Şimdi Ara

Dell Gaming 7566 GTX960M i5 6300HQ [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
6
Favori
20.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kapakla ilgili tek sıkıntı tozu belli etmesi bende :)

Konu için elimden gelen gayreti gösterdim ama çok fazla kullanıcıda olan bir cihaz değil sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Kapakla ilgili tek sıkıntı tozu belli etmesi bende :)

Konu için elimden gelen gayreti gösterdim ama çok fazla kullanıcıda olan bir cihaz değil sanırım .

Anladım hocam ya aslında belki sizde de vardır da o kadar küçük şey ki anca çok takıntılı bir insan dikkat eder, görür aslında bir ara fotoğraf çekip atarım belki benle dalga bile geçersiniz. Bir de hocam tozlanma demişken bu touchpad'in kenarlarındaki milimetrik boşluklara giren tozları nasıl alıyoruz mesela kıl, tüy gibi toz benzeri şeyler o kenarlarına giriyor ve çıkmıyor.

Bir de donanımsal olarak bir şey daha soracağım sizde Harddisk sıcaklığı kaç derecelerde oluyor ve maksimum kaça kadar çıktı acaba? Bende günlük kullanımda 45-50 dereceye kadar çıkıyor da bir anormallik var gibi geliyor. 47-48 dereceyi görüyor bir günde.

• Frozzy45 kullanıcısına yanıt
    Hiç kontrol etmedim sıcaklıkları :) benim tek şikayetim açılışta cihazın kendine gelmesi ağır oluyor onun dışında sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Hiç kontrol etmedim sıcaklıkları :) benim tek şikayetim açılışta cihazın kendine gelmesi ağır oluyor onun dışında sorun yok

Ben hiç kapatmıyorum uyku modunda şarj yemiyor gibi bir şey.
    Turbo boost u kapatın.

• Merhabalar, bu laptop ile bf1 ve lol oynamaktayım.BF1 de darboğaz söz konusu, lol de ise ilk 10-15 dakika 100-120 fps alırken ondan sonra 50 fps ye kadar düşüşler oluyor.Sizlerde durum nedir?

Dell Gaming 7566 GTX960M i5 6300HQ [ ANA KONU ]   ★KULLANICILAR KULÜBÜ★
  • arkadaşlar bios update evcut. Sürüm 1.0.4 olmuş . Açıklamasında KEsinlikle yapılmalı diye belirtilmiş (Urgent)
    http://www.dell.com/support/home/tr/tr/trbsdt1/product-support/product/inspiron-15-7566-laptop/drivers
    Buradan yapabilirsiniz
  • Bilenler vardır belki ben de bu laptoptan kullanıyorum. I5 olan versiyon. Bu havalarda bayağı sıcak çalışıyor. Doğru düzgün bir soğutucu bulamadım. Fan yerleri köşede kalıyor. Ve cihazın ortası tamamen kapalı. Hava girişleri yok. Sizin kullanıp etkisini gördüğünüz soğutucu önerilerine açığım. Teşekkürler. Sanırım bios update gelmiş. Cihazı elime aldığımda güncellerim ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

arkadaşlar bios update evcut. Sürüm 1.0.4 olmuş . Açıklamasında KEsinlikle yapılmalı diye belirtilmiş (Urgent)
    http://www.dell.com/support/home/tr/tr/trbsdt1/product-support/product/inspiron-15-7566-laptop/drivers
    Buradan yapabilirsiniz

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

arkadaşlar bios update evcut. Sürüm 1.0.4 olmuş . Açıklamasında KEsinlikle yapılmalı diye belirtilmiş (Urgent)
    Buradan yapabilirsiniz

Eyvallah hocam acaba ne fark var ki merak ettim şimdi.

Bu arada paraya kıyamadım gittim 120 gb samsung 850 Evo m2 SSD sipariş ettim bakalım yarın gelecek gibi, ondan sonra temiz bir format ve bu guncellemeleri yapıp sonuçları paylaşırım.

• Selamlar

Fiyat 4000 bandina yaklasmis dolarda cok yukselme olmamasina ragmen. Sizce bu fiyattan alinir mi yoksa beklenmeli mi?

Fixes & Enhancements
    Fixes:
    - Fixed a potential security issue with BootGuard code integrity chaining enforcement.
    - Fixed a potential security issue with the Support Assist Pre-Boot feature.

