Şimdi Ara

dell 6400 ekran kararıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dell 6400 bilgisayarım var ve son 1 aydır ekranda kararma yaşıyorum ve ancak bilgisayarı açıp kapattıktan sonra tekrar görüntü alabiliyorum.
    memory testlerini,benchmark ve bazı stressing testleri yaptım ama bir sonuç alamadım.
    galiba ekran kartında sorun var.ama problem karttamı,soğutucuda mı anlayamadım.
    genelde sorun video izlediğimde çıkıyor.bataryadan çalışırken bi kaç video izleyebiliyorum ama sonuç değişmiyor..belli bir zaman sonra gene kapanıyor.
    yardımcı olabilirseniz sevinirim..

• yardım edecek yokmu???
  • kararmadan kasıt hrşey çalışıyor fakat ekran siyah oluyor ve ışık gidiyor ise ekran karardığında güçlü bir el fenerini ekrana tutun ve normal masaüstü simgelerinin v.b. görünüp görünmediğine bakınız herşey normal ise inverter veya flueresanlar gidiyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 10 Aralık 2011; 11:58:20 >
  • cevapladığınız için teşekkür ederim .ekran karadıktan sonra bilgisayarda takılıyor.hiçbir tuş çalışmıyor.ancak tekrar başlatmam gerekiyor..
  • konu hakkında fikri olan yok mu??
  • geç olmuş ama sorun inverter ve/veya floresan sorunu. aynı sorun bende de var. değişmesi gerek. siz yapamazsınız. yani ben yapamadım. teknik servise gitmesi lazım.

konuyu hortlatmıyorum. sadece google arayıp buraya gelen arkadaşlara ön fikir veriyorum.
  • EKRAN KARTINI SOĞUTAN FAN VARYA İŞTE ORAYA BAYA Bİ TOZ DOLMUŞ ONUN İÇİN MAKİNAYI SÖKÜP KUZEY KÖPRÜSÜ FANINI TEMİZLEYECEKSİN .. O ZAMAN DÜZELİR....
    SENE BİR LAPTOPU AÇIP TEMİZLEMEN İYİ OLUR YOKSA MAKİNANA BAYA BİR MASRAF AÇILIR.
    NORMAL EKRAN KARARMASI İSE YANİ GÜÇ KAYNAĞINI ÇEKİNCE EKRAN AYDINLIK İSE KLAVYEDEN MAVİYLE FN YAZAN TUŞA BASIP AYNI ANDA YÖN TUŞLARINDA BULUNAN AŞAĞI YUKARIYA BASARSAN EKRAN AYDINLANMIŞ VEYA KARARMIŞ OLUR.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

geç olmuş ama sorun inverter ve/veya floresan sorunu. aynı sorun bende de var. değişmesi gerek. siz yapamazsınız. yani ben yapamadım. teknik servise gitmesi lazım.

konuyu hortlatmıyorum. sadece google arayıp buraya gelen arkadaşlara ön fikir veriyorum.

inverter sorunu olsa ekran mat olur genede ısıksız görüyor gibi olursun yani temmeli kapanmaz.
    Yüksek Isınmadan ekran kartı arızası.Cihazda harici ekran kartı yoksa kuzey güney sorunun olabilir. Eger yaptırmak istersen bana ulas yaptırırız ucuza.
  • DELL 6400 PARÇALARI MEVCUT ELİMDE SORAN OLURSA GÖNDERİRİM mail adresim dursunbey@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.