Aynı sorun Dell 7567de bende de mevcuttu (IPS paneldi) servise yolladım değişim yapıldı ama IPS panel yerine TN panel ile değişim yapmışlar. Garanti süreside doldu mail attım ama umarım geri dönüş yaparak ilgilenirler. Ekran yanmasından daha çok telefonlarda bulunan hayalet ekran sorununa benziyor. |
Dell G3 15 [ ANA KONU ] (16. sayfa)

-
-
Hocam biraz geç fark ettim mesajınızı kusura bakmayın. Dediğiniz gibi hayalet ekran problemi aynen. Servisle görüştüm 30$ servis ücreti artı kullanılacak malzeme ücreti denince ben yaptırmadım. Problem ortada panelin değişmesi gerekiyor biraz araştırdım. 650 tl civarında bir ücrete bu modelle uyumlu 144hz ips paneller satılıyor. İnternetten biraz araştırdığımda ekranın değişliminin kolay olduğunuda gördüm. ileriki dönemlerde ihtiyaç duyarsam o panelden alıp kendim değişmeyi düşünüyorum. Servis sizden toplam ne kadar ücret aldı ?
-
Garantide iken yolladığım için ücret talep etmeden değişim yaptılar ama IPS olmasına rağmen değişim yapınca TN panel taktılar. Ekim ayının başından beri uğraşıyorum IPS olmasına rağmen değişim yapınca TN panel takmışlar diye izah ederek gönderdim cihazı geldiğinde bugün geri geldi değiştirmemişler cihazınızın tagını kontrol ettiğimizde daha öncede bu panel varmış birebir aynı modeli taktık yazmışlar direk servisi aradım vatan bilgisayardan aldığım için ürünün satış kodu 7567-4B70D256W161C söyledim bu kodla satılan cihazlarda IPS panel mevcuttu diyerek açıkladım yarın tekrar göndereceğim umarım bu sefer değiştirirler.
İPS panel ürün kodu 7567-4B70D256W161C. https://www.vatanbilgisayar.com/dell-inspiron-15-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256-ssd-gtx1050ti-4gb-15-6-w10-29064.html
TN panel ürün kodu 7567-B7700D256W161C. https://www.vatanbilgisayar.com/dell-inspiron-15-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256-ssd-gtx1050ti-4gb-15-6-w10.html
-
Format atmadan önce fn + f7 kombinasyonu ile bilgisayar yüksek performans moduna geçiyordu ve fanlar tamamen açılıyordu formattan sonra yine aynı kombinasyon ile yine yüksek performans moduna geçiyor ama fanları açılmıyor sebebi ne olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar. Ben de g315 (i7 10750h gtx 1650ti 120hz) almış bulunmaktayım (daha gelmedi ama). İnternette oyun videolarına filan bakıyorum da çok ısınıyor. Siz ne diyorsunuz acaba?
-
Arkadaşlar G315'in bu modelini kullananlar var mı? Laptop almayı düşünüyorum. Çok fazla oyun oynamayacağım. Arada sırada GTA5, Pes vs. Menteşesi ya da başka bir kronik vs bir şeyi var mıdır aletin?
diğer alternatif laptoplar: hp: https://www.vatanbilgisayar.com/hp-15-ec1003nt-amd-ryzen-5-4600h-3-0ghz-8gb-256gb-ssd-15-6-gtx1650-4gb-w10.html
Bir el atın, yol gösterin dostlar. Farklı bir başlık da açacağım ama önce şansımı başlık altlarında deniyorum. :)
-
Dell g315 i7 8750h 1050ti 8 gb ram ile bile gta 5 i en üst ayarın bir tık altında üst orta çok rahat oynuyorum 1650 ve yeni kasa ile dell performansı artmıştır ısınma sorunu vardı bizim modellerde çok ince yapıda olduğu için sanırım bu kasada ısınma yoktur fifa 19-20 ultra 60 fps açıyor sorun yaşamazsın malzeme olarak da kaliteki plastik öyle basınca sağı solu oynamıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Oyun sırasında görev yöneticisinden disk kullanımına bakar mısınız?
Benim de bu şekilde çok sıkıntım oldu denemedim şey kalmamıştı, en son görev yöneticisinden baktığımda disk kullanımı dikkatimi çekti, %100 olduğunda anlık FPS droplar oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II. Ceki -- 10 Aralık 2020; 20:30:1 > -
İ7 8750h
1050ti
8gb ram li modeli kullanan arkadaşlar rdr2 oyununda nasıl bir performans alıyor en iyi performans ayarını nasıl yapabiliriz bu modelde bazı markalar gibi oyun modu bulunmuyor pc nin -
hocam sonuç nasıl şu pc değil mi?
ısınma kalınlık performans?
-
hocam iptal edip acer nitro 5 aldım
-
-
Kullandığınız sıcaklık ölçme programı öğrenebilir miyim?
-
Linkteki bilgisayar ilgimi çekti. 2x4gb ram bulunuyormuş 2933mhz'lik. ben buna 1 tane 8gb 3000mhz takabilir miyim?
ayrıca önerir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: flambaratKullandığınız sıcaklık ölçme programı öğrenebilir miyim?
Ben ubuntu Linux üzerinde psensor isimi bir yazılım kullanıyorum.
https://wpitchoune.net/psensor//
güzel bir yazılımdır.
-
Arkadaşlar merhabalar, bende bir dell g3 15 kullanıcısıyım. C sürüm 250gb ssd windows dışında birşey yok ama neredeyse dolu neredeyse tüm dosyaları kontrol ettim fakat boyutunu göstermediği bir recovery klassörü var. Sizdede aynı sorun oldumu acaba izin vermeden yedekleme mi yapıyor ?
-
Arkadaşlar hiç menteşesinde sorun olup değişen oldu mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X