Şimdi Ara

Dell Gaming 7566 GTX960M i5 6300HQ [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
6
Favori
20.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: brkucr

Format attıktan sonra malum true color yok true color benzeri bir program var mı bildiginiz ?

İlk sayfaya resimli anlatım eklemiştik. Oradan bakabilirsiniz.

ordan olmuyor artık hocam kapandı orası
  • valla ilk sayfadaki olmuyor baska mı sizin dediginiz ?
  • brkucr B kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki yöntemle yapmıştım evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

İlk sayfadaki yöntemle yapmıştım evet.

temmuz sonrası iptal edilmiş o sistem ne yazık ki indiremiyorsun ordan
  • Hepinize iyi günler arkadaşlar. SSD alacaktım çok fazla bilgim yok .Bağlantı tipleri çok önemliymiş üzerinde ki hızları sağlaması için. Bizim pc ler linkteki SSD ile uygun bağlantıya sahip mi ? Bilen bir arkadaş yazarsa çok mutlu olurum.

www.hepsiburada.com
    Corsaır Force Mp500 120Gb M.2 3000/2400 Ssd Cssd-F120Gbmp500 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/corsair-force-mp500-120gb-m-2-3000-2400-ssd-cssd-f120gbmp500-p-HBV0000043R2M?magaza=YDbilişim&q=corsair
    120gb force

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emirhan1147

Hepinize iyi günler arkadaşlar. SSD alacaktım çok fazla bilgim yok .Bağlantı tipleri çok önemliymiş üzerinde ki hızları sağlaması için. Bizim pc ler linkteki SSD ile uygun bağlantıya sahip mi ? Bilen bir arkadaş yazarsa çok mutlu olurum.

http://www.hepsiburada.com/corsair-force-mp500-120gb-m-2-3000-2400-ssd-cssd-f120gbmp500-p-HBV0000043R2M?magaza=YDbilişim&q=corsair 120gb force

uygundur.

• Aranızda laptopu tv'ye bağlayan var mı, varsa ne tür bir HDMI kablo kullanıyorsunuz? Acaba 10 metre kablo görüntüde sorun çıkartır mı? Bana uzun kablo lazım da belli bir uzunluktan sonra sorun oluyor diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho_

Aranızda laptopu tv'ye bağlayan var mı, varsa ne tür bir HDMI kablo kullanıyorsunuz? Acaba 10 metre kablo görüntüde sorun çıkartır mı? Bana uzun kablo lazım da belli bir uzunluktan sonra sorun oluyor diyorlar.

10 Metrede herhangi bir sorun olmaz
  • crazyhgost C kullanıcısına yanıt
    GEÇ CEVAP OLACAK AMA SAMSUNG EVO 960 M.2 SLOTA TAKTIM VE KULLANIMDA SÜREKLİ WİNDOWS MAVİ EKRAN HATASI YAŞADIM.BENDE BİR ADET SAMSUNG EVO 850 ALIP M2 SATA ÇEVİRİCİ MODÜL İLE WİNDOWSU BUNA KURDUM VE SIKINTI YOK.NETTE NVİDİA ÇİPLİ CİHAZLARDA BU DURUM YAŞANIYOR DİYE OKUMUŞTUM YABANCI SİTELERDE.BENDE NORMAL SATADAN ÇEVİRİCİ İLE M2 SSD TAKTIM.ŞUAN SORUN YOK
  • Konu yanlışlıkla kaldırılmıştı, tekrar aktif.
  • Selam, bu TrueColor'u yedekleme yöntemi hala geçerliliğini sürdürüyor mu yakın bir zamanda deneyen oldu mu? Laptopu alalı 1 sene oldu daha hiç format atmadım da şimdi SSD taktım format atacağım ondan soruyorum.
  • Fan sesiyle ilgili ürünü servise gönderip çözüm bulan var mı arkadaşlar ?
  • Şuraya da yazayım. Millet bendeki cihazı satmayı düşünüyorum. Sıfır gibidir, garajda yatan araba misali çok az kullanıldı tertemizdir. Kutusuyla ve yanında ekstra ücretsiz SSD ve kablosuz fareyle yollanacaktır.

