Bildirim
dell 7537 fn tuşu yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Fonksiyon Tuşları: (Bu bir hatırlatmadır) Dell N5010'u açıp işletim sistemini kurduğunuzda fonksiyon tuşları varsayılan olarak "Multimedia" konumundadır. Yani Yardım(F1), Yeniden Adlandır(F2) veya Yenile(F5) gibi fonksiyon tuşlarına bastığınızda (bu tuşlara denk gelen) Aux (Harici bağlantı), Wireless On/Off veya Ekran Parlaklığını Yükselt gibi kısayol hareketleri gelir. Gerçek fonksiyon tuşlarını ise klavyenin aşağısındaki mavi FN tuşuyla kullanmak gerekir.
Çoğu kullanıcının alışkanlıklarına ters olduğu için bu durumu, Başlat > Denetim Masası > Windows Mobility Center'dan tersine çevirmek mümkündür. Veya diğer bir yol olarak, bilgisayarınızın açılışında F2 tuşuna basıp BIOS ayarlarına girerek, ikinci sayfadaki Funtion Key kısmındaki Multimedia seçeneğini Funciton'a çevirebilirsiniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eufrat -- 28 Mart 2014; 11:28:47 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X