elimde kullanmış olduğum DELL 6400 E1505 model laptop var. Çok entrerasan 1 sorunu vare arkadaşalr çözüm arıyorum 1 haftadır mahvoldum. -------------------------------------------------------------- bu laptop eternetten kablo ile bağlanıyor hiç 1 sorun yok. Ama WiReless ile bağlanınca 5 dak içince donuyor pc hiç bir sakilde cevap vermiyor reset atıyorum.
yaptıklarım -------------------------- 1- 8 defa format attım xp ve vizta kurdum sorum devam etti 2- vürüs trojan taraması yaptım sorun devam etti 3- forumlardan ve dell in resmi sitesindan pc nin Tag serisine göre dirver indirdim sorum devam etti 4- modemle haberleşme ayarlarını kontrol ettim kanal bile değiştirdim sorun devam etti 5- başka şifresiz modeme bağlandım yine aynı sorun
neyapacağımı artık bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım.
yokmu kimse bu sorunla karşılaşıpta halleden arkadaşlar......
Garantisi bitmediyse servise verin derim. Her şeyi denemişsiniz.
büyük ihtimalle kullanmış oldugun driver larda bir problem var snn ama wifi kartınıda bir kontrol ettirmeni tavsiye ederim garantisi varsa hakiikatende servise götürmen en iyisi olur arkadaşım
veeeeeee mutlu sonnnn
evet özel servise götürdüm Wifi kartı arızalı cıktı. Değiştirdim tık yok 10 numara calışıyo.
Tüm laptop sorunları arızaları için çok iyi 1 özel servis buldum arkadaşlar. isteyene adresi veririm.