İçine taktığım SSD Samsung 850 Evo "m2 ssd"dir. 120 gb boyutundadır. Hiç kullanılmadı sadece takılı duruyor cihazda yani Windows bile yüklü değil. Henüz ilan açmadım öncelikle ana konusu olarak buraya yazayım dedim.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    fiyat ne hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

fiyat ne hocam?
    Hocam merhaba. İlanı az önce açtım detaylara oradan bakabilirsiniz. Link: https://forum.donanimhaber.com/satilik-garantili-dell-7566-i5-6300hq-gtx-960m-ssd-hediyeli--133067740
  • Arkadaşlar merhaba. Kullandığım cihaza Crucial Mx500 250GB m2 SSD taktım. Sonrasında da temiz kurulum yaptım ve performans inanılmaz değişti. 13-14 saniyede cihaz açılıyor, daha önce açılırken sinir eden ofis dosyaları tıklar tıklamaz açılıyor. Bütçesi olan arkadaşlara bu cihaz için kesinlikle SSD öneririm. Genel kullanım performansını çok yukarı çekti cihazın.

Takması ise oldukça basit. Uygun tornavida ve el yatkınlığıyla halledilecek türde bir şey. Cihazın altındaki tek vidayı açıp kapağı tırnaklarından çıkarıyoruz. SSD slotu zaten açıkta, vidasını söküp ssdyi slota yerleştirip vidayı tekrar takıyoruz. Sonra kapağı aynı şekilde kapatıp kullanıyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 30 Haziran 2018; 12:57:49 >

• quote:

Arkadaşlar merhaba. Kullandığım cihaza Crucial Mx500 250GB m2 SSD taktım. Sonrasında da temiz kurulum yaptım ve performans inanılmaz değişti. 13-14 saniyede cihaz açılıyor, daha önce açılırken sinir eden ofis dosyaları tıklar tıklamaz açılıyor. Bütçesi olan arkadaşlara bu cihaz için kesinlikle SSD öneririm. Genel kullanım performansını çok yukarı çekti cihazın.

Takması ise oldukça basit. Uygun tornavida ve el yatkınlığıyla halledilecek türde bir şey. Cihazın altındaki tek vidayı açıp kapağı tırnaklarından çıkarıyoruz. SSD slotu zaten açıkta, vidasını söküp ssdyi slota yerleştirip vidayı tekrar takıyoruz. Sonra kapağı aynı şekilde kapatıp kullanıyoruz :)
    Aman dikkat edin SSD yuvasındaki minicik vidayı çıkarırken benim yaptığım gibi onu kasanın içine düşürmeyin. Demem o ki mıknatıssız tornavida asla kullanmayın, pişman olursunuz örnek: ben.

• Arkadaşlar selam ben bu cihazda sürekli fps droplar yaşıyorum. Görev yöneticisini açtığımda cpu kullanımı %100 oluyor. Oynadığım oyun mobil pubg(emulator).Aldığım fps 30-45 arası rezil bir fps. Ayarları yükselttiğimde zaten ekran takılıp (5-10sn ) mavi ekran vari sesler geliyor. Bir de görev yöneticisin de windows ses aygıtı grafik yalıtımı %50 lere varan cpu kullanıyor. Düzeltemiyorum...

Sarj takılı Yüksek güç seçili

Nvdia 960 m öncelikli kullanılacak seçili-performans önceliği seçili

Hizmetlerden baktığımda nvdia sürümü güncel..

Düzenleme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddul -- 14 Temmuz 2018; 12:22:53 >
  • Emulator ile ilgili olabilir mi?

• quote:

Emulator ile ilgili olabilir mi?
    Hocam mesajınız için teşekkürler sorun kısmen emolatordenmiş ama hala devam ediyor. Momo emulator kullanıyorum artık fakat CPU kullanımı %99 lara çıktığı için droplar oluyor.(mobil pubg 1.5 gb cik bir oyun) Aldığım fps 30 ile 80 arası değişiyor kalabalık savaşlarda 30 lara kadar bile düşüyor. Eğer cpu olayını halledersem fps im böyle olmayacak gibi.

Mount and blade 60 fps

Pes 2017 60 fps

Far cry 4 en yüksek ayalarda 30fps orta 40-50fps düşük 60fps

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.