartı için sürekli yeni sürücü çıkarıyor, takip etmek lazım.

• arkadaşlar bende de aynı laptop var ve fps türü oyunlarda amd ekran kartına geçmesi gerekirken geçmiyor her yolu denedim internetten bakıp ama intet ombodu kullanıyo pc bi çözüm yolu var mı bildiğiniz.
  • Bende bugun itibari ile Dell Inspiron 5521 G33W81C kullanıcısıyım, işletim sistemi w7 olarak kuruyorum ancak fan şu an sesli çalışıyor, normal bir durumudur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 8 Ekim 2013; 17:10:38 >
  • ilk ızlenımlerım cihaz normal kullanımda ısınmyor henuz oyun oynamadım, ayrıca bendekı hdd wd çıktı =) win7 ultimate kurdum 1-7.9 derecelendırme ıcınden grafık ıcın 5.9 cıktı, bu deger az degılmıdır?
  • fanın hızlı çalışmaması lazım hatta sesini duymamanız lazım hocam, bios güncellemesi var onu kurduktan sonra düzeliyor eğer düzelmezse değişim yapın benden öneri w8 kullanın derim

1650'den fazla olmuş oy oy ben 1350 civarına almıştım 3 ay önce hocam bu paraya daha iyisde bulunur bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 8 Ekim 2013; 23:36:42 >
  • quote:

fanın hızlı çalışmaması lazım hatta sesini duymamanız lazım hocam, bios güncellemesi var onu kurduktan sonra düzeliyor eğer düzelmezse değişim yapın benden öneri w8 kullanın derim

1650'den fazla olmuş oy oy ben 1350 civarına almıştım 3 ay önce hocam bu paraya daha iyisde bulunur bana göre

hocam fan sorunu cozuldu, ısletım sıstemı kurarken fan sesı gelıyordu yoksa ınternet vs ses yok gayet ıyı, henuz oyun denemesı yapmadım tum guncel driverlar kurulu, oyun sonrası ızlenımlerımıde yazagım su an ebrar bılgısayarda 1480 cıvarında, sarj durumu bekledıgımden de ıyı geldı, bunlar daha ıyı kullanımlar zamala bende ızlenımlerımız yazacagım

• ve oyun performansı,
    Crysis 3 oynadım 1024-768 cozunurlukte ve medium ayarlarda sorunsuz gıdıyor bu esnada sıcaklık max 73 derece olarak gordum ki sanırm normal bır deger, onun harıcı batarya ılk kullanımda abartısız 5,30 saat gitti =) fan sesi kulagı rahatsız etmıyor, kendı halınde calısıyor, bu arada 5400rpm lık wd hdd gercekten beklenenden cok hızlı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korsan58

bu modeli kullandım oyunlarda max 75 derece asla geçmiyor bu değer çok iyi (crysis 3 most wanted 2)

Korsan'a katılıyorum takip ettim 3 saat aralıksız oynamada 75 derece kaldı soğutucu felan alsam veya dışarıda oynasam gece dahada fark eder bu durum, soğutmasından yana sıkıntım yok şükür HP vardı Sivasın soğunda dahi kapanırdı lanet alet

aynen hocam bende max 73 gordum, sadece oyun kurulumunda fan sesi biraz gelıyor ama hp gibi asla degıl benı rahatsız etmıyor. Bu arada ısınma sadece mausepad altında oluyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 9 Ekim 2013; 13:40:11 >
  • Battlefield 3 oynuyorum ve sıcaklık max 84 derece! durum normalmıdir? guncellemelerı hepsı yapıldı.
  • Normaldir hocam BF3 masa üstünü zorlayan oyun normaldir yani bende mafia2-metrolastlight dirt3- 75-78 arası la noire 80 görmüştü BF3 denemedim ama denersem söylerim kısaca normaldir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.