Şimdi Ara

Dell Gaming 7566 GTX960M i5 6300HQ [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
6
Favori
20.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Takılmalar ve takılırken gelen mavi ekran vari sesler olayı artık olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu true color denen şeyi bir yere upload yapabilecek var mı ?

ben download edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih33yucel

Şu true color denen şeyi bir yere upload yapabilecek var mı ?

ben download edemedim.
    Ben temiz kurulum yaptım ve sonrasında hiç aramadım bile bu uygulamayı.
  • Merhaba bende 1.5 senedir 7566 kullanıcısyım suana kadar cok sükür hiçbir problemim olmadı artık tabi bi fan temizligi ve termal istiyor zamanı geldi :D yalnız canımı sıkan baska bir durum var sol alttaki bass hoparlöründe cızırdama bogukluk oluyor rüzgar var gibi baska biri bu sorunla karsılastı mı ? Garanti karsılıyor mu ?
  • Garanti devam ediyorken böyle sorunlar için en güzeli onlarla görüşmek.
  • arkadaşlar benim laptop un sesi gitti.Sağ alt köşede bağlı hoparlör veya kulaklık yok uyarısı veriyor üzerinde kızrmızı çarpı işareti var ne yapmak gerek ? Driveri indirip tekrar kurdum sorun devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrzgn

arkadaşlar benim laptop un sesi gitti.Sağ alt köşede bağlı hoparlör veya kulaklık yok uyarısı veriyor üzerinde kızrmızı çarpı işareti var ne yapmak gerek ? Driveri indirip tekrar kurdum sorun devam ediyor.

Şunu deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrzgn

arkadaşlar benim laptop un sesi gitti.Sağ alt köşede bağlı hoparlör veya kulaklık yok uyarısı veriyor üzerinde kızrmızı çarpı işareti var ne yapmak gerek ? Driveri indirip tekrar kurdum sorun devam ediyor.
    Aynı şey dün akşam benim başıma da geldi hiçbişey yokken ses gitti Intel hd audio driver problemi oluştu. Driverpack programı ile taratıp driver'ı yükledim düzeldi. Büyük ihtimalle windows güncellemesiyle alakalı bi durum
  • en son nvdia driveri veya intel hd 530 driver i kurabilen var mı ?

ben her ikisini de kuramıyorum bilgisayarıma. donanım bulunamadı veya bu işlemci ile uyumlu değildir veya bu windows sürümü desteklenmiyor gibi hatalar alıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,

Dell 7566 PC'me format atmak istiyorum fakat bir türlü halledemedim. Dell'in sitesinde yer alan recovery tool ile usb belleğin içerisine Windows 10'u yükledim. USB ile yükleme ekranı geldiğinde dil ve klavye seçimini yaptıktan sonra kurtar seçeneği ile format atmaya çalıştığımda ''kişisel bilgisayarınız sıfırlanamıyor. Gereken sürücü bölümü eksik'' uyarısı alıyorum. Bu sorun sebebiyle bir türlü format atamadım. Orijinal Windows 10'u PC'me nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba, 6300HQ olan modeli kullanıyorum. Tek slot 8gb ram bulunmakta. Boşta olan slota da 8gb ram takıp 16'ya çıkarmak istiyorum şu aralar. Alıp sorun yaşamadan kullananlar var mı?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

Merhaba, 6300HQ olan modeli kullanıyorum. Tek slot 8gb ram bulunmakta. Boşta olan slota da 8gb ram takıp 16'ya çıkarmak istiyorum şu aralar. Alıp sorun yaşamadan kullananlar var mı?

Şimdiden teşekkürler.
    hangi marka ram almayı düsündünüz acaba hangisi uyumlu?
  • brkucr B kullanıcısına yanıt
    Henüz almadım hocam kaldı öyle. Fakat araştırdığım kadarıyla Kingston için özel seri ramler uyumluymuş. Crucial standart 2400mhz ddr4 rami uyumluymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

Henüz almadım hocam kaldı öyle. Fakat araştırdığım kadarıyla Kingston için özel seri ramler uyumluymuş. Crucial standart 2400mhz ddr4 rami uyumluymuş.
    Aldınız mı hocam?
  • brkucr B kullanıcısına yanıt
    Henüz almadım ya. Fiyatlar biraz düşmeye başlamıştı. Şuan için de acelesi yok demiştim. Kaldı öyle. 500 liralardan 350 liralara kadar düşmüş ddr4 ramler.
  • Laptobum satılıktır ilgilenen varsa DM atabilir. Sorunsuzdur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehanet_32

Laptobum satılıktır ilgilenen varsa DM atabilir. Sorunsuzdur .
    GÜNCEL :)
  • bilgisayarın ilk kurulumu ile gelen ekran renk ayarı yapan programa ait link verebilecek var mı ?
    hiç bir yerde yok bu
  • kirchhoffing kullanıcısına yanıt
    Özel mesajları okuyamıyorum. Sms onayı falan gerekiyormuş, kusura bakma.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.