Şimdi Ara

Dell e6400 nvidia ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum, bende Dell Latitude E6400 laptop var internette özelliklerine baktım icinde Nvidia Quadro NVS 160M 256GB ekran kartı oldugu yazıyor.Fakat benim bilgisayarda bundan eser yok.2 gundur ugrasıyorum bir suru guncel driverını indirdim bilgisyarda boyle bir aygıt yok diyor.Ekran kartı yerinden cıkmıstır diyip birtane bilgisayarcıya goturdum o da anlayamadı bunda boyle bir ekran kartı yok dedi.Cıldırcam bu bilgisayarda 256mb ekran kartı var mı yok mu?su an 32mb intel ekran kartı gozukuyor sadece.Allah Rızası icin biseyler soyleyinç Simdiden tesekkurler

• Aygıt yöneticisine bakın.Devre dışı kalmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

Aygıt yöneticisine bakın.Devre dışı kalmış olabilir.

orda da bırsey gozukmuyor nvidia ile alakalı :S fotosunu gonderiyorum
  • o bılgısayarcı ıle veya sız yapabılıyorsanız ıcını acın bakın resımdekı yerde gpu ve ramler varmı varsa ve calısmıyorsa anakart veya gpu da sorun olabılır bıostan kapalı olabılır drıver yuklu degıl -yanlıs olabılır

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

o bılgısayarcı ıle veya sız yapabılıyorsanız ıcını acın bakın resımdekı yerde gpu ve ramler varmı varsa ve calısmıyorsa anakart veya gpu da sorun olabılır bıostan kapalı olabılır drıver yuklu degıl -yanlıs olabılır

cok tesekkurler acıp icini bakmayı deniycem.256mb ekran kartı vardır degil mi bilgisarda sizce? aynı modelin teknik ozelliklerinde oldugu yazıyorsa bunun icinde de vardır. Bilgisayarcı olmadıgını iddia etti de. Bı turlu oyun oynayamıyorum makinada kafayı yicem.

• sıtesınde var gozukuyor ama dedıgım gıbı arızalı veya bırı kurcalamadı ise olmalı bencede acıp bakın ıcını en kesın yol bu
  • Görüntü aygıtlarını açıp bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sıtesınde var gozukuyor ama dedıgım gıbı arızalı veya bırı kurcalamadı ise olmalı bencede acıp bakın ıcını en kesın yol bu

acıp fotosunu cektim pek bisey anlayamadım.bir de sen bak istersen :S

• senın cıhazında yokmus banada ılgınc geldı

• quote:

senın cıhazında yokmus banada ılgınc geldı

muhtemelen icinden alınmıs sanırım.oyle gozukuyor.cok tesekkurler yardımın icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.