Şimdi Ara

Dell de sürücüler yanında mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dell aldığımda tüm sürücüleri yanında mı veriliyo yoksa benim mi bulmam gerek nerden bulabilirim sürücülerini?

• benimkinde yanında verildi kont kendisi hazırlatmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilmuhemrealic

Arkadaşlar Dell aldığımda tüm sürücüleri yanında mı veriliyo yoksa benim mi bulmam gerek nerden bulabilirim sürücülerini?

tabi yanında verecek soru mu bu ya ama güncel driver lar olmaz senin güncellemen lazım.
  • Arkadaşım bizim yanında veriliyor mu diye sorumuzdan kastımız aynı cd içinde mi yani bazı modellerde mesela ben toshiba almıştım sadece kurtarma dvd si çıktı takıyosun format atıyo her işi bitiriyo bırakıyo bense onu kendim formatladım sürücülerini de internetten indirdim..
    Bişeyleri bilip bilmeden lütfen konuşmayalım soruya saygınızı kaybederseniz siz kaybedersiniz..

Bu arada sorumun cevabını buldum http://support.dell.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmuhemrealic -- 15 Eylül 2006; 20:29:38 >
  • Ben Dell Latitude 120L modelini aldım. ( Kont Bilişim) İçinden sadece XP Home Edition CD si çıktı. Ne sürücüsü ne de kurtarma cd si vardı
  • dell 1300 yeni aldım içersin 2 adet cd çıktı bunlarda donanım cd leri windows yok cd şeklinde kayıt çıktı kayıtta nasıl windows yapacağın masa üzerindeki kullanma kılavuzunda yazıyor diyor ancak oda ingilizce
    buyur buradan yak şimdi ingilizce kursuna gitmek mecbur oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007

Ben Dell Latitude 120L modelini aldım. ( Kont Bilişim) İçinden sadece XP Home Edition CD si çıktı. Ne sürücüsü ne de kurtarma cd si vardı

benimkinden çıktı aynı model memnunmusun laptoptanperformansından ve parlak ekran değil özellikle ekranından valla ben pişman oldum keşke parlak ekranlı alsaydım diye

birde pcmcıa girişi de express çıktı o kadar bilgisayarcı ile konuştum aldığım yer goldda dahil adamların expreeskarttan haberi yok

bilgisayardan anlamayan adamlar bilgisayar satıyor bu ülkede

yalnız 1300 ün bir üst modeli olan 120L den özellikle ekran yönünden aldığıma pişman oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sessiz çalışan mouse var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

quote:

Ben Dell Latitude 120L modelini aldım. ( Kont Bilişim) İçinden sadece XP Home Edition CD si çıktı. Ne sürücüsü ne de kurtarma cd si vardı

benimkinden çıktı aynı model memnunmusun laptoptanperformansından ve parlak ekran değil özellikle ekranından valla ben pişman oldum keşke parlak ekranlı alsaydım diye

birde pcmcıa girişi de express çıktı o kadar bilgisayarcı ile konuştum aldığım yer goldda dahil adamların expreeskarttan haberi yok

yalnız 1300 ün bir üst modeli olan 120L den özellikle ekran yönünden aldığıma pişman oldum

Ben memnunum. Yanlız benim ekran parlak. Fn tuşuyla beraber ok tuşuna bastığında parlaklık artıyor. Biliyorsundur herhalde. Benimkinden pcmcıa kartı falan çıkmadı . Bir de benim bir sorunum daha var. Bilgisayar açılırken CTRL+F11 fonksiyonu işlemiyor. Yani basınca bişey çıkmıyor. Daha hiç format falan da atmadım. Aynı sorun sende de var mı?

• quote:

quote:

quote:

Ben memnunum. Yanlız benim ekran parlak. Fn tuşuyla beraber ok tuşuna bastığında parlaklık artıyor. Biliyorsundur herhalde. Benimkinden pcmcıa kartı falan çıkmadı . Bir de benim bir sorunum daha var. Bilgisayar açılırken CTRL+F11 fonksiyonu işlemiyor. Yani basınca bişey çıkmıyor. Daha hiç format falan da atmadım. Aynı sorun sende de var mı?

yanılıyorsun seninkide parlak ekran değil çünkü bu modelde True Life yani parlak ekran yok

bahsettiğin fn ok olayı bende de var bu modeldeki ekranlar mat ekran

mesela 6400ler parlak ekrana sahip
    bunda da pcmcıa yerine yeni nesil expresskart bulunmakta yani bu slotu destekleyen kartlar yakında piyasada olacak
    bu arada seninki 120L 1.73 mü 1.6 mı
    bende sürücü cdsi var ama zaten internetten de indirmiştim ayrıca orjinal xp home cd çıktı
    formatlamadım ama harddiski 2ye böldüm

• quote:

quote:

quote:

quote:

yanılıyorsun seninkide parlak ekran değil çünkü bu modelde True Life yani parlak ekran yok

bahsettiğin fn ok olayı bende de var bu modeldeki ekranlar mat ekran

mesela 6400ler parlak ekrana sahip
    bunda da pcmcıa yerine yeni nesil expresskart bulunmakta yani bu slotu destekleyen kartlar yakında piyasada olacak
    bu arada seninki 120L 1.73 mü 1.6 mı
    bende sürücü cdsi var ama zaten internetten de indirmiştim ayrıca orjinal xp home cd çıktı
    formatlamadım ama harddiski 2ye böldüm

Evet hocam bizim ekranlar parlak ekran değilmiş :( Benimkisi 1.6. Keşke biraz daha para verip 1.73 alsaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMicrop -- 16 Ekim 2006; 9:30:33 >

• Toshiba laptopunu bende kullandım. Hem kurtarma dvd si hemde driverları içinde barındıran cd verdiler. Dell de veriyor ama DİKKAT ! Örneğin dell 6400 modelinde cd de ve sitesinde verilen driverların bir bölümünün benim laptop ile alakasız olduğu ortaya çıktı. Driverlar ha deyince yüklenmiyor. Sorunsuz bir şekilde yükleyebilmek için 5-6 kez makineye format attığım günler oldu. Bilginize ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.