Merhaba; CPU : I7-10750H - GPU : GTX 1650 Ti - RAM : 16GB - SSD : 250GB NVMe - HDD : 1TB Donanım özellikli cihazı kullanmaktayım. Aşağıdaki görsel benim PC' nin görseli ve 5 numaralı porta Xiaomi Mi Noise Cancelling Type-C Kulaklık taktığımda PC kulaklık takıldığına dair herhangi bir tepki vermiyor. Doğal olarak ses alamıyorum. Bu port sadece veri aktarımı ve görüntü aktarımı için mi? Aynı zamanda ses alımı da olmuyor mu? Bilgisi olan var mı? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 12 Ağustos 2021; 17:54:10 > |
Dell G3 15 [ ANA KONU ] (18. sayfa)

-
-
Merhaba arkadaşlar. Yeni Laptop alma arifesindeyim ve bu konfigürasyonu gözüme kestirdim. Muadillerinden farkı dışarıdan gözüken bir tek i7li olması ve onun dısında diğerlerine göre epey pahalı. Bu modeli veya başka konfigürasyonda bu laptobu önerir misiniz? Özellikle menteşe yapısı bana değişik geldi.
https://www.hepsiburada.com/dell-g315-intel-core-i7-10750h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-ubuntu-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-b750f8512c-p-HBCV000005HT1O?magaza=Hepsiburada&url_src=ios-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baydyn -- 31 Temmuz 2021; 14:43:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar DELL G3 Serisini almayın aldırmayın cihazı alalı 1 sene oldu servise gönderdim yurtiçi kargo aracılığı ile adamların kargo ile gönderirken sigorta anlaşması yok kargonuz kaybolsa yandınız onuda geçtim teknik destekleri hiç iyi değil müşteri hizmetlerine bu durumu bildirmeme rağmen adamlar kaybolmaz birşey olmaz diyip yatıştırdılar.
KESİNLİKLE ALMAYIN BU ÜRÜNÜ DELL SERİSİNİN WINDOWS VISTA FACİASI OLARAK DÜŞÜNÜN.
ayrıca dell global sayfasında bu konu hakkında konuşmaktayım takip edebilirsiniz.
www.dell.com
Inspiron G3 15 3500, Kocsistem Turkey, no shipping insurance?https://www.dell.com/community/Customer-Care/Inspiron-G3-15-3500-Kocsistem-Turkey-no-shipping-insurance/td-p/8024775
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 31 Ağustos 2021; 23:37:54 >
-
Öncelikle geçmiş olsun. Bu laptopa sahip biri olaraktan soruyorum. Laptopda ne tür sıkıntı oldu da servise gönderdiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu modele bakın bir de.
www.ebrarbilgisayar.com
Dell G15 4B200F82C i5-10200H 8GB 256GB 4GB RTX3050 15.6 FHD 120Hz Ubuntu - ebrarbilgisayar.comhttps://www.ebrarbilgisayar.com/dell-g15-4b200f82c-i5-10200h-8gb-256gb-4gb-rtx3050-156-fhd-120hz-ubuntu-pmu368281 -
Kayboldu mu kaybolmadı mı?
Ek ücret ödemeden sigortalı şekilde ne yazık ki kargo firmaları göndermiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_alp
Öncelikle geçmiş olsun. Bu laptopa sahip biri olaraktan soruyorum. Laptopda ne tür sıkıntı oldu da servise gönderdiniz.Teşekkür. laptop enerjiyi kesti hiç açılmıyor ilginç bir sorun var çözemedim gitti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: thelordofKayboldu mu kaybolmadı mı?
Ek ücret ödemeden sigortalı şekilde ne yazık ki kargo firmaları göndermiyor.
Henüz kaybolmadı ama zoruma giderek verdim kargoyu. Türkiyede yaşıyorsanız şartları biliyorsunuzdur.
-
Evet, ne yazık ki öyle.
-
Çözüm sürecini yazarmisiniz. Başınıza ne tür olaylar gelebilecek.
Arıza nasıl oldu oyun oynarken mi? Adaptör u taktiginizda soket ucundaki LED yanıyor mu? Sıkıntı laptop damı şarj adaptöru mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_alp
Çözüm sürecini yazarmisiniz. Başınıza ne tür olaylar gelebilecek.
Arıza nasıl oldu oyun oynarken mi? Adaptör u taktiginizda soket ucundaki LED yanıyor mu? Sıkıntı laptop damı şarj adaptöru muadaptor calisiyor problem yok cihaz warzone oynarken arasira kesinti yapiyordu oyunda agir biraz sistem her turlu darbogaz oluyordu gtx 1650 ti chipsetli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
selam arkadaşlar. ben de dell g3 15 pc var 8. nesil i7 işlemcili. gtx 1060 max q ekran kartlı modelden.
tabi ki garantisi bitti ama ben ara ara fanı temizlemek için kapağını açıp gerekenleri yapıyordum 3 4 sefer bu işlemi yaptım. son seferde temizliği yaptıktan sonra güç almasına rağmen ekrana görüntü gelmemeye başladı. yani pc açılıyor klavye ışığı vs yanıyor fan çalışıyor. harici ekranla da denedim görüntü gelmedi. bunun üzerine dell'in teknik servisine gittim. bdh ilgileniyordu istanbul anadolu yakası.
teknik servis onarımı yapamadı. anakart değişimi dedi 22k fiyat çekti. tabi ki yaptırmadım. başka bir güvenilir bilgisayar tamircisine verdim o da sorunu şu şekilde açıkladı. bios sorunu olduğnunu içeriğindeki yazılımın mevcut anakarta özel olarak yazıldığını ve anakartın değişmesi gerektiğini belirtti. buna benzer bir şey yani. başka bir aynı model pcden de kopyalanabilir gibi bir şey dedi ama tam anlamadım.
özetle şu an çıkmazdayım. öneriniz olur mu merak ettim.
teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X