Şimdi Ara

Dell ınsp 5010 ekran önerisi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün bir kaza sonucu dizüstü bilgisayarımın ekranı içten çatladı ve görüntü kaydı. Garanti kapsamı dışında dedikleri için her türlü para verip ekran alıcağım için full hd ekran alsam olur mu acaba? yani ekran kartı ya da donanımsal olarak bir uyumsuzluk olma durumu var mıdır? Yardımcı olursanız, bir fikir verirseniz şimdiden teşekkürler :)

Bu arada pc : i3 380m 4gb ram hd5650 arkadaşlar

• hocam aynı sorun bende de vardı. yanlız dell'in yeni nesil ekranları pahalı diyorlar. ben muadilini 160 liraya taktırdım. uyumlu olmasından ziyade full hd ekran oldukça pahalıya gelebilir hocam.
  • kardeşim yazıoğluna git orda daha uyguna bulursun
  • oncelikle tesekkürler :) hd wled sifir ekran ne kadardir hocam yazicioglunda? birde nerde acaba orasi :D
  • peki hocam illerdeki dell servisinde gelenleri nerden ogrenebiliriz? birde benim ekranin distan catlak yok icten catlamis bunu garanti kapsamina sokabilcegimiz bi kilif uydurabilir miyiz acaba?
  • ekranlar baya pahalıdır cok iyi özelikleri yok ise dğştr laptopunu derim yada burdan lcd panel bak fiyatlarına ona göre karar ver derim.
  • hocam ekranı kendin takabilirsen bir ara gittigidiyorda 107 lira civarıydı.
  • Anladm hocam eyw saolun. En ucuz yoldan yırtmaya çalışıyoz bizde işte eyw :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.