Şimdi Ara

DELL 5521 İNCELEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
9.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ekran parlaklığı ayarlayamama sorunum var? Çözüm öneriniz var mı?
  • RAM desteği max 8 değil 16 GB dır. Hatta içinde bulunan DELL ile ilgili detaylı bir yazılım ile bunu görebilirsiniz.

Ayrıca son yıllarda çıkan tüm dell makinaları pili şarj ederken pil doldukdan sonra otomatik pile elektirk vermeyi keser. Yani pil üstünde takılı kalabilir. Pil ayarlarından bu özelliği aktive etmeniz gerekir.

buda ince bir bilgi. :)
  • Benim canımı sıkan aynı evin içinde arada 1 metreden az var modemle mutfak ve modem arası mutfaktan girerken 2 çubuk ancak çekiyor kopma felan yok ama kafayı yedirtecek cinsten az çekme oluyor ne yapabilirim bunun için?
  • İlk önce BIOS update, daha sonra wireless kartına update. Tüm bunlardan sonra modeminde wireless N desteği varsa o modda kullanıma açmak. Makinanda N desteği var çünkü ama modemden N açık değilse G modunda kullanıyorsun. Tüm bunları bi dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

İlk önce BIOS update, daha sonra wireless kartına update. Tüm bunlardan sonra modeminde wireless N desteği varsa o modda kullanıma açmak. Makinanda N desteği var çünkü ama modemden N açık değilse G modunda kullanıyorsun. Tüm bunları bi dene derim.

Hocam kablosuz modu diyorsan modem modeli airties rt-206 modda b-g var sadece gördüğüm kadarıyla başka göremedim sebep bundan kaynaklanıyor galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

İlk önce BIOS update, daha sonra wireless kartına update. Tüm bunlardan sonra modeminde wireless N desteği varsa o modda kullanıma açmak. Makinanda N desteği var çünkü ama modemden N açık değilse G modunda kullanıyorsun. Tüm bunları bi dene derim.

Hocam kablosuz modu diyorsan modem modeli airties rt-206 modda b-g var sadece gördüğüm kadarıyla başka göremedim sebep bundan kaynaklanıyor galiba?

Aynen öyle, eski bir modem sayılır o, daha yeni N destekli modemle deneme şansın olduğunda farklı durum oluşacak emin olabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

Aynen öyle, eski bir modem sayılır o, daha yeni N destekli modemle deneme şansın olduğunda farklı durum oluşacak emin olabilirsin.

Önere bileceğin güzel n destekli modem var mı hocam para varken onuda aradan çıkarmak lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önere bileceğin güzel n destekli modem var mı hocam para varken onuda aradan çıkarmak lazım.

Hocam airtieslerin modelleri güzel oluyor, fakat son dönemlerde asus marka modemler hem çok özellikli hemde uygun fiyatlı oluyorlar fakat performans durumları hakkında bilgim yok inan. Bu konuda şu iyidir mutlaka al demiyeyim sana mahçup olurum berbat çıkar fln :)

• Arkadaşlar DELL INSPIRON 15R 5521-9096 model laptopu aldığımda herhangi bir cd çıkmadı.Şimdi recovery ile format atmak isitiyorum bunu nasıl yapabilirim?Ben bu konuda malesef çok acemiyim,adım adım yapmam gerekenleri anlatabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor2005

Arkadaşlar DELL INSPIRON 15R 5521-9096 model laptopu aldığımda herhangi bir cd çıkmadı.Şimdi recovery ile format atmak isitiyorum bunu nasıl yapabilirim?Ben bu konuda malesef çok acemiyim,adım adım yapmam gerekenleri anlatabilirmisiniz?

Bende bilmiyorum var mı öğretmek isteyen doğru cd çıkmıyor recovery bios işi felan giriyor da bende bi halt bilmiyorum :)
  • UP ! Yardım lütfen
  • Arkadaslar bilgisayara format attım butun guncel driverlar kurulu hatta catalyst da kurulu 2.ekra kartı olarak yuksek performanslı secmeme ragmen ati ekran kartına gecmıyor, acaba ne yapabılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

Arkadaslar bilgisayara format attım butun guncel driverlar kurulu hatta catalyst da kurulu 2.ekra kartı olarak yuksek performanslı secmeme ragmen ati ekran kartına gecmıyor, acaba ne yapabılırım.

ati ekran kartına geçmediğini nasıl anlıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andan44

quote:

Arkadaslar bilgisayara format attım butun guncel driverlar kurulu hatta catalyst da kurulu 2.ekra kartı olarak yuksek performanslı secmeme ragmen ati ekran kartına gecmıyor, acaba ne yapabılırım.

hocam dun f1 2013 kurdum grafık ayarlarından yuksek performans sectım ardından oyuna tıkladıgımda oyun acılmadı akabınde guc tasarrufu sectıgımda ıntel ekran kartından oyun acıldı ve full grafıkler ıle, crysis 3 yukledım onu yuksek performans atıden ayarladıgımda oyun acıldı, sanırım F1 2013 ıntelden acılabıldıgınden atı ye gecmedı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: andan44

quote:

hocam dun f1 2013 kurdum grafık ayarlarından yuksek performans sectım ardından oyuna tıkladıgımda oyun acılmadı akabınde guc tasarrufu sectıgımda ıntel ekran kartından oyun acıldı ve full grafıkler ıle, crysis 3 yukledım onu yuksek performans atıden ayarladıgımda oyun acıldı, sanırım F1 2013 ıntelden acılabıldıgınden atı ye gecmedı.

f1 2013 atide 5 dakika sonra açılıyor...

• teşekkur ederım
  • Arkadaşlar şu recovery olayını anlatacak var mı bir türlü yapamadım dell teknik destekte açmıyor telefonu çıldırmak üzereyim
  • Arkadaslar makinayı alalı yaklasık 1,5 ay olacak, ilk izlenimlerim;

-Şarj süresi oldukca iyi 5 saat!
    -Crysis 3, WRC, battlefield, jast cause2, sniper elite v2 zombie, F1 2013 gibi oyunlarda denedim sıcaklık battlefield da sadece 80 derece gordum diğerlerinde 60-70 arası(jast cause 2 aralıksız 4,5 oynadım max 65derece gordum)
    -grafikler bu oyunları orta ve orta üst seviyede 40-50fps ıle oynatıyor.
    -klavye kullanımı oldukca rahat
    -ses bence laptop ıcın ıyı derecede
    -usb ler dogru konumlandırılmıs
    -monitor biraz hassas acıp kaparken bıraz dıkkatlı olmak lazım
    - ram,hdd tam ideal
    -bende F/P için alınacak en iyilerden, iyiki almısım dıyorum
  • Arkadaşlar birçok araştırma yaptım ve çoğunluğu olumlu yanıt vermiş ve i5 modeli için sonuçlar sunulmuş i7 için yorum bulamadım.
    Ben çok fazla oyun oynayan birisi değilim yoğun olarak internet, ofis ve ADOBE Programları ağırlıkta kullancam.

Bu modeli almayı düşündüm bir yıl garantisi var kutu içi hiç kullanılmamış ne dersiniz ?

DELL INSPIRON 5521-G51F61C INSPIRON i7-3517U
  • oyun oynamayacaksan gerek yok ki i7 hatta oyun oynasan gene gerek yok ben bf3 vs i5'de sorunsuz oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.