Enhancements:
    - Updated processor microcode.
    - Updated Flash Executable Information
    hocam bu bilgiler mevcut
    işlemci kodu update edilmiş.Fanın çalışma hızı ayarlanmıştır belki
  • kırmızı rengi var nasıl alırız acaba kırmızısını yurtdışı filan ?
  • Bu Update ile fanın deli gibi çalışması düzelmiş. Eskisi gibi çok gürültülü çalışmıyor artık

• Eveeet... laptopun pilindeki ilk "yıpranma"yı yaşamış bulunuyorum. HWMonitor programıyla ben sürekli sistemin durumuna bakan biriyim, bu programda pilin kapasitesi, şarjı falan da değerlerle birlikte yazmakta. Az önce programa baktığımda pil kısmında "Wear Level %4" ibaresini gördüm yani pilinizde %4'lük kayıp/yıpranma mevcut diyor, dün böyle bir şey yoktu. Full Charge Capacity yani tam şarj kapasitesi 73997'den 71079 değerine düşmüş durumda kısaca %4'lük kayıp ile ilk zayıflama başladı bende. Tamam bu çok normal bir şey, zaten maksimum 2 sene ömrü var elbet yıpranacak falan diyebilirsiniz fakat, ben bunun sebebini dün ve bugün yaptığım çok büyük bir hataya bağlıyorum. O da şu ki; üşendiğim için, kabloyu çantadan çıkartmak zor geldiği için ilk kez laptopu pil seviyesi %5'lere %4'lere gelene kadar şarja takmadım şarjını neredeyse sıfıra yakın düşürdüm ve öyle prize taktım. Yani sistem uyarılar verinceye kadar şarja takmadım ve sonuç %4'lük hasar. Ve bu hareketi 2 defa arka arkaya yaptım önce dün akşam iyice şarjını bitirip öyle şarja taktım ve bir de yine bugün %6-7'ye falan getirip öyle taktım. Normalde %25-30 civarına yaklaşınca şarja takardım hep. Heç sıfıra kadar getirip şarj etmemiştim aslında bazı yerlerde ara sıra pili sıfıra kadar getirip full şarj etmek gerektiğini yazmışlar ama bilmiyorum bende bilgisayar hep açıktı. Bu sefer çok üşendim. Tamamen kendi üşengeçliğim ve eşekliğim. Kabloyu çantadan çıkarmaya üşendim pile zarar verdik. Arka arkaya 2 kez aynı şeyi yapınca muhtemelen bundan etkilendi pil.

Siz siz olun sakın şarjınızı %25-30'un altına en kötü %20'nin altına indirmeyin, indirmemeye özen gösterin.

Daha Mart ayında alınan bir ürün için bence erken yaşanan bir yıpranma gibi duruyor.

Son olarak sizce pil ömrü için pili nasıl kullanmalıyız, nasıl ve ne tür şarj etmemiz gerek? Ben Power Manager'dan AC kullanımı seçtim ama her zaman da prizde kullanmıyorum bir sorun olur mu? Bu konuda belki yazılmıştır şöyle bazı sayfalara göz gezdirdim ama bulamadım siz nasıl kullanıyorsunuz pilini, kullanım şekliniz nedir, ben nasıl yapmalıyım biraz bilgi, deneyim arıyorum sizlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaplıBardak -- 17 Temmuz 2017; 19:53:37 >

• Bu bilgisayarı aldığımdan beri ses sorunu yaşıyorum. Denediğim her kulaklıktan ve hatta kendi hoparlöründen bile pıt sesi geliyordu sürekli. Driver Booster programından driver güncelledim ve düzeldi. Ama bu sefer de kulaklığı takınca kulaklığı görmemeye başladı. Sadece bu değil, oyunlarda laptopun mikrofonu ile idare ediyordum ama driver güncelledikten sonra çevreden ses gelmesine rağmen benim sesim gitmemeye başladı. Bilgisayarı kapatıp kulaklığı taktıktan sonra açtığımda kulaklıktan ses geliyor sorunsuz. Ancak çıkarıp tekrar taktığımda olmuyor. Her takmak istediğimde bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Bir de şu bilgisayarı alacaksınız SSD'li olanını alın. Kanser etti aldığımdan beri yavaşlığından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Şırnaktahalayçeker -- 18 Temmuz 2017; 5:4:32 >
  • Arnold Şırnaktahalayçeker kullanıcısına yanıt
    Kulaklığı taktığımızda devreye giren bir uygulama var onu silmiş olabilir misiniz? Ben sorun yaşanadım hiç kulaklıkla.

• SaplıBardak S kullanıcısına yanıt
    Ben sürekli prize takılı kullanıyorum, öyle ya da böyle zaten 2 3 yıldan sonra pilden performans beklemek çok doğru değil .

• Arnold Şırnaktahalayçeker kullanıcısına yanıt
    Hocam ön yüklü olarak bir ses programı geliyor. İsmini tam hatırlamıyorum ama wave maxx gibi birşey. O silinmişse ondan olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyhgost

Hocam ön yüklü olarak bir ses programı geliyor. İsmini tam hatırlamıyorum ama wave maxx gibi birşey. O silinmişse ondan olabilir.

Dell'in sitesinden 2015 Realtek Audio Driver indirdim düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.