Şimdi Ara

DELL 5521 İNCELEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
9.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aslında haklısınız, fakat ben bir DELL hayranı olarak en uygun bu cihazı bulabildim.
    Geçen hafta sattığım N5010 i3 cihazımın yerine koyacak başka bir şey bulamadım "DELL" olmak şartıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas42

Aslında haklısınız, fakat ben bir DELL hayranı olarak en uygun bu cihazı bulabildim.
    Geçen hafta sattığım N5010 i3 cihazımın yerine koyacak başka bir şey bulamadım "DELL" olmak şartıyla.

hocam şimdi fiyatı fazladır büyük ihtimal, asuslarada bakmanı öneririm dell-asus vazgeçilmez ikilidir benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas42

hocam şimdi fiyatı fazladır büyük ihtimal, asuslarada bakmanı öneririm dell-asus vazgeçilmez ikilidir benim için

Fiyatını hesaplı denk getirdim siparişini verdim 1.450 tl. oldu.
    İnşallah yarın sağ salim elimde olcak.
  • herkese merhaba
    dell 14z laptopumdan sonra bende yıne dell ile devam etmeye karar verdım
    asıl baktıgım urun teknosada i7 3537 işelmcili bir urundu fıyatı 2339tl hafta sonu ındırımınde 2239tl gıbı bır seye denk gelıyor notebook adresı ısımlı sıtede ıse i7 ama 3517 ıslemcılı urun 1782tl
    tum sayfayı okudum 2.sayfada yıne bu konuyu konusmussunuz bırazda nettede arastırma yaptım ama en guncel durum hakkında bilgi almak isterim.
    bu ıkı ıslemcı arasında bır kac ghz hız harıcınde cıddı bır fark var mı?

gordugum urunun kodu : DELL INSPIRON P28F-5521-F53W81C
    fıyatı uygun olanın kodu : DELL INSPIRON 5521 V5181W2C

bu urunde asıl ılgılendıgım konus full hd olması ve phosothopta dokumanın ekrana tam sıgması. cok nadır araba yarısı harıcınde oyun oynamam. amatorce photoshop, bolca power point cok cıtırda ıllısturator kullanılacak. mantıklı hareket etmek musrif davranmamak ıstıyorum. sonu yok nede olsa surada 15gune 4.nesıl işlemciler gelicek vs vs....
    ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış görmediysem 6 yada 7 sinde bursa nilüferde gold bilgisayar açılışına özel bu laptop 999 TL den satılacak. Laptop ihtiyacım yok ama fiyatı nasıl iyi mi?
  • sıcaklık bu ara uçmaya başladı kesin virüs bulaştırdım 45-47 olan sıcaklık değeri 60larda geziyor recovery nasıl yapabilirim?
  • Ayın 17'sinde A11 bios güncellemesi çıkmış ben yaptım fakat bi değişiklik vs göremedim :D Güncelleme ne için yaptı bilgimde yok yapmak isteyen bilgisayardaki dell pc doctor'dan güncelleme yapabilirler.
  • Arkadaslar merhaba,
    laptopdan memnunum sadece bir sorum olacak, yenı format attım drıverlar kurulu vs, internet de gezerken sayfa da aşağı ınerken goruntude hafif yatay cizgılenmeler oluyor, sankı ekran kartından kaynaklı gıbı, hanı bilgisayar ıslemı gec algılıyor gibi bir sorun, yada masaustunde bır dosyayı saga sola oynatırken arkasında hafig izler kalıyor, acaba bu durumda olan yada sebebını bılen varmıdır? Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

Arkadaslar merhaba,
    laptopdan memnunum sadece bir sorum olacak, yenı format attım drıverlar kurulu vs, internet de gezerken sayfa da aşağı ınerken goruntude hafif yatay cizgılenmeler oluyor, sankı ekran kartından kaynaklı gıbı, hanı bilgisayar ıslemı gec algılıyor gibi bir sorun, yada masaustunde bır dosyayı saga sola oynatırken arkasında hafig izler kalıyor, acaba bu durumda olan yada sebebını bılen varmıdır? Tesekkurler.

Hocam sıkıntı nedir tam olarak bişe diyememde bu dediğin sonuçlar ekran kartının kurulu olmadığı zamanlar oluyor, intel ile amd kesin kurup güncellediniz mi birde hocam format dediğin recovery?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

Arkadaslar merhaba,

Hocam sıkıntı nedir tam olarak bişe diyememde bu dediğin sonuçlar ekran kartının kurulu olmadığı zamanlar oluyor, intel ile amd kesin kurup güncellediniz mi birde hocam format dediğin recovery?

hocam ekran kartları guncel, ama web de asago yukarı ınıp cıkarken ortada yatay gecıcı ızler olusuyor, recovery evet.

• Beyler recovery attım çoklu problemler cıktı garantiden de yeni geldi anlamıyorum niye böyle.
    Uyku modu problemi, wifi, recovery tuşunun biosu açması vs gibi sorunlarım var bunları yaşayan var mı? ulan serviste bişe mi yaptılar ne ettiler anlamadım.
  • Gençler win7 kullanlar memunmusunuz bazı driverlerde sorun cıkıyor felan bazılarında ama çağrem kalmadı siyah ekran-recovery çalışmaması vsvs beni ona yönlendiriyor.
  •  DELL 5521 İNCELEME

bf3 mp girdim böyle oldu bilgisayar anlamadım önceden böyle yapmazdı ne yapabilirim bu durum karşısında?
  • 2012 senesinden beri kullanıyorum çok iyi

ilk açılmada arkada windowsun salak modül indirme günceleme programları açıldığı için öyle sonra düzeliyor ses

far cry primal (açtı oynattı) yüksüz